|

Kokoška u šolji kafe – značenje i simbolika

Kokoš u talogu od kafe u šolji

Figura kokoške u talogu kafe može da ima različita značenja u zavisnosti od mesta u šolji gde ste je videli. Različito se tumači ukoliko se ovaj oblik pojavio bliže dnu, sredini ili vrhu šolje, a na simboliku utiče i to da li ste ga uočili levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Iz otiska prsta u šolji kafe u kome ste videli kokošku možete da dobijete odgovor na pitanja da li će vam se ostvariti neka želja. Alternativno tumačenje ove figure u talogu kafe bazirano je na tome da li je kokoška koju ste videli bila crna ili bela.

Za određivanje simbolike kokoške u šolji kafe nije važna njena veličina ili vrsta. Dve kokoške u šolji kafe najavljuju bezuspešnu saradnju ili emotivnu vezu, dok više kokošaka mogu da budu znak da ćete se naći na meti tračeva.

Detaljno tumačenje kokoške u šolji kafe

Kokoška u talogu kafe najčešće ukazuje na dobre vesti. Ipak, za precizno tumačenje je važno da odredite položaj u šolji gde se kokoška pojavila. Ukoliko ste je videli u prvoj trećini šolje tada je simbolika vezana za prošlost, ako se kokoška našla u drugoj trećini šolje značenje se odnosi na sadašnjost. Ako ste ovaj oblik uočili pri vrhu šolje tada se simbolika odnosi na budućnost.

Pored toga, važno je i da li ste figuru videli levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Leva strana najčešće nosi negativna, a desna pozitivna značenja.

Kokoška u prvoj trećini šolje

Ako ste videli kokošku bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to implicira da će neugodna istina iz prošlosti uskoro da ugleda svetlo dana. Moguće je da ćete saznati da osoba koja vam je u nekom trenutku mnogo značila nešto krila od vas ili da vas je dugo lagala.

Ukoliko se kokoška pojavila u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to može da bude znak da ćete shvatiti da ste ostavili iza sebe neke ružne uspomene i da ste napokon spremni da krenete dalje.

Kokoška u drugoj trećini šolje

Kada kokošku vidite negde na sredini šoljice za kafu i levo od mesta pijenja to simbolizuje nemir. Verovatno vas muči neka dilema ili vas nečije ponašanje zbunjuje. Nije isključeno da ste počeli da se zaljubljujete u nekoga u koga ne bi trebalo.

Kokoška u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su usne dodirivale šolju ukazuje na to da ste trenutno u vrlo povoljnoj fazi života. Mnogo toga vam polazi za rukom i zato ne bi bilo loše kada biste ovaj period iskoristili da rešite neke probleme i da napravite plan šta ćete da radite u budućnosti.

Kokoška u trećoj trećini šolje

Ukoliko se kokoška pojavila pri vrhu šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to znači da ono u šta trenutno ulažete mnogo truda, vremena i energije neće doneti rezultate kakve očekujete. U budućnosti bi vas neko ili nešto moglo razočarati.

Ako ste kokošku videli bliže vrhu šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ćete čuti vesti koje se tiču vašeg profesionalnog ili emocionalnog života. Nema razloga za brigu zato što će promena koju budućnost nosi sa sobom biti vrlo pozitivna.

Kokoška u otisku prsta za želju

Iz otiska prsta u talogu kafe možete da protumačite da li će vam se neka želja ostvariti ili ne. Pri tome je važno da znate kako da pravilno utisnete svoje želju u šoljicu. Ako je želja utisnuta pogrešnim prstom, moguće je da nećete moći da dobijete odgovor na pitanje koje vas najviše interesuje.

  • Ukoliko su vaše želje vezane za porodicu, decu ili ukućane tada u talogu ostavljate otisak palca. Ako se u tom otisku pojavila kokoška to je, na žalost, znak da se vaša želja neće ostvariti u dogledno vreme.
  • Otisak kažiprsta ostavljate u šolji za želje koje se tiču posla ili karijere. Ukoliko se u otisku kažiprsta pojavila kokoška to implicira da ćete morati da budete mnogo hrabriji i odlučniji ako želite da vam se želja ispuni.
  • Ako se vaša želja odnosi na seksualni, tj. erotski deo vašeg života utiskujete je srednjim prstom. Oblik kokoške u tom otisku ukazuje na ostvarenje vaše želje, ali ne tako skoro kao što možda očekujete.
  • Želju koja se tiče emocionalnog, tj. ljubavnog života u talogu kafe utiskujete prstenjakom. Ukoliko se u otisku prstenjaka pojavi kokoška to implicira da će vaša želja postati stvarnost samo ukoliko napravite određene korake već sada.
  • Malim prstom utiskujete želje koje se odnose na zdravlje. Ako se u otisku malog prsta pojavi kokoška to je znak da će se vaša želja ostvariti.

Alternativno tumačenje kokoške u šolji kafe

Drugi način da shvatite značenje simbola u šolji kafe jeste po njihovoj boji. Oblik u šolji može da bude beo tj. prazan ili crn tj. ispunjen. Ukoliko figura u šoljici nije ni potpuno bela, niti potpuno crna, za tumačenje se uzima boja koje ima više.

Značenje crne kokoške

Crna kokoška u šolji kafe je dobar znak. Ona najčešće ukazuje na pozitivne promene u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Simbolizuje profesionalni uspeh, a ponekad i finansijski dobitak.

Značenje bele kokoške

Bela kokoška u šolji kafe može da znači da imate redak talenat, međutim, još niste pronašli način da ga iskoristite onako kako treba.

Gore navedena tumačenja su stvar narodnog verovanja, tj. sujeverja i nisu zasnovana na naučnim istraživanjima. Svemu što ste pročitali verujete na sopstvenu odgovornost.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts