Uzvičnik u šolji kafe – kompletno tumačenje

U talogu kafe u šolji mogu da se pojave razni oblici, uključujući i znakove interpunkcije. Uzvičnik je jedan od njih koji se najčešće javlja u šolji, a njegova simbolika može da bude pozitivna ili negativna.

To, pre svega, zavisi od mesta u šolji gde se ovaj znak ukazao. Različito se tumači kada uzvičnik vidite bliže dnu, sredini ili vrhu šolje. Pored toga, na interpretaciju utiče i mesto pijenja. Uzvičnik ne znači isto kada ga uočite levo, odnosno desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Značenje uzvičnika u talogu kafe može da se odredi i prema njegovoj boji. O tome šta znači crni, a šta beli uzvičnik moći ćete da pročitate dole u tekstu.

Ukoliko se uzvičnik pojavio u otisku prsta to može da dâ odgovor na pitanje da li će neke želje da se ispune ili ne. O pravilima kako se utiskuju želje u šolju, te kako se tumači uzvičnik u tom otisku pronaći ćete u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje uzvičnika u šolji

Uzvičnik u talogu kafe u šolji može da ukazuje na nemoć. Možda ste u lošoj životnoj fazi, a čini vam se da ne možete da učinite ništa kako biste to promenili.

Ipak, tumačenje se razlikuje ukoliko se uzvičnik pojavi u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje. Ako ste ga videli bliže dnu šolje, u njenoj prvoj trećini simbolika se tiče nečega iz vaše prošlosti. Uzvičnik u sredini šolje ima veze sa onim što vam se trenutno dešava, dok ovaj znak bliže vrhu šolje nagoveštava dešavanja u budućnosti.

O koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti je reč zavisi od emocija osobe kojoj se gleda u šolju.

Kako bi interpretacija bila što detaljnija i preciznija, potrebno je i da obratite pažnju i na mesto pijenja. Uzvičnik levo od mesta gde su usne dodirivale šolju ima negativno značenje. Ako ste ga videli desno od mesta pijenja značenje je pozitivno.

Ukoliko se uzvičnik pojavio sa nekim drugim znakom, tj. oblikom to implicira da treba da budete vrlo oprezni u narednom periodu. Kada u šolji vidite uzvičnik i neko slovo to je znak da biste mogli postati tema tračeva.

Uzvičnik u donjoj trećini šolje

Kada uzvičnik vidite bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to ukazuje na grižu savesti. Verovatno se u prošlosti niste dovoljno borili za nekoga ili nešto. Pasivnost vas je dovela u ovu poziciju, i uzvičnik je znak da treba da to imate na umu.

Ukoliko se uzvičnik pojavio pri dnu šolje i desno od mesta pijenja to je znak da nema razloga da se kajete zbog nekih odluka iz prošlosti. Vreme će vam pokazati da su one bile sasvim ispravne. Samo se setite da se sve u životu događa sa nekim razlogom.

Uzvičnik u sredini šolje

Ako ste uzvičnik videli u sredini šolje i levo od mesta pijenja to simboliše blokadu. Moguće je da ste ušli u lenju fazu svog života i da vas mrzi čak i da ustanete iz kreveta. Odmorite se i krenite u akciju, neće biti dobro ako budete predugo čekali.

Uzvičnik u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale simboliše optimizam. Verovatno ste nakon dugo vremena napokon spremni da se pozabavite problemima koje ste „gurali pod tepih“.

Uzvičnik u gornjoj trećini šolje

Kada se uzvičnik pojavi bliže vrhu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to najavljuje nesporazume u bliskoj budućnosti. Moguće je da će vas mučiti problemi u komunikaciji sa dragom osobom.

Uzvičnik pri vrhu šolje i desno od mesta pijenja može da bude znak značajnih promena u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Verovatno će vas neke stvari šokirati, ali budite sigurni da će iz određenih situacija da se izrodi nešto zaista dobro.

Uzvičnik u otisku prsta za želju

Narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u šolji kafe može doći do odgovora da li će se neke želje obistiniti ili ne. Pri tome je važno da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šolju. Ako je želja utisnuta pogrešnim prstom ni tumačenje neće biti jasno i verodostojno.

  • Palcem se u šolji kafe utiskuju želje vezane za porodicu, roditelje, decu ili ukućane. Ukoliko se u otisku prsta pojavio uzvičnik to implicira da će se vaša želja vrlo brzo ispuniti.
  • Ako se vaša želja tiče karijere, tj. profesionalnog života tada se u šolju utiskuje kažiprstom. Uzvičnik u otisku kažiprsta nagoveštava ostvarenje želje, ali ako budete bili spremni da se žrtvujete.
  • Ukoliko ste zaželeli nešto što se odnosi na seksualne odnose, tj. intimni život, u šolji treba da ostavite otisak srednjeg prsta. Kada u otisku srednjeg prsta vidite uzvičnik to je znak da ono što ste zaželeli neće tako brzo postati stvarnost.
  • Otisak prstenjaka u šolji se ostavlja za želje koje se tiču ljubavi. Ako ste u otisku prstenjaka u talogu kafe videli uzvičnik to može da znači da bi trebalo još jednom da razmislite da li zapravo želite da vam se ta želja ostvari.
  • Ako se želja tiče vašeg zdravlja ili zdravlja nekoga koga volite tada je u šolju utiskujete malim prstom. Uzvičnik u otisku malog prsta najavljuje ostvarenje želje.

Alternativno tumačenje uzvičnika u šolji

Oblici u talogu kafe mogu da se tumače i po njihovoj boji. Pri tome je bitno da obratite pažnju na to da li je uzvičnik u vašoj šolji bio crn tj. ispunjen ii beo. Ako nije ni potpuno crn, a ni sasvim beo, fokusirajte se na boju koje ima više.

Značenje crnog uzvičnika u šolji

Crni uzvičnik u šolji kafe predstavlja važno upozorenje. U narednom periodu bi trebalo da pazite kome se poveravate. Neko bi mogao da zloupotrebi vaše poverenje, te da vaše ideje predstavi kao svoje kako bi ostvario određene interese ili finansijsku dobit.

Značenje belog uzvičnika u šolji

Beli uzvičnik u šolji kafe obično najavljuje dobre vesti. Neke kockice će napokon da se slože kako vama odgovara. Očekuje vas mnogo radosti u narednom periodu.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts