Vilin konjic u šolji kafe – detaljno tumačenje

Vilin konjic u talogu od kafe u šolji

Vilin konjic u talogu kafe obično najavljuje kratkotrajnu radost. Ipak, tumačenje se razlikuje ukoliko ste ovu figuru videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno, levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Simbolika može da se čita i na bazi boje oblika koji ste u šolji videli. Različito se interpretira ukoliko je vilin konjic bio crn, tj. ispunjen i beo tj. prazan. Ovom načinu tumačenje ćemo se više posvetiti kasnije.

Prema usmenom predanju, iz otiska prsta u šoljici kafe može da se nasluti ostvarenje želja. Postoje jasna pravila kako se ispravno utiskuju želje u šolju kafe, a moći ćete ih pročitati u nastavku teksta.

Interpretacija vilinog konjica u šolji

Da biste što preciznije odredili značenje vilinog konjica u ostacima kafe u šolji potrebno je da obratite pažnju na položaj u šolji gde se ova figura pojavila. Ako ste vilinog konjica videli pri dnu šolje, simbolika se tiče nekih prošlih događaja. Kada se vilin konjic pojavi u sredini šolje, značenje se odnosi na sadašnjost. Vilin konjic bliže vrhu šolje najavljuje buduća dešavanja. O koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti je reč zavisi od subjektivnog osećaja osobe kojoj se gleda u šolju.

Pored toga, bitno je i mesto u šolji gde su je usne dodirivale. Levo od mesta pijenja uglavnom se nalaze neka loša, a desno od mesta gde su usne doticale šolju pozitivna značenja.

Na početku smo pomenuli da vilin konjic može da simbolizuje kratkotrajnu sreću. Ako ste u šolji videli dva ili više vilinih konjica to znači da ćete biti zabrinuti za voljenu osobu. Vilin konjic na cvetu u šolji ukazuje na to da treba da se više borite za ono što želite.

Vilin konjic bliže dnu šolje

Ukoliko ste vilinog konjica videli u prvoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to znači da žalite što ranije niste bili jasni u izražavanju svojih stavova ili želja. Moguće je da ste dozvoljavali da drugi upravljaju vašim životom i da ih sada krivite što niste srećni i uspešni. Morate da znate da je tu mnogo više vaše odgovornosti nego tuđe.

Kada se vilin konjic pojavi pri dnu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to može da bude znak da se rado sećate detinjstva ili mladosti jer ste tada bili bezbrižniji i zadovoljniji. Ne možete da vratite vreme, ali ste srećni zbog lepih uspomena.

Vilin konjic u sredini šolje

Figura vilinog konjica u drugoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale ukazuje na nemir. Nešto vas muči, ali se plašite da zavirite u svoju podsvest kako biste saznali o čemu se radi. Vreme je da se ohrabrite kako biste napokon shvatili zbog čega ste tako uplašeni ili neraspoloženi.

Ako ste vilinog konjica uočili u sredini šolje i desno od mesta pijenja to znači da ste dovoljno motivisani da postignete ono što ste sebi zacrtali. Ukoliko napravite dobar plan i ako ga se budete dosledno pridržavali, nema razloga da ne ostvarite svoje ciljeve.

Vilin konjic pri vrhu šolje

Oblik vilinog konjica bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja najavljuje neuspeh. Moguće je da vam se neki rizik neće isplatiti ili da ćete shvatiti da ste izgubili dragoceno vreme i energiju na nekoga ili nešto što to nije zasluživalo.

Kada vilinog konjica uočite u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da ćete doživeti veliku radost, ali da oduševljenje neće dugo trajati, jer će brzo uslediti razočarenje. Shvatićete da je najvažnije samo uživati u svakom trenutku jer se neće ponoviti.

Vilin konjic u otisku prsta za želju

Ukoliko ste odlučili da iz otiska prsta u šolji kafe saznate da li će neke vaše želje da se obistine, potrebno je da znate kojim prstom se u šolju utiskuju koje vrste želja. Ako želju utisnete pogrešnim prstom nećete dobiti tačan odgovor.

  • Želje koje se odnose na porodicu, rodbinu ili decu se u šolju utiskuju palcem. Vilin konjic u otisku palca ukazuje na to da će vam se želja sigurno ostvariti.
  • Otisak kažiprsta se u šolji ostavlja za želje koje se tiču profesionalnog života. Ukoliko ste u tom otisku videli vilinog konjica to implicira da ćete morati da budete vrlo uporni da bi vaša želja postala stvarnost.
  • Kada se želje odnose na intimni, tj. seksualni život, u šolju se utiskuju srednjim prstom. Vilin konjic u otisku srednjeg prsta, na žalost, ne predviđa ostvarenje vaše želje.
  • Prstenjakom se u šolji ostavlja otisak za želje koje se tiču ljubavi. Ako ste u tom otisku videli vilinog konjica moguće je da će vam se želja ispuniti.
  • Ukoliko se vaše želje odnose na zdravlje, u šolju ih utiskujete malim prstom. Kada se u otisku malog prsta pojavi vilin konjic to simbolizuje ispunjenje želje u daljoj budućnosti.

Alternativno tumačenje vilinog konjica u šolji

Oblici u ostatku kafe u šolji mogu da se tumače i prema njihovoj boji. Različito se tumače crne tj. ispunjene i bele figure u šoljici. Ukoliko vilin konjic koji se u vašoj šolji pojavio nije ni skroz beo, a ni potpuno crn, tumačiće se boja koje ima više.

Značenje crnog vilinog konjica

Crni vilin konjic u šolji kafe može da bude znak da gajite emocije prema osobi koja nije dobra za vas ili koja sigurno ne oseća isto prema vama.

Značenje belog vilinog konjica

Beli vilin konjic u šolji kafe znači da se nekome dopadate, ali se plaši da vam to prizna.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts