Truba u šolji kafe – značenje i interpretacija

Truba u talogu od kafe u šolji

Oblik trube u talogu kafe može da simbolizuje dobre vesti, da najavi putovanje ili selidbu u skorijoj budućnosti i slično. Ipak, tumačenje se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste trubu videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, tj. levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Simbolika može da se tumači i po boji oblika u šolji. U tom slučaju, značenje crne ili bele trube u ostacima kafe se različito interpretira. O ovoj alternativnoj metodi gledanja u šolju će više biti reči kasnije.

Veruje se da se u otisku prsta u šoljici kafe može otkriti da li će neke želje da se ostvare ili ne. Postoje jasna pravila kako se tumače figure u otisku, a pronaći ćete ih u nastavku teksta.

Simbolika trube u šolji kafe

Kao što smo pomenuli, truba u talogu kafe može da najavi dobre vesti ili neke životne promene. Međutim, da biste dobili konkretnije tumačenje, morate da obratite pažnju na položaj figure u šolji. Ako ste trubu videli u prvoj trećini šolje njena simbolika je vezana za prošlost. Truba u sredini šolje odnosi se na sadašnjost. Kada se truba pojavi pri vrhu šolje tada najavljuje buduća dešavanja.

Od subjektivnog osećaja osobe kojoj se gleda u šolju zavisi o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti ili budućnosti se radi.

Pored toga, za interpretaciju znakova u šolji bitno je i da li se truba pojavila levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Leva strana obično nosi neka negativna, dok desna strana ukazuje na pozitivna značenja.

Kada u šoljici vidite dve trube to može da bude znak da ste na meti tračeva. Truba okrenuta naopačke znači da ćete čuti laž. Ukoliko se u trubi našao cvet moguće je da imate tajnog obožavaoca. Novac u trubi najavljuje poboljšanje materijalne situacije.

Truba bliže dnu šolje

Ako ste trubu uočili u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to najavljuje susret s osobom koja je obeležila jedan deo vaše prošlosti. Verovatno se niste rastali kao prijatelji, pa bi to moglo da izazove nemir ili da vas natera da preispitate odluku koju ste davno doneli.

Truba u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da ćete se osloboditi tereta koji dugo nosite na svojim leđima. Možda ćete saznati da vam je neko oprostio što ste ga/je u prošlosti povredili.

Truba u sredini šolje

Ukoliko ste trubu videli u sredini šolje i levo od mesta pijenja to je znak da ste uplašeni. Moguće je da ste se našli u položaju u kakvom do sada niste bili. Strah je opravdan, ali može da predstavlja veliku kočnicu. Vreme je da sagledate situaciju iz drugog ugla.

Kada se truba pojavi u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale to je znak da ste shvatili da ste snažniji nego što ste mislili. Prolazite kroz izazovan period, međutim, strpljivi ste, spremni na borbu i verujete da ćete da pobedite.

Truba bliže vrhu šolje

Oblik trube u trećoj trećini šolje i levo od mesta pijenja, na žalost, najavljuje loše vesti. Moguće je da ćete morati da napravite veliku životnu promenu. Trebaće vam vreme da se naviknete, a samo od vas zavisi kako će vam budućnost izgledati.

Truba u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale ukazuje na to da biste uskoro mogli da se preselite u drugi stan ili drugi grad. Moguće je i da ćete otići na poslovno putovanje i da ćete tamo dobiti šansu koja se ne propušta.

Truba u otisku prsta za želju

Iz otiska prsta, prema narodnom verovanju, može da se nasluti da li će se neka želja ostvariti ili ne. Pri tome je bitno da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šolju. Ako ste želju utisnuli pogrešnim prstom tumačenje neće biti tačno.

  • Ukoliko se vaša želja tiče porodice, rodbine ili dece u šolju je utiskujete palcem. Truba u otisku palca najavljuje ispunjenje želje u bliskoj budućnosti.
  • Želje koje se odnose na profesionalni život se u šolju utiskuju kažiprstom. Ukoliko ste u otisku kažiprsta videli trubu moguće je da ćete morati da sačekate još malo da bi vam se želja ostvarila.
  • Ako su vaše želje vezane za seksualni, tj. erotski segment vašeg života tada u šolji ostavljate otisak srednjeg prsta. Kada se u tom otisku pojavi truba to je, na žalost, znak da vam se želja neće ispuniti.
  • Prstenjakom se u šolji ostavlja otisak za želje koje se tiču ljubavi. Ukoliko se u otisku prstenjaka pojavila truba moguće je da će vaši snovi uskoro postati stvarnost.
  • Kada se želja tiče vašeg ili zdravlja bliske osobe u šolju se utiskuje malim prstom. Truba u otisku malog prsta obično najavljuje ostvarenje želje.

Alternativno tumačenje trube u šolji kafe

Ukoliko je tumačenje uslovljeno bojom figure u šolji kafe, tada treba da obratite pažnju na to da li je truba u šolji bila bela tj. prazna ili crna tj. ispunjena. Ako truba u vašoj šolji nije bila ni sasvim bela, a ni potpuno crna tumači se boja koja prevladava.

Značenje crne trube

Crna truba u šolji kafe može da bude znak da će vas nešto obradovati. Moguće je da će vam osoba koja ne živi u vašem gradu saopštiti lepe vesti.

Značenje bele trube

Bela truba u šolji kafe ukazuje na to da bi trebalo da iz druge perspektive sagledate problem koji vas trenutno muči.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts