|

Šta predstavlja i znači anđeo u šolji kafe?

Anđeo u talogu od kafe u šolji

Figura anđela u talogu kafe obično simbolizuje dobre vesti, radost i sreću. Ipak, tumačenje može da se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste anđela videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, tj. levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Pored toga, simboliku možete da tumačite i po boji oblika koji se u šoljici pojavio. Crni i beli anđeo se najčešće ne interpretiraju na isti način.

Predanje kaže da se iz otiska prsta u šolji kafe može naslutiti ostvarenje želje. Pri tome je bitno da se ispoštuju određena pravila o čemu će više biti reči u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje anđela u šolji kafe

Da biste dobili što preciznije tumačenje anđela u talogu kafe potrebno je da obratite pažnju položaj u šolji na kome se ova figura našla. Ukoliko ste anđela videli bliže dnu šolje njegova simbolika se tiče prošlosti. Anđeo u sredini šolje se povezuje sa sadašnjošću, a ako ste ga videli bliže vrhu šolje tada se njegovo značenje odnosi na budućnost. O koliko bliskoj ili dalekoj budućnosti se radi zavisi od osobe kojoj se gleda u šolju.

Drugi faktor koji utiče na značenje jeste mesto pijenja. Ako ste anđela videli levo od mesta gde su usne doticale šolju simbolika je negativna. Ukoliko se anđeo našao desno od mesta pijenja njegovo značenje je pozitivno.

Kao što smo na početku pomenuli, anđeo često nosi dobre vesti. Može da znači da imate nečiju podršku i zaštitu ili da ste na dobrom putu da ostvarite svoje snove. Kada se u šolji pojave dva anđela to može da nagovesti novu ljubav, dok više anđela u šoljici simboliše snažno prijateljstvo. Anđeo bez krila, na žalost, može da najavi bolest ili smrt u porodici.

Anđeo pri dnu šolje

Figura anđela bliže dnu šoljice i levo od mesta gde su je usne doticale ukazuje na to da se kajete što ste bili nepravedni prema nekome. Moguće je da ste povredili dragu osobu i time doveli do potpunog prestanka komunikacije. Nedostaje vam, međutim, verovatno je prekasno da se bilo šta promeni na bolje.

Ako ste anđela videli u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ćete osetiti nečiju zahvalnost. Verovatno ste u prošlosti nekome pomogli, a ta osoba će se potruditi da vam se oduži.

Anđeo u sredini šolje

Kada anđela vidite u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to simboliše nemir. Možda ste zabrinuti zbog situacije u kojoj se nalazite ili zdravlja nekoga ko vam je veoma drag. Skloni ste panici, pa bi trebalo da povedete računa o sebi. Ako se vaše zdravlje naruši nikome nećete biti od koristi.

Ukoliko se anđeo ukazao blizu sredine šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to znači da ste srećni i ispunjeni. Verovatno još niste rešili sve probleme i ostvarili sve ciljeve, ali se može reći da ste zadovoljni kako vam život u ovom trenutku izgleda.

Anđeo pri vrhu šolje

Ako ste anđela videli u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to najavljuje svađu u bliskoj budućnosti. Moguće je da se sa nekim nećete složiti oko nečega, pa ćete razmeniti teške reči. Pazite šta govorite u afektu kako se kasnije ne biste kajali.

Oblik anđela bliže vrhu šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da bi vas nešto uskoro moglo mnogo obradovati. Možda ćete čuti dobre vesti ili ćete na poklon dobiti ono o čemu dugo maštate. Za mlađe ljude anđeo na ovoj poziciji najavljuje prinovu.

Anđeo u otisku prsta za želju

Prema narodnom verovanju iz otiska prsta u talogu kafe može da se dođe do odgovora na pitanje da li će se neka želja ostvariti ili ne. Bitno je da znate kojim prstom treba da ostavite otisak. Ako ste želju utisnuli pogrešnim prstom nećete dobiti tačno tumačenje.

  • Za želje koje se tiču dece, porodice ili rodbine u šolji kafe se ostavlja otisak palca. Ukoliko se u tom otisku pojavio anđeo vaša želja će se ispuniti.
  • Kada se želje odnose na posao, tj. profesionalni život tad se u šolji utiskuju kažiprstom. Anđeo u otisku kažiprsta najavljuje ostvarenje želje u relativno bliskoj budućnosti.
  • Otisak srednjeg prsta se u šolji ostavlja za želje koje se tiču seksualnog života. Kada u otisku srednjeg prsta vidite anđela to može da bude znak da vam se želja neće uskoro ostvariti.
  • Prstenjakom se u šolju utiskuju želje vezane za emocije, konkretnije za ljubav. Anđeo u tom otisku ukazuje na to da će vaša želja sigurno postati stvarnost.
  • Ako ste zaželeli nešto što se tiče zdravlja, tada ćete u šolji ostaviti otiska malog prsta. Ukoliko se u otisku malog prsta pojavi anđeo to najavljuje ispunjenje želje.

Alternativno tumačenje anđela u šolji kafe

Figure u ostacima kafe u šolji možete interpretirati i po njihovoj boji. Oblik može da bude ispunjen tj. crn ili prazan tj. beo. Ako anđeo u vašoj šolji nije ni skroz crn, a ni sasvim beo, tumačiće se boja ima više.

Značenje crnog anđela

Crni anđeo u šolji kafe znači da treba da prihvatite pomoć koja vam je ponuđena. Osoba koja vam se obratila sigurno nema loše namere.

Značenje belog anđela

Beli anđeo u šolji kafe ukazuje na to da je problem koji vas trenutno muči manji nego što mislite.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts