|

Čizma u šolji kafe – interpretacija i značenje

Čizma u talogu od kafe u šolji

Oblik čizme u talogu kafe najčešće se tumači kao najava putovanja u bližoj budućnosti. Međutim, simbolika ovog motiva može da bude različita u zavisnosti od pozicije u šolji gde se čizma pojavila. Čizma u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, tj. levo ili desno od mesta gde su je usne doticale nema uvek isto, pa čak ni slično značenje.

Alternativna metoda čitanja simbola u šolji kafe jeste po njihovoj boji. Različito se interpretira ukoliko je čizma bila crna ili bela, ali o tome će više biti reči u nastavku teksta.

Iz otiska prsta u šolji kafe može da se dođe do odgovora da li će neka želja postati stvarnost ili ne. Pri tome moraju da se ispoštuju neka pravila, poput onoga kojim prstom se u šolju utiskuje koja vrsta želje.

Detaljno tumačenje čizme u šolji kafe

Čizma u talogu kafe može da ima više značenja, a to zavisi od mesta u šolji gde se pojavila. Ako ste čizmu videli u prvoj trećini šolje tada se njena simbolika odnosi na prošlosti. Ukoliko se čizma pojavila u sredini šolje tada se značenje tiče budućnosti. Čizma bliže vrhu šolje povezana je sa budućim događajima. Od emocija osobe kojoj se gleda u šolju zavisi koliko daleko u prošlost ili budućnost seže interpretacija.

Pored toga, za tumačenje je važno i da li ste čizmu videli levo ili desno od mesta gde su je usne dodirivale. Leva strana često nosi negativnu, a desna pozitivnu simboliku.

Veličina i vrsta čizme ne igra značajnu ulogu. Ipak, ukoliko ste u šolji videli čizmu sa potpeticom to znači da se u nečijoj blizini osećate inferiorno. Ako su u šolji bile dve čizme to može da najavi novo poznanstvo.

Čizma bliže dnu šolje

Kada čizmu vidite u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da vas muči nostalgija. Često razmišljate o periodu života kada ste bili bezbrižniji, srećniji i zadovoljniji. Prestanite da gledate iza sebe i počnite da svoje šanse tražite u sadašnjosti i budućnosti.

Ako se čizma pojavila u donjem delu šolje i desno od mesta pijenja to znači da ne žalite zbog odluke koju ste doneli u afektu jer ste zahvaljujući tome doživeli neprocenjiva iskustva i upoznali vrlo interesantne ljude.

Čizma u sredini šolje

Ukoliko se čizma pojavila u drugoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to je znak da osećate grižu savesti, premda nema nikakvog razloga za to. Muči vas što ste napokon sebe stavili na prvo mesto, a to ne bi trebalo tako da bude.

Čizma u sredini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da uživate u društvu osobe koja je nedavno postala deo vašeg života. Premda ste mislili da se vaša druženja neće nastaviti, on tj. ona vam je „prirasla srcu“ i volite da provodite vreme sa njim tj. njom.

Čizma pri vrhu šolje

Kada se čizma pojavi u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da će vas nečije ponašanje zbunjivati. Moguće je da će bliska osoba početi da se ponaša drugačije, a nećete moći da shvatite šta se u vašem odnosu tačno promenilo.

Ukoliko ste čizmu videli bliže vrhu šolje i desno od mesta pijenja to znači da vam predstoji vrlo interesantan period. Možda ćete posetiti osobu koju dugo niste videli jer ne živi u vašem gradu. Druga mogućnost jeste da ćete napokon otići na godišnji odmor.

Čizma u otisku prsta za želju

Veruje se da se iz otiska prsta može protumačiti da li će se neka želja ostvariti. Važno je da znate kojim prstom da utisnete želju kako biste dobili što precizniji odgovor na svoje pitanje.

  • Ako se vaše želje tiču porodice tada u šolji ostavljate otisak palca. Ukoliko se u tom otisku pojavila čizma moguće je da se vaša želja neće ispuniti brzo.
  • Kada se želja odnosi na posao ili karijeru tada se u šolju utiskuje kažiprstom. Čizma u otisku kažiprsta može da bude znak da će vam se želja ostvariti, ali da ćete morati da budete vrlo strpljivi.
  • Otisak srednjeg prsta se u šolji ostavlja kada se želje tiču seksualnog života. Ako ste u tom otisku videli čizmu moguće je da će vaša želja u skorijoj budućnosti da postane stvarnost.
  • Prstenjakom se u šolju utiskuju želje vezane za emocije, tj. ljubavni život. Ukoliko ste u otisku prstenjaka videli čizmu to implicira da će se vaša želja ispuniti.
  • Ukoliko ste zaželeli nešto vezano za vaše ili zdravlje bliskih osoba tada ćete u šolji ostaviti otisak malog prsta. Čizma u tom otisku poručuje da će se vaša želja ostvariti.

Alternativno tumačenje čizme u šolji kafe

Simbolika figura u šolji kafe može da se tumači i na osnovu njihove boje. Oblik u šolji može da bude ispunjen tj. crn ili prazan tj. beo. Ako čizma nije ni sasvim crna, a ni potpuno bela, tada ćete se fokusirati na boju koje ima više.

Značenje crne čizme

Crna čizma u šolji kafe simbolizuje dobro zdravlje i dobro raspoloženje. U budućnosti će vam dosta toga polaziti za rukom.

Značenje bele čizme

Bele čizme u šolji kafe mogu da budu znak da imate tajnog obožavaoca. Nekome se dopadate, ali vam to nikad nije rekao/la.

Na kraju je važno da napomenemo da su tumačenja figura u šolji kafe stvar narodnog verovanja, te da nisu bazirana na naučnim istraživanjima. Svemu što ste pročitali verujete na vlastitu odgovornost.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts