|

Dinosaurus u šolji kafe – simbolika i tumačenje

Dinosaurus u talogu od kafe u šolji

Figura dinosaurusa u talogu kafe može različito da se tumači u zavisnosti od toga gde se ovaj oblik našao u šolji. Značenje zavisi od toga da li ste ga videli bliže dnu, sredini ili vrhu šolje, te da li se dinosaurus pojavio levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Drugi način tumačenja simbola u talogu kafe utemeljen je na boji oblika koji ste videli u šoljici, a o tome će više biti govora u nastavku teksta.

Veruje se da se iz otiska prsta u šolji kafe može doći do odgovora na pitanje da li će vam se neka želja ostvariti ili ne. Pri tome moraju da se ispoštuju neka pravila koja možete pronaći dalje u članku.

Detaljno tumačenje dinosaurusa u šolji

Tumačenje dinosaurusa u talogu kafe uslovljeno je pozicijom na kojoj se taj motiv pojavio u šolji. Ukoliko ste dinosaurusa videli pri dnu šolje tada je značenje vezano za prošlost, a ako se ukazao na sredini tada se tiče sadašnjosti. Značenje dinosaurusa pri vrhu šolje nagoveštava buduće događaje. O koliko dalekoj prošlosti tj. budućnosti se radi, zavisi od osobe kojoj se gleda u šolju.

Važno je i da li se ovaj oblik pojavio levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Leva strana često ima negativno, a desna pozitivno značenje.

Veličina ili vrsta dinosaurusa ne igra značajnu ulogu prilikom tumačenja. Ukoliko ste u šolji videli više dinosaurusa to može da bude znak da previše razmišljate i da bi trebalo da se malo opustite.

Dinosaurus u prvoj trećini šolje

Kada vidite dinosaurusa bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da ste zarobljeni u prošlosti. Verovatno vas je neuspeh ili neka konkretna situacija pokolebala, pa ste izgubili samopouzdanje i snagu da se posvetite ostvarenju svojih želja.

Ako se dinosaurus pojavio u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to može da bude znak da će vam osoba koja je dugo deo vašeg života pomoći da rešite neki problem.

Dinosaurus u drugoj trećini šolje

Ukoliko se figura dinosaurusa našla na sredini šolje i levo od mesta pijenja to simbolizuje nemir. Moguće je da vas muče finansijski problemi ili ljubavni odnosi. Možda u vašem životu postoji neko sa kime nikad ne znate na čemu ste.

Dinosaurus u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale znači da ste trenutno u povoljnoj fazi svog života. Dosta toga vam polazi za rukom, pa je i samopouzdanje na visokom nivou. Iskoristite ovaj period na najbolji mogući način.

Dinosaurus u trećoj trećini šolje

Kada se dinosaurus pojavi bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to može da najavi izazove u bliskoj budućnosti. Nije isključeno da ćete morati da se suočite sa brojnim problemima i obavezama. Ne brinite, dovoljno ste snažni da se izborite sa time.

Ako ste dinosaurusa videli u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da ćete ostvariti veći uspeh na emotivnom ili profesionalnom planu. Očekuju vas srećni trenuci.

Dinosaurus u otisku prsta za želju

Prema narodnim verovanjima iz otiska prsta u šolji kafe može da se nasluti da li će se onome kome se gleda u šolju ostvariti neka želja. Međutim, da bi odgovor bio jasan potrebno je da znate kojim prstom da utisnete svoju želju u talog kafe.

  • Ukoliko su vaše želje vezane za decu, tj. porodicu ili rodbinu tada ćete u šolji ostaviti otisak palca. Ako ste u otisku palca videli dinosaurusa moguće je da vaša želja neće još dugo postati stvarnost.
  • Otisak kažiprsta ostavljate u šolji kada se želje tiču posla, tj. karijere. Kada se u otisku kažiprsta pojavi dinosaurus to implicira da će vam se želja ostvariti samo ukoliko budete bili vrlo istrajni i strpljivi.
  • Ako se ono što ste zaželeli odnosi na erotski, seksualni deo vašeg života tada u šolji ostavljate otisak prstenjaka. Ukoliko se u tom otisku pojavio dinosaurus to može da bude znak da će ono što želite postati stvarnost u bližoj budućnosti.
  • Prstenjakom ostavljate otisak u šolji kafe kada su želje vezane za ljubavni život. Ukoliko se u otisku prstenjaka pojavi dinosaurus to implicira da nema razloga za brigu jer će vaša želja sigurno da se ostvari.
  • Kada se želja tiče vašeg ili zdravlja vama bliske osobe tada je u šolju utiskujete malim prstom. Ako ste u tom otisku videli dinosaurusa to implicira da će vam se želja ispuniti ako budete odmah delovali.

Alternativno tumačenje dinosaurusa u šolji kafe

Postoji još jedan način da saznate simboliku oblika koje ste videli u talogu kafe. Ovo alternativno tumačenje je bazirano na boji figure. Različito se tumači ukoliko je dinosaurus bio crn tj. ispunjen i beo tj. prazan. Ukoliko oblik nije bio ni sasvim crn, a ni sasvim beo, tumačiće se boja koja prevladava.

Značenje crnog dinosaurusa

Crni dinosaurus, na žalost, nije dobar znak. On najavljuje veće izazove u budućnosti. Nisu isključeni neuspesi na emotivnom ili profesionalnom planu.

Značenje belog dinosaurusa

Beli dinosaurus može da bude znak da vas očekuju vrlo lepi trenuci sa voljenim osobama. Verovatno ćete nešto slaviti sa partnerom tj. partnerkom, članovima porodice i prijateljima.

Napomena: Gore navedena tumačenja su stvar sujeverja, a ne posledica naučnih istraživanja. Značenjima koja ste pročitali verujete na ličnu odgovornost.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts