Broj 2 u šolji – skrivena simbolika i značenje

Značenje brojeva intrigira ljude od davnina, a oni imaju određenu simboliku i kada se nađu u talogu kafe. Tumačenje broja 2 u šolji zavisi od pozicije na kojoj se taj broj našao, tj. pojavio. Ne interpretira se isto ako ste broj 2 videli bliže dnu, sredini ili vrhu šolje, tj. ukoliko se ova cifra pojavila levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Alternativno tumačenje broja 2 u ostacima kafe bazirano je na boji oblika. Poruke u šolji kafe nisu iste ukoliko je dvojka bila crna tj. ispunjena ili bela tj. prazna. O ovome će više biti reči u nastavku teksta.

U narodu postoji verovanje da se ispunjenje neke želje može videti ukoliko je utisnete prstom u talog kafe. Ako vas zanima šta znači kada se u otisku prsta pojavi broj 2 skrolujte dole.

Detaljno tumačenje broja 2 u šolji

Za što preciznije tumačenje broja 2 u šoljici kafe važno je da odredite poziciju na kojoj se taj broj pojavio.

Ukoliko ste dvojku videli u prvoj trećini šolje, dakle bliže njenom dnu, značenje se odnosi na prošlost. Ukoliko se broj 2 našao na sredini šolje, simbolika se tiče sadašnjosti, a kada se broj 2 pojavi bliže vrhu šolje, njegovo značenje je vezano za budućnost.

Pored toga, ne interpretira se isto ako se dvojka javila levo, odnosno desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Ako ste broj 2 videli levo od mesta pijenja, simbolika je često negativna. Sa druge strane, ukoliko se dvojka ukazala desno od mesta gde su usne dodirivale šolju, značenje je uglavnom pozitivno.

Za broj 2 se uglavnom vezuje senzibilnost, osećanja, potreba za mirnom, stabilnošću i slično. Ako ste u šolji videli više dvojki moguće je da ste trenutno u nepovoljnoj životnoj fazi. Ukoliko se, pak, pored broja 2 u talogu pojavio neki drugi broj to može da bude znak da je vreme za radikalne rezove u vašem životu.

Broj 2 u prvoj trećini šolje

Kada se broj 2 pojavi bliže dnu šolje i levo od mesta pijenja to implicira da vas je događaj iz prošlosti „izbacio iz koloseka“ i da se još niste od toga oporavili.

Broj 2 pri dnu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale znači da ste izvukli pouku iz situacije koju ste nedavno doživeli.

Broj 2 u drugoj trećini šolje

Ako ste dvojku uočili u sredini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to ukazuje na nemir. Niste spokojni, a razloga može da bude mnogo. Moguće je niste načisto sa vlastitim emocijama.

Broj 2 u sredini šolje i desno od mesta pijenja znači da vas neko voli. U vašoj neposrednoj blizini postoji osoba koja gaji emocije prema vama, ali nije spreman da vam to prizna.

Broj 2 u trećoj trećini šolje

Ukoliko se broj 2 pojavio bliže vrhu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to je znak da ono što vas trenutno muči nećete rešiti ako budete sedeli skrštenih ruku. Ovo može da bude poruka da se što pre pokrenete.

Ako ste broj 2 videli pri vrhu šolje i desno od mesta pijenja to znači da ćete u skorijoj budućnosti čuti lepe vesti. Nešto će vas obradovati i pokazati vam da stvari nisu loše kao što vam se trenutno čini.

Broj 2 u otisku prsta za želju

Otisak prsta u talogu kafe, tj. oblik koji se u tom otisku pojavio može da dâ odgovor na pitanje da li će neke želje da postanu stvarnost ili ne. Ipak, bitno je da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šolju.

  • Ako se vaša želja tiče porodičnih odnosa, odnosa sa familijom, decom i slično, tada ćete je u šolju utisnuti palcem. Ukoliko se u tom otisku pojavio broj 2 možete biti sigurni da će vam se želja ostvariti.
  • Kažiprstom se u šolju utiskuju želje vezane za posao. Ako ste u otisku kažiprsta videli broj 2 to je znak da će se ono što želite ispuniti, međutim, moraćete da budete strpljivi i vredni.
  • Ukoliko se vaša želja tiče intimnih odnosa, trebalo bi da je u šolju utisnete srednjim prstom. Ako ste u otisku srednjeg prsta videli broj 2 moguće je da se želja neće ispuniti u potpunosti, nego tek delimično.
  • Kada želite da saznate da li će vam se ostvariti nešto vezano za ljubav, tada u šolju ostavljate otisak prstenjaka. Ako se u tom otisku pojavio broj 2 želja će postati stvarnost, međutim, iziskivaće određeni trud i spremnost na kompromis.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje vezane za zdravlje. Broj 2 u otisku malog prsta nagoveštava ostvarenje želje.

Alternativno tumačenje broja 2 u šolji

Drugi način da saznate šta znači broj 2 u talogu kafe jeste da obratite pažnju na boju oblika. Figura u šolji može da bude bela, tj. prazna ili crna tj. ispunjena.

Ako broj 2 u vašoj šolji nije bio ni potpuno beo, a ni sasvim crn, značenje se odnosi na boju koja prevladava.

Značenje crnog broja 2

Crni broj 2 znači da ćete mnoge probleme rešiti kada se rešite kompleksa i nesigurnosti. Poradite na samopouzdanju, pa će vam život postati lepši i kvalitetniji.

Značenje belog broja 2

Beli broj 2 u talogu kafe ukazuje na to da ćete uspeti u životu ako poslušate savete pravih ljudi. Slušajte sugestije onih koji su dobili ono što vi želite, a ostale ignorišite.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts