|

Kit u šolji kafe – simbolika i kompletno značenje

Kit u talogu od kafe u šolji

Motiv kita u talogu kafe može da bude znak neočekivanog dobitka ili nove ljubavi. Međutim, različito se tumači ukoliko ste ovu figuru videli bliže dnu, u sredini ili pri vrhu šolje, te levo ili desno od mesta gde su je usne doticale.

Druga metoda tumačenja znakova u šolji jeste po boji oblika koji ste u ostacima kafe videli. Ispunjeni tj. crni kit i prazni tj. beli kit ne moraju da imaju isto značenje kada se nađu u šoljici kafe.

Iz otiska prsta u šolji može da se nasluti da li će se neka želja ostvariti ili ne. Kako da pravilno utisnete svoju želju u šoljicu pronaći ćete u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje kita u šolji kafe

Kit u šolji kafe može da ima mnogo različitih značenja. Ukoliko ste kita videli pri dnu šolje tada je njegova interpretacija vezana za prošlost. Ako se kit pojavio negde u sredini šolje tada se simbolika odnosi na sadašnjost, a kada ga uočite bliže vrhu šolje tada se ova figura odnosi na budućnost. Od osobe kojoj se gleda u šolju zavisi o koliko bliskoj tj. dalekoj prošlosti, odnosno budućnosti govorimo.

Važno je i da li se figura pojavila levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Ako ste kita videli na levoj strani to može da nosi negativnu simboliku. Ukoliko se kit pojavio desno od mesta pijenja tada je njegovo značenje uglavnom pozitivno.

Obratite pažnju na oblik koji ste videli kako ne biste zamenili kita sa ribom, koja može da ima drugačija značenja kada se nađe u šolji. Kada u šoljici vidite dva kita to najavljuje lepe promene u ljubavnom životu. Jato kitova nagoveštava ugodno druženje.

Kit u prvoj trećini šolje

Figura kita bliže dnu šolje i levo od mesta pijenja može da bude znak da još uvek nešto ili nekoga niste preboleli. Verovatno i dalje razmišljate o bivšoj ljubavi ili niste prežalili određene gubitke. Nemojte da budete prestrogi prema sebi, nego pustite da vreme učini svoje.

Ako ste kita uočili u prvoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale to implicira da imate lepe uspomene na neko poznanstvo. Možda se sa tom osobom više ne družite, ali vam je ipak drago što je neko vreme bio/la važan deo vašeg života.

Kit u drugoj trećini šolje

Kada kita vidite u sredini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to simbolizuje dilemu. Moguće je da vam nije jasno nečije ponašanje. Osoba koja vam se sviđa igra igru toplo-hladno i to vam se uopšte ne dopada.

Ukoliko se kit pojavi u drugoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to implicira da vas je sitnica učinila srećnim. To može da bude jedan susret, pogled ili gest zbog koga ste već danima dobro raspoloženi. Potrudite se da se pozitivan trend nastavi što duže, jer će vam dati energije i volje da se pozabavite nekim obavezama i problemima.

Kit u trećoj trećini šolje

Oblik kita bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja može da bude znak predstojećih nevolja. Potrudite se da ne donosite ishitrene odluke i ne vučete nagle poteze kako se ne biste kasnije pokajali.

Ako ste kita videli u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale to može da bude znak da ćete ostvariti neočekivan dobitak. Mlađe osobe bi se mogle zaljubiti, pa čak i stupiti u brak.

Kit u otisku prsta za želju

Smatra se da otisak prsta u šolji kafe može da otkrije da li će se neka želja ispuniti ili ne. Bitno je da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šolju kafe. Ako je želja utisnuta pogrešnim prstom, tumačenje će se smatrati nekredibilnim.

  • Otisak palca se u šoljici ostavlja kada se želje tiču porodice, rodbine ili dece. Ukoliko ste u otisku palca videli kita to može da bude znak da će vam se želja ostvariti, ali da morate da budete strpljivi i pažljivi prema onima koje volite.
  • Ukoliko se želja odnosi na posao, tj. profesionalni život tada ćete je u šolju utisnuti kažiprstom. Kit u otisku kažiprsta ukazuje na to da će vaša želja postati stvarnost samo ako budete proaktivni i vredni.
  • Za želje koje se tiču seksualnog života se u šolji kafe ostavlja otisak srednjeg prsta. Kada se u otisku srednjeg prsta pojavi kit to implicira da će se želja brzo ispuniti.
  • Ako ste zaželeli nešto što se tiče emocija, konkretno, ljubavi tada ćete u šolji ostaviti otisak prstenjaka. Ukoliko se u otisku prstenjaka pojavio kit moguće je da će vam se želja ostvariti u bliskoj budućnosti.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje koje se odnose na zdravlje. Ako ste u otisku malog prsta videli kita moguće je da vam se želja neće uskoro ispuniti.

Alternativno tumačenje kita u šolji kafe

Značenje oblika u šolji kafe može da se tumači i na osnovu njihove boje. Figure u šolji mogu da budu ispunjene tj. crne ili prazne tj. bele. Ako kit koga ste u ostacima kafe videli nije ni potpuno crn, a ni potpuno beo, tumači se boja koja prevladava.

Značenje crnog kita

Crni kit u talogu kafe može da najavi profesionalni uspeh i napredak. Često simbolizuje finansijski dobitak.

Značenje belog kita

Beli kit u šolji kafe nagoveštava lepe trenutke u bližoj budućnosti. Može da bude znak nove ljubavi.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts