|

Jarac u šolji kafe – simbolika i interpretacija

Jarac u talogu od kafe u šolji

Oblik jarca u talogu kafe obično vide odlučne i tvrdoglave osobe. Ipak, tumačenje simbolike ove životinje u šolji kafe razlikuje se od pozicije u šolji gde se jarac našao. Nisu ista značenja ukoliko ste jarca videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, te levo ili desno od mesta gde su je usne doticale.

Druga metoda gledanja u šolju podrazumeva tumačenje simbola po njihovoj boji. Jarac u šolji može da bude crn ili beo, a šta u tim slučajevima može da predstavlja ova životinja moći ćete da pročitate u nastavku teksta.

Iz otiska prsta u šoljici kafe iščitava se da li će se ostvariti neka želja. Pri tome je važno da se ispoštuje nekoliko pravila kako bi tumačenje bilo verodostojno.

Detaljno tumačenje jarca u šolji kafe

Jarac u šolji kafe može da ima mnogo različitih značenja. Ako ste ga videli bliže dnu šolje tada se interpretacija ove figure odnosi na prošlost. Ukoliko se jarac pojavio u sredini šolje tada se tumačenje tiče sadašnjosti, a kada jarca vidite bliže vrhu šolje tada je njegova simbolika vezana za neke buduće događaje, situacije ili emocije. O koliko skoroj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti tačno govorimo, zavisi od osećaja osobe kojoj se gleda u šolju.

Da bi tumačenje bilo što detaljnije obratite pažnju i na to da li ste jarca videli levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Leva strana obično ima loš, dok desna strana ima dobar predznak.

Veličina jarca ne igra veliku ulogu. Ipak, ako ste u šolji videli dva jarca to može da najavi ozbiljnu svađu u budućnosti. Ako ste videli jarca koji se propeo na zadnje noge to implicira da imate opasnog rivala.

Jarac bliže dnu šolje

Ukoliko ste jarca videli u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da još uvek razmišljate o svađi koja se davno desila. Mislite da ste ispravno postupili, te vam je žao što toj osobi niste rekli još ponešto. Trebalo bi da budete iskreni prema sebi i da priznate da se kajete zbog svega što se dogodilo među vama.

Ako se jarac pojavio pri dnu šolje i desno od mesta pijenja to znači da bi odlučne i radikalne odluke koje ste nedavno doneli mogle da urode plodom. Nije vam bilo lako da „prelomite“, međutim, videće da ste napravili dobru stvar.

Jarac u sredini šolje

Kada jarca vidite u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to znači da ne treba da pogazite obećanje koje ste sami sebi dali samo zato što to neko drugi od vas očekuje. Naročito ukoliko se radi o osobi koja je nedavno postala deo vašeg života i čije vam namere još nisu sasvim jasne.

Jarac u drugoj trećini šoljice i desno od mesta gde su je usne doticale ukazuje na to da ste zadovoljni stvarima koje ste do sada postigli. Možda još uvek niste ostvarili sve svoje ciljeve, međutim, ponosni ste na svoje rezultate i to ni ne pokušavate da sakrijete.

Jarac pri vrhu šolje

Ukoliko ste jarca videli bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to implicira da biste u bliskoj budućnosti mogli doživeti gubitak. Moguće je da ćete uložiti novac i vreme u nešto što neće doneti željene rezultate.

Ako se jarac pojavio u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to je znak da ćete čuti dobre vesti. Ubrzo ćete ući u vrlo povoljan period kada je u pitanju posao, tj. karijera, naročito ukoliko se bavite privatnim biznisom. Možda će vam hobi početi donositi zaradu.

Jarac u otisku prsta za želju

Veruje se da se iz otiska prsta može naslutiti da li će se neka želja ostvariti ili ne. Pri tome je bitno da znate kojim prstom da utisnete svoju želju u šolju. Ako je želja utisnuta pogrešnim prstom, tumačenje neće biti validno.

  • Kada se želje tiču porodice tada se otisak u šolji ostavlja palcem. Ukoliko ste u otisku palca videli jarca to implicira da će vaša želja postati stvarnost ukoliko budete imali mnogo razumevanja za bliske ljude, ali i oni za vas.
  • Otisak kažiprsta se u šolji ostavlja kada se želja odnosi na posao, tj. profesionalni život. Ako ste u tom otisku videli jarca to znači da ćete morati da budete vrlo uporni da bi vam se želja ispunila.
  • Srednjim prstom se u šolji ostavlja otisak kada se želja tiče seksualnog života. Ukoliko se u otisku srednjeg prsta pojavio jarac to implicira da se vaša želja neće ostvariti u bliskoj budućnosti.
  • Za želje koje se odnose na ljubav u šolji kafe se ostavlja otisak prstenjaka. Jarac u otisku prstenjaka može da bude znak da se vaša želja neće ispuniti ukoliko budete previše pasivni.
  • Ako ste zaželeli nešto što se tiče vašeg ili tuđeg zdravlja tada ćete želju utisnuti malim prstom. Ukoliko se u tom otisku pojavio jarac to implicira da će vam se želja brzo ostvariti.

Alternativno tumačenje jarca u šolji kafe

Postoji još jedna metoda tumačenja simbola u talogu kafe, a to podrazumeva da se značenje crpi iz boje figure koju u šolji vidite. Oblik u šolji može da bude crn tj. ispunjen ili beo tj. prazan. Kada jarac u šolji nije ni sasvim crn, a ni skroz beo tada se za tumačenje uzima boja koja prevladava.

Značenje crnog jarca u šolji

Crni jarac u šolji ukazuje na to da u vašoj blizini postoji osoba čije vam namere nisu sasvim jasne.

Značenje belog jarca u šolji

Beli jarac u šoljici kafe simbolizuje gubitak. Moguće je da ćete imati više neplaniranih troškova u bliskoj budućnosti.

Za kraj je važno da napomenemo da su tumačenja stvar sujeverja, te da nisu utemeljena na naučnim istraživanjima. Svemu što ste pročitali verujete na ličnu odgovornost.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts