Prsten u šolji kafe – interpretacija i tumačenje

Oblik prstena u šolji kafe može da simboliše novu ljubav, novo prijateljstvo, poslovno partnerstvo ili pak uspeh na profesionalnom planu. Ipak, tumačenje je mnogo kompleksnije i zavisi od nekoliko faktora.

Ne interpretira se isto kada prsten vidite bliže dnu, sredini ili vrhu šolje, odnosno, ako se ova figura pojavi levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Alternativno tumačenje je utemeljeno na boji oblika. Crni prsten u šolji kafe nema isto značenje kao beli prsten. O ovome ćete moći više da saznate kasnije u tekstu.

Usmeno narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u šolji kafe može naslutiti da li će se ostvariti neke želje. Šta znači kada se u tom otisku pojavi prste potražite u članku.

Detaljno tumačenje prstena u šolji

Oblik prstena u talogu kafe može da ima više značenja u zavisnosti od toga gde se u šolji pojavio. Ukoliko ste prsten videli pri dnu šolje tada se tumačenje odnosi na prošlost, a ako ste ga videli u sredini šoljice tada se vezuje za sadašnjost. Prsten pri vrhu šolje obično najavljuje događaje u budućnosti.

Koliko daleko u prošlost, tj. budućnost interpretacija može da ide zavisi od emocija osobe kojoj se gleda u šolju.

Za pravilno tumačenje bitno je i da li ste prsten videli levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Leva strana šolje često nosi negativna, dok desna strana ukazuje na pozitivna značenja.

U uvodu smo napomenuli da prsten može da predvidi venčanje u skoroj budućnosti, ali i da donese neke pozitivne promene u profesionalnom životu. Ako ste u šolji videli dva prstena koji se preklapaju to može da znači da ćete ostvariti uspeh ukoliko na nekoj ideji budete radili sa pravom osobom.

Prsten u prvoj trećini šolje

Kada prsten uočite bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da niste preboleli bivšu ljubav. On tj. ona se u međuvremenu oženio tj. udala za drugu osobu, a vi i dalje često razmišljate o tome kako bi vam život izgledao da ste ostali zajedno.

Ukoliko ste prsten videli u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to znači da ste ispravno postupili kada ste u prošlosti nekome učinili uslugu. Moguće je da će vam se on tj. ona odužiti na vrlo darežljiv način.

Prsten u drugoj trećini šolje

Ako se prsten pojavio u sredini šolje i levo od mesta pijenja to implicira da ste besni na nekoga. Verovatno vas je bliska osoba razočarala i ne možete da pređete preko toga.

Oblik prstena u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale ukazuje na to da bi trebalo da prihvatite poslovni predlog koji vam je na stolu. Ova saradnja bi mogla da donese veliki uspeh i materijalnu stabilnost.

Prsten u trećoj trećini šolje

Kada se prsten pojavi bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to najavljuje finansijske probleme. Moguće je da će vaši troškovi u nekom trenutku premašiti primanja, pa ćete morati da „stegnete kaiš“.

Prsten u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su usne dodirivale šoljicu najavljuje interesantno poznanstvo. Verovatno ćete uskoro upoznati novog prijatelja tj. prijateljicu ili čak ljubav svog života.

Prsten u otisku prsta za želju

Otisak prsta se u šolji ostavlja kada želite da saznate da li će vam se neka želja ostvariti ili ne. Pri tome morate da znate kojim prstom da utisnete svoju želju da biste dobiti tačne i jasne odgovore na pitanja koja ste postavili.

  • Ako se vaše želje tiču porodice ili dece tada ih u šoljicu utiskujete palcem. Ukoliko se u otisku palca pojavio prsten moguće je da će vam se želja ispuniti u skorijoj budućnosti.
  • Kada zaželite nešto što se odnosi na profesionalni život tada svoju želju u šolju utiskujete kažiprstom. Prsten u otisku kažiprsta ukazuje na to da ćete želju ostvariti uz nečiju pomoć.
  • Želje koje se tiču seksa, tj. erotskog života se u šolju utiskuju srednjim prstom. Ako ste u otisku srednjeg prsta prepoznali prsten to implicira da treba još jednom da se zapitate da li stvarno želite da vam se ova želja ostvari.
  • Ukoliko se vaše želje odnose na ljubavni život tada ćete u šolji ostaviti otisak prstenjaka. Prsten u otisku prstenjaka je znak da će vam se želja brzo ispuniti.
  • Otisak malog prsta se u šolji ostavlja kada su želje vezane za zdravlje. Ukoliko ste u tom otisku videli prsten, ne treba da brinete zato što će vaša želja sasvim izvesno postati stvarnost.

Alternativno tumačenje prstena u šolji kafe

Drugi način da iščitate simboliku koja se krije u figurama u šolji kafe jeste po boji oblika koji su se u njoj našli. Figure u šoljici mogu da budu ispunjene tj. crne ili prazne tj. bele. Ako nisu ni potpuno crne, a ni potpuno bele za tumačenje se uzima boja koja dominira.

Značenje crnog prstena u šolji

Crni prsten u šolji kafe najavljuje lepe događaje. Moguće je venčanje ili prinova u porodici ili lični profesionalni uspeh.

Značenje belog prstena u šolji

Beli prsten u talogu kafe u šolji ukazuje na to da biste uskoro mogli upoznati nekoga sa kime ćete se družiti do kraja života.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika ovde navedena ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts