Kako se tumači njorka u šolji kafe?

Motiv njorke, prema statistici, nije toliko često zastupljen u ostacima kafe u šolji. Često se tumači kao gašenje emocija i strasti za osobu kojoj se gleda u šoljicu. Ipak, interpretacija može da bude i drugačija kada se u obzir uzme pozicija u šolji na kojoj se ova figura našla. Različito se objašnjava kada njorku vidite u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, tj. levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Pored klasičnog, postoji i alternativni način čitanja simbolike figura u talogu kafe. Druga metoda se zasniva na boji oblika koji mogu da budu ispunjeni ili crni. Više o ovom načinu tumačenje potražite u delu teksta pod naslovom „Značenje crne i bele njorke u šolji kafe“.

Po usmenom predanju, iz otiska prsta u šoljici kafe može da se protumači da li će neke želje da se obistine. O tome kako se pravilno utiskuje želja u šolju, te šta znači kada se u otisku pojavi njorka potražite u podnaslovu „Šta simboliše njorka u otisku prsta?“.

Detaljna interpretacija njorke u šolji kafe

Njorka u šolji kafe može da ima više različitih tumačenja. Da biste došli do preciznog objašnjenja, potrebno je da obratite pažnju na mesto na kome ste videli njorku. Ako se njorka pojavila bliže dnu šoljice, njena simbolika je povezana sa prošlošću. Ukoliko ste ovu neobičnu pticu videli u sredini šolje, tumačenje se tiče sadašnjosti, a kada se pojavi bliže vrhu šolje, njeno značenje je vezano za budućnost. Ne može se sa sigurnošću odgonetnuti o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti se radi jer to zavisi od osećanja i životnih iskustava onoga kome se gleda u šolju.

Na interpretaciju utiče i pozicija pijenja. Ukoliko ste njorku uočili levo od mesta gde su usne dodirivale šolju, simbolika je uglavnom negativna. Kada se ova ptica pojavi desno od mesta pijenja, značenje je manje-više pozitivno.

Njorka u letu u šoljici kafe simboliše manjak slobode. Ako ste u šolji videli njorku u kavezu to je znak da morate više da se borite za ono što želite. Jato njorki u šoljici kafe najavljuje putovanje ili čak privremenu ili trajnu promenu mesta boravka. Kada se u šolji pojavi povređena njorka to implicira da je vreme da prestanete da sabotirate sami sebe.

Njorka pri dnu šolje

Ako ste njorku videli u prvoj trećini šolje i levo od pozicije gde su je usne doticale to implicira da žalite što se sa nekim problemima niste uhvatili u koštac ranije. U prošlosti ste iz straha određene stvari „gurali pod tepih“ umesto da se sa njima borite. Poruka glasi „prestanite to da radite“.

Kada se njorka pojavi bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja to znači da imate bogatu prošlost. Bilo je dosta izazova, ali ste uspevali da ih savladate i iz toga ste izašli kao mudrija, sposobnija i hrabrija osoba.

Njorka u sredini šolje

Ukoliko ste njorku uočili u drugoj trećini šolje i levo od pozicije pijenja to implicira da ste u dilemi. Verovatno treba da donesete neku veliku odluku i plašite se da ćete pogrešiti. Ako budete dobro izvagali sve okolnosti i ako budete slušali sebe i svoje srce, a ne ljude koji ne veruju u vas, sigurno nećete pogrešiti.

Norka blizu sredine šolje i desno od mesta gde su je usne doticale ukazuje na snažnu volju da nešto u svom životu promenite. Shvatili ste da niste srećni i učinićete sve što je potrebno kako bi se to promenilo.

Njorka pri vrhu šolje

Ukoliko se njorka pojavila u trećoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to najavljuje neuspeh. Moguće je da ćete vreme, energiju ili novac uložiti u nešto potpuno neisplativo. Ako ništa drugo, na teži način ćete da naučite veliku životnu lekciju.

Njorka bliže vrhu šolje i desno od pozicije gde su je usne dodirivale najavljuje putovanje ili selidbu. Verovatno ćete uskoro pakovati kofere, a nije isključeno ni da ćete se trajno preseliti u drugi grad ili zemlju.

Šta simboliše njorka u otisku prsta?

Iz otiska prsta se prema verovanju naših stari može saznati da li će se neke želje ispuniti ili ne. Ipak, važno je da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šoljicu da biste dobili jasan odgovor na pitanje koje vas zanima.

  • Ako su vaše želje vezane za kuću, porodicu ili decu, u talogu kafe ostavljate otisak palca. Njorka u otisku palca, na žalost, ne predviđa ispunjenje želje u bliskoj budućnosti.
  • Ukoliko se vaša želja tiče posla tj. karijere, u šoljici treba da ostavite otisak kažiprsta. Ako ste u otisku kažiprsta videli njorku ostvarenje želje je sasvim izvesno.
  • Za želje koje se tiču seksa, tj. erotskog života u šoljici se ostavlja otisak srednjeg prsta. Njorka u otisku srednjeg prsta najavljuje ispunjenje želje.
  • Otisak prstenjaka se u šolji ostavlja kada su želje povezane sa emotivnim, tj. ljubavnim odnosima. Ako ste u tom otisku videli njorku to, na žalost znači da postoje vrlo male šanse da se vaša želja ostvari.
  • Ukoliko se vaše želje tiču zdravlja, u talogu kafe ostavljate otisak malog prsta. Njorka u otisku malog prsta znači da bi se ono što ste poželeli moglo obistiniti vrlo brzo.

Značenje crne i bele njorke u šolji kafe

Drugi način da otkrijete šta se krije iza nekog oblika u talogu kafe jeste da obratite pažnju na njegovu boju. Njorka u šolji može da bude crna (ispunjen oblik) ili bela (prazan oblik). Ako njorka koju ste u svojoj šoljici videli nije bila ni potpuno crna, a ni sasvim bela, tumači se boja koja dominira.

Značenje crne njorke

Crna njorka u šoljici kafe može da bude znak da niste srećni i da vam je pod hitno potrebna promena. Moguće je da ste shvatili da vas sredina u kojoj živite ili radite guši i frustrira. Ako je to slučaj, razmislite o tome šta vas tačno sprečava da odete odatle.

Značenje bele njorke

Bela njorka u ostacima kafe u šolji najavljuje dobre vesti. Verovatno ćete dobiti ponudu za posao koja uključuje velikodušna primanja. Druga mogućnost jeste da će se na ljubavnom planu stvari napokon pokrenuti sa „mrtve tačke“.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts