Gaće u šolji kafe – kompletno tumačenje

Kada vidite gaće u ostacima kafe u šolji to može da bude znak da vas neko laže ili da pokušava nešto da sakrije od vas. Ipak, ovaj oblik u šolji kafe može da se interpretira na drugi način. Ne tumači se isto kada gaće vidite pri vrhu šolje, u sredini ili bliže dnu šolje. Osim toga, na objašnjenje utiče i to da li ste gaće uočili levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Simboliku figura u talogu kafe možete da otkrijete i ukoliko se fokusirate na njihovu boju. Oblici u šoljici su ispunjeni tj. crni ili prazni, tj. beli. U članku potražite detaljno objašnjenje crnih, odnosno belih gaća u ostacima kafe u šolji.

Veruje se da se iz otiska prsta u šolji kafe može saznati da li će se neke želje ostvariti. Više o tome kako pravilno da utisnete svoju želju u šolju, kao i da li će se ona ostvariti pročitajte u delu članka pod naslovom „Gaće u otisku prsta za želju“.

Šta simbolizuju gaće u šolji kafe?

Da bismo dobili detaljno tumačenje oblika gaća u talogu kafe, trebalo bi da posvetimo pažnju različitim detaljima. Za interpretaciju je posebno važna pozicija u šolji na kojoj se ova figura pojavila. Ako ste gaće videli u prvoj trećini šolje, njihova simbolika je vezana za prošlost. Kada se gaće pojave u drugoj trećini šolje, značenje se tiče sadašnjosti. Gaće u trećoj trećini šolje najavljuju nešto što bi se moglo desiti u budućnosti. Koliko daleko u prošlost, tj. budućnost značenje može da ide, zavisi od emocija osobe kojoj se gleda u kafu.

Pored toga, bitno je i da odredite mesto pijenja. Ako su se gaće pojavile levo od mesta gde su usne doticale šolju, značenje je uglavnom negativno. Gaće desno od pozicije pijenja imaju manje-više pozitivnu simboliku.

Tumačenje može da se razlikuje i po tome da li ste videli ženske ili muške gaće. Ženske gaćice u talogu kafe ukazuju na to da biste se mogli naći na meti tračeva. Neko će pokušati da vas diskredituje. Tange u šolji kafe znače da će vam se udvarati osoba koja je mnogo starija ili mnogo mlađa od vas. Muške gaće u talogu kafe ukazuju na dobru poslovnu priliku.

Gaće u donjoj trećini šolje

Ako ste gaće videli bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to znači da vas muči „greh iz prošlosti“. Uradili ste nešto čime se ne ponosite. Kasno je da se kajete, ali je pravi trenutak da izvučete pouku iz te situacije.

Gaće pri dnu šolje i desno od mesta pijenja ukazuju na to da će vam se dobro delo isplatiti. Moguće je da ste nekome nekad izašli u susret i da će uskoro ta osoba da se potrudi da vam vrati uslugu. Shvatićete koliko je u određenim trenucima važno biti dobar čovek.

Gaće u sredini šolje

Kada gaće vidite u drugoj trećini šolje i levo od pozicije pijenja to može da bude znak da ste lenji. Verovatno ste u prethodnom periodu mnogo radili i to vas je umorilo. Ipak, ako nastavite kako ste krenuli, obaveze i problemi će se ozbiljno nagomilati.

Ukoliko su se gaće pojavile u sredini šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ste ambiciozni i puni entuzijazma. Nije isključeno da se nalazite na prekretnici, ali da znate šta želite i potrudićete se da to i dobijete.

Gaće u gornjoj trećini šolje

Ako ste gaće videli bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to je, na žalost, znak da ćete se naći na meti tračeva. O vama će najviše pričati ljudi koji vas uopšte nisu upoznali. Najgore što možete da uradite jeste da demantujete laži koje o sebi slušate. Ne opterećujte se pričama dokonih ljudi.

Gaće pri vrhu šolje i desno od pozicije gde su je usne dodirivale ukazuju na to da ćete zahvaljujući šarmu izvući se iz nevolje ili, pak, ostvariti određeni cilj.

Gaće u otisku prsta za želju

Naši preci su verovali da se iz otiska prsta  talogu kafe može naslutiti odgovor na pitanje da li će neke želje da se obistine ili ne. U nastavku teksta ćemo objasniti kojim prstom se želja utiskuje u šolju i šta znači kada se u tom otisku pojave gaće.

  • Ukoliko se vaša želja odnosi na decu ili porodicu tada u šolji ostavljate otisak palca. Ako su se u otisku palca pojavile gaće to implicira da vam se želja neće ostvariti.
  • Želje koje se tiču posla, tj. profesionalnog života u šoljicu se utiskuju kažiprstom. Gaće u otisku kažiprsta obično predviđaju ispunjenje želje u daljoj budućnosti.
  • Ako se vaša želja odnosi na seks, tj. na intimni deo vašeg života, u šoljicu je utiskujete srednjim prstom. Kada se u otisku srednjeg prsta pojave gaćice to je znak da će se želja sigurno ostvariti.
  • Otisak prstenjaka se u šolji ostavlja za želje vezane za ljubav tj. emocije. Gaće u otisku prstenjaka predviđaju ostvarenje želje u skorijoj budućnosti.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje koje se tiču zdravlja. Ako ste u otisku malog prsta videli gaće to je znak da će se želja obistiniti ukoliko se budete pridržavali sugestija i saveta stručnjaka.

Šta znače crne, a šta bele gaće u šolji kafe?

Alternativno tumačenje oblika u ostacima kafe u šolji zasnovano je na njihovoj boji. Oblici u šolji mogu da budu ispunjeni ili prazni, odnosno crni ili beli. Ako gaće koje ste u šolji videli nisu bile ni potpuno crne, a ni sasvim bele, tumači se boja koja preovladava.

Značenje crnih gaća

Crne gaće u šolji kafe mogu da budu znak da će vam se u bliskoj budućnosti dogoditi nešto sasvim neočekivano. Nije isključeno da ćete dobiti dobru poslovnu priliku ili da ćete započeti vezu sa vrlo interesantnom osobom.

Značenje belih gaća

Bele gaće u šolji kafe mogu da znače da neko nije iskren prema vama. Moguće je da vas laže osoba kojoj mnogo verujete. Ipak, ne donosite zaključke prerano, nego pokušajte da mu/joj ukažete na to da sumnjate u njega tj. nju kako biste razrešili tu situaciju.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts