Ljuljaška u šolji kafe – kompletna interpretacija

Kada u talogu kafe uočite ljuljašku to može da bude znak kratkotrajne radosti. Međutim, simbolika ipak zavisi od nekih faktora, poput položaja u šolji gde ste ovaj predmet videli. Ne tumači se isto kada se ljuljaška ukaže u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Simboliku možete da otkrijete i ukoliko se fokusirate na boju oblika koji ste u šoljici videli. Figure u šolji su obično ispunjene tj. crne ili prazne tj. bele. Više o ovoj alternativnoj metodi gledanja u kafu možete pronaći u delu članka pod naslovom „Šta znači crna, a šta bela ljuljaška u šolji?“.

Usmeno predanje kaže da, ako želite da saznate da li će neka želja da se ostvari, u šolji kafe treba da ostavite otisak prsta. Detaljno uputstvo kako se želja utiskuje u šolju, te šta znači kada se ljuljaška pojavi u otisku biće više reči u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje ljuljaške u šolji kafe

Ranije smo napomenuli da ljuljaška može da simboliše radost „kratkog dana“, ipak, da bi tumačenje bilo precizno potrebno je da vodite računa o tome na kojoj poziciji u šolji se ovaj predmet pojavio.

Ako ste ljuljašku videli u prvoj trećini šolje njena simbolika ima veze sa prošlošću. Ljuljaška u drugoj trećini šolje ukazuje na nešto iz sadašnjosti, a ukoliko ste je primetili u trećoj trećini šolje, ljuljaška može da nagovesti neke buduće događaje. Od subjektivnih osećanja  i iskustava osobe kojoj se gleda u šolju zavisi o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti ili budućnosti se tačno radi.

Pored toga, za interpretaciju je važno i mesto pijenja. Ako se ljuljaška pojavila levo od mesta gde su usne dodirivale šolju njena simbolika je uglavnom negativna. Ljuljaška desno od pozicije gde su usne doticale šolju nosi više-manje pozitivnu simboliku.

Prazna ljuljaška simboliše sreću i uspeh u profesionalnom smislu. Ako ste na ljuljaški videli dete to može da najavi prinovu u porodici. Ukoliko ste u šolji uočili ljuljašku na kojoj sedi par moguća je nova ljubav, a ako je ljuljaška bila slomljena ili pokvarena to najavljuje ljubavni brodolom. Kada se u šolji pojavi ljuljaška između dva drveta to je znak da ćete se obogatiti.

Ljuljaška pri dnu šolje

Kada ljuljašku uočite u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to je znak da ste zbog ljubomore izgubili dragu osobu. Ono što ste vi pokazivali nije bila ljubav, nego posesivno ponašanje i sada jedino možete da izvučete pouku iz tog rastanka.

Ako ste ljuljašku videli bliže dnu šolje i desno od pozicije pijenja to implicira da ćete obnoviti kontakt sa nekim ko je u prošlosti bio važan deo vašeg života, a sa kime se dugo niste videli niti čuli.

Ljuljaška u sredini šolje

Ukoliko se ljuljaška pojavila u drugoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to znači da niste srećni. Moguće je da ste dugo sami ili da vaš odnos sa voljenom osobom nije dobar. Ovo vam je poruka da nešto mora da se menja.

Oblik ljuljaške u sredini šolje i desno od pozicije pijenja znači da bi trebalo da budete zadovoljni postignućima u profesionalnom smislu. Možda još uvek niste ostvarili sve svoje ciljeve, ali ste na dobrom putu da se to dogodi.

Ljuljaška pri vrhu šolje

Kada se ljuljaška ukaže u trećoj trećini šolje i levo od pozicije gde su je usne doticale to može da najavi ljubavne probleme. Moguće je da ćete prekinuti dugogodišnju vezu ili započeti proces razvoda braka. Za samce ovo je znak da nova ljubav još nije ni na vidiku.

Ljuljaška bliže vrhu šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da biste uskoro mogli ući u dobru životnu fazu kada je ljubav u pitanju. Trzavice će nestati, a strast će se ponovo vratiti. Ljudi koji su duže vreme sami bi trebalo da daju šansu nekome ko otvoreno pokazuje naklonost.

Ljuljaška u otisku prsta za želju

Veruje se da se iz otiska prsta u talogu kafe može saznati da li će se neka želja ostvariti ili ne. U nastavku teksta vam donosimo jasne instrukcije kako se želja utiskuje u šolju, te šta znači kada se u tom otisku pojavi ljuljaška.

  • Želje koje se tiču porodice ili ukućana se u šolju utiskuju palcem. Ako ste u otisku palca videli ljuljašku to implicira da će se vaša želja ispuniti.
  • Ukoliko se želja odnosi na posao tj. karijeru, u šolji se ostavlja otisak kažiprsta. Ljuljaška u otisku kažiprsta može da bude znak da će ono što želite da se ostvari.
  • Otisak srednjeg prsta se u šolji ostavlja za želje koje se tiču erotskog, seksualnog života. Ukoliko ste u otisku srednjeg prsta videli ljuljašku to, na žalost, ne najavljuje ostvarenje želje.
  • Ako se poželeli nešto što se tiče ljubavi, u šolji bi trebalo da ostavite otisak prstenjaka. Kada se u otisku prstenjaka pojavi ljuljaška to najavljuje ispunjenje vaše želje u bliskoj budućnosti.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje vezane za zdravlje. Ljuljaška u otisku malog prsta može da bude znak da će se obistiniti ono što ste poželeli.

Šta znači crna, a šta bela ljuljaška u šolji?

Alternativna metoda interpretacije oblika u talogu kafe zasniva se na njihovoj boji. U šolji se nalaze ispunjene tj. crne i prazne tj. bele figure. Ako ljuljaška koju ste videli nije bila ni potpuno crna, a ni sasvim bela, tumačiće se boja koje ima više.

Značenje crne ljuljaške

Crna ljuljaška u šolji kafe najavljuje dobre stvari u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Nakon vrlo stresnog i mučnog perioda, uslediće bolja faza. Mnogo toga će vam polaziti za rukom, a imaćete energije da se borite sa svakim malim izazovom koji vam se nađe na putu.

Značenje bele ljuljaške

Bela ljuljaška u talogu kafe ukazuje na to da ste previše pasivni i da zbog toga ne napredujete. Krajnje je vreme da se pokrenete i da počnete da ostvarujete ono što želite. Ništa se neće dogoditi samo od sebe. Morate da zasučete rukave da bi vam budućnost bila bolja i lepša.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts