Eksplozija u šolji – skrivena simbolika i značenje

Oblik eksplozije u talogu kafe u šolji obično simboliše osećanja prevare, ljubomore ili tuge. U nekim slučajevima, eksplozija u ostacima kafe može da donese radost, uspeh u poslu ili novac.

Sve zavisi od pozicije u šolji i gde ste videli oblik eksplozije. Različito se interpretira kada se eksplozija pojavi u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje. Osim toga, interpretacija nije ista ukoliko se eksplozija ukaže levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Oblici u talogu kafe mogu da se objašnjavaju i po njihovoj boji. Pri tome se različito tumači kad se u šolji pojave ispunjene i prazne figure ili oblici. Detaljnije objašnjenje dobićete u delu teksta pod naslovom „Na šta ukazuje crna, a na šta bela eksplozija u šolji“.

Ukoliko biste želeli da dobijete odgovor na pitanje da li će vam se ispuniti neka želja, u šolji treba da ostavite otisak prsta. U podnaslovu „Eksplozija u otisku prsta za želju“ dobićete jasne instrukcije i odgovor na pitanje koje ste postavili.

Detaljno tumačenje eksplozije u šolji kafe

Da biste dobili što preciznije objašnjenje eksplozije u ostacima kafe u šolji važno je da obratite pažnju na nekoliko detalja.

Na interpretaciju presudno utiče položaj ove figure u šolji. Ukoliko ste eksploziju videli u prvoj trećini šolje, njeno značenje je povezano sa prošlošću.

Ako se eksplozija ukazala u drugoj trećini šolje, tumačenje se odnosi na sadašnjost.

Kada se eksplozija ukaže u trećoj trećini šolje, tada može da najavi ono što će se dešavati u budućnosti. Ne može se sa sigurnošću kazati o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti se radi zato što to zavisi od ličnih osećanja osobe kojoj se gleda u šolju.

Na značenje utiče i pozicija pijenja. Ako ste eksploziju videli levo od mesta gde su usne dodirivale šolju, značenje je manje više negativno. Kada se eksplozija ukaže desno od pozicije pijenja, simbolika je često pozitivna.

U uvodu smo spomenuli da eksplozija može da predstavlja mnogo toga. Ako ste u šolji videli eksploziju na srednje veličine u odnosu na šolju to simboliše ljubomoru.

Eksplozije koje su manje u odnosu na veličinu šolje ukazuju na prevaru, a kada se u talogu pojavi velika eksplozija u odnosu na površinu šolje to najavljuje tugu.

Sa druge strane, ako u šolji vidite više eksplozija moguće je da ćete ostvariti veći profesionalni uspeh. Dve eksplozije u šoljici kafe predviđaju veći novčani dobitak.

Eksplozija bliže dnu šolje

Ukoliko ste eksploziju videli u prvoj trećini šolje i levo od pozicije pijenja to je znak da se teško nosite sa nekim gubitkom koji se u prošlosti doživeli.

Još uvek ne možete da pređete preko toga i zato ostavljate malo prostora za razmišljanje o tome šta bi se u vašoj budućnosti moglo dogoditi.

Ako se eksplozija pojavila pri dnu šolje i desno od mesta gde su usne dodirivale šolju to je znak da niste pogrešili kada ste odlučili da promenite nešto u svom životu. Sada se pokazuje da ste bili u pravu.

Eksplozija u sredini šolje

Kada eksploziju vidite u sredini šolje i levo od pozicije gde su je usne doticale to može da bude znak da vas brine bliska osoba.

Moguće je da se član porodice suočava sa krizom, a vi ne znate kako da mu/joj pomognete. Ne zanemarujete značaj ljubavi i podrške koju mu/joj pružate.

Eksplozija u drugoj trećini šolje i desno od mesta pijenja znači da se dobro nosite sa stresom. Nije vam lako, međutim, verujete u pozitivan ishod svega što radite. Sa tim optimističnim razmišljanjem možete daleko da dogurate.

Eksplozija bliže vrhu šolje

Ukoliko se eksplozija ukazala u trećoj trećini šolje i levo od pozicije pijenja to predstavlja probleme i tugu u najavi.

U bliskoj budućnosti biste mogli doživeti veliki gubitak i trebaće vam neko vreme da „ponovo stanete na noge“.

Eksplozija u trećoj trećini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da biste uskoro mogli doživeti veći profesionalni uspeh.

Napredovaćete u karijeri, što će se pozitivno odraziti i na vašu finansijsku situaciju. Napokon ćete imati dovoljno novca za mnoge svoje prohteve i želje.

Eksplozija u otisku prsta za želju

Veruje se da se iz otiska prsta u talogu kafe može dobiti odgovor na pitanje da li će se neke želje obistiniti ili ne.

Pri tome je bitno da znate kako da pravilno utisnete svoju želju da biste dobili jasan odgovor.

  • Kada se želja tiče kuće, dece ili porodice tada je u šolju utiskujete palcem. Ako se u otisku palca pojavila eksplozija to, na žalost, može da bude znak da se vaša želja neće ispuniti još neko vreme.
  • Otisak kažiprsta se u šolji ostavlja kada su želje vezane za posao, tj. karijeru. Ukoliko se u tom otisku pojavila eksplozija to implicira da će vam se želja ostvariti ako budete bili strpljivi, mudri i vredni.
  • Ukoliko se vaša želja odnosi na seks tada u šolji ostavljate otisak srednjeg prsta. Ako se u otisku srednjeg prsta ukazala eksplozija to znači da će vaša želja postati stvarnost u daljoj budućnosti.
  • Želje vezane za ljubavne odnose se u šolju utiskuju prstenjakom. Eksplozija u otisku prstenjaka je znak da postoje vrlo velike šanse da će se vaša želja ostvariti.
  • Ako se ono što želite tiče vašeg ili zdravlja voljene osobe tada ćete u šolji ostaviti otisak malog prsta. Kada se u tom otisku pojavi eksplozija to implicira da će se vaša želja uskoro ispuniti.

Na šta ukazuje crna, a na šta bela eksplozija u šolji?

Alternativni način tumačenja nekog oblika u talogu kafe baziran je na njegovoj boji.

Eksplozija u šolji može da bude crna (ispunjena oblik) ili bela (prazan oblik). Ako eksplozija koju ste u šolji videli nije bila ni skroz crna, a ni potpuno bela, tumači se boja koja dominira.

Značenje crne eksplozije

Crna eksplozija u ostacima kafe u šolji najavljuje veće životne promene. Mlađi ljudi bi zbog ljubavi ili posla mogli da presele u drugi grad ili državu.

Za starije crna eksplozija najavljuje promene koje se tiču zdravlja.

Značenje bele eksplozije

Bela eksplozija u talogu kafe u šolji ukazuje na to da bi trebalo da budete suptilniji kako biste dobili ono što želite. Smanjite nivo agresije i nervoze, pa će mnogo toga krenuti na bolje.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika ovde navedena ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts