Strelica u šolji kafe – simbolika i tumačenje

Strelica u ostacima kafe u šolji može da bude najava nekih nepovoljnih vesti. Međutim, prilikom tumačenja je bitno da se uzme u obzir položaj oblika u šolji. Za pravilnu interpretaciju je važno da li se figura našla u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, te da li ste je uočili levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Postoji još jedan način da se otkrije skriveno značenje strelice u šolji kafe. Reč je o alternativnom tumačenju po boji oblika. Ne interpretira se jednako crna tj. ispunjena i bela tj. prazna figura.

Narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u talogu kafe može doći do odgovora na pitanje da li će neke želje da se obistine. Detaljnije o ovome će biti više reči nešto kasnije u tekstu.

Detaljno tumačenje strelice u šolji kafe

Da biste dobili precizno značenje oblika strelice u talogu kafe bitno je da obratite pažnju na to gde se ovaj oblik našao u šolji. Ukoliko ste strelicu videli pri dnu, tj. u prvoj trećini šolje njena simbolika je povezana sa prošlošću. Ako se strelica pojavila na sredini, tj. u drugoj trećini šoljice tada se značenje veže za sadašnjost. Kada strelicu vidite bliže vrhu šolje, tj. u njenoj trećoj trećini tumačenje se odnosi na budućnost.

Ne može se sa sigurnošću odrediti o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti je reč jer to zavisi od osobe kojoj se gleda u šolju. Nešto može da se dogodi vrlo brzo, dok se na neke druge stvari mora sačekati izvesno vreme.

Pored toga, značenje se razlikuje i po mestu pijenja. Ako se strelica pojavila levo od mesta gde su usne doticale šolju to uglavnom ima neutralno ili negativno značenje. Ukoliko ste srce uočili desno od mesta pijenje značenje je uglavnom pozitivno.

Obično samo jedna strelica u šolji kafe donosi neke loše vesti. Međutim, ako ste u talogu uz strelicu videli i srce, metu ili, pak, detelinu značenje je potpuno obrnuto i najavljuje nešto lepo i pozitivno.

Strelica u donjoj trećini šolje

Ukoliko ste strelicu videli bliže dnu šolje, tj. u njenoj prvoj trećini i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da vas greške koje ste činili u prošlosti nisu ničemu naučile. Razlog leži u tome što niste želeli da priznate da ste ih napravili vi, a ne neko drugi.

Strelica u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da danas imate lepe uspomene na jedan deo svog života upravo iz razloga što se niste plašili da izađete iz svoje zone komfora.

Strelica u sredini šolje

Kada u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja ugledate strelicu to znači da ste pod stresom. Moguće je da osećate da se podbacili u nečemu i da ste izneverili nečija očekivanja. Zapamtite da je mnogo važnije od toga da ne izneverite sami sebe.

Ukoliko se strelica pojavila u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale to implicira da ste zahvalni na nekim iskustvima iz prošlosti jer verujete da su vas upravo te stvari učinile boljom osobom.

Strelica pri vrhu šolje

Ako ste strelicu videli u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to, na žalost, najavljuje loše vesti. Nešto se neće odviti onako kako ste vi zamislili i zato ćete se prilično razočarati.

Strelica u trećoj trećini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da će vas član porodice, neko od rodbine ili prijatelja uskoro obradovati lepom vešću. Očekuje vas poziv na venčanje ili neki drugi veseo događaj.

Strelica u otisku prsta za želju

Iz otiska prsta u ostacima kafe u šolji može da se nagovesti ostvarenje nekih želja. Pri tome je bitno da odgovarajućim prstom utisnete svoju želju u šolju. U nastavku teksta vam donosimo pravila kojih treba da se držite i odgovore koje donosi strelica u otisku prsta.

  • Ako ste zaželeli nešto što se tiče vaše porodice, dece ili ukućana u šolji treba da ostavite otisak palca. Ako ste u otisku palca videli strelicu moguće je da će se vaša želja uskoro ispuniti.
  • Ukoliko se vaša želja odnosi na posao, tj. karijeru u šolju je utiskujete kažiprstom. Strelica u otisku kažiprsta nagoveštava ostvarenje želje u daljoj budućnosti.
  • Za želje koje se tiču intimnog, tj. erotskog života u šolji se ostavlja otisak srednjeg prsta. Ako ste u otisku srednjeg prsta videli strelicu vaša želja će se ispuniti pre nego što možete da zamislite.
  • Želje vezane za emocije, tačnije za ljubav se u šolju utiskuju prstenjakom. Strelica u otisku prstenjaka predstavlja odličan znak i najavljuje ispunjenje želje.
  • Otisak malog prsta se u šolji ostavlja za želje koje se tiču zdravlja. Ukoliko ste u otisku malog prsta videli strelicu to implicira da će se ostvariti ono što ste zaželeli.

Alternativno tumačenje strelice u šolji kafe

Drugi način da saznate simboliku koja se krije iza strelici u šolji kafe jeste po njenoj boji. Oblici u šoljici mogu da budu crni tj. ispunjeni ili beli tj. prazni. Ako strelica u vašoj šolji nije ni potpuno crna, a ni sasvim bela uzima se u obzir boja koja prevladava.

Značenje crne strelice

Crna strelica može da bude znak da ćete pogrešno protumačiti nečije reči ili postupke. Morate da naučite da razlikujete savet od kritike.

Značenje bele strelice

Bela strelica u talogu kafe ukazuje na to da u vašoj blizini postoji osoba kojoj se dopadate. Međutim, još uvek nije spreman/a da vam to prizna.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika ovde navedena ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts