|

Lice u šolji kafe – značenje

Lice u talogu od kafe u šolji

Ako ste u talogu kafe videli lice to može da ima više različitih tumačenja uslovljenih položajem oblika koji se u šolji pojavio. Lice bliže dnu, sredini ili vrhu šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su je usne dodirivale nema uvek istu simboliku.

Značenje se može određivati i prema boji lica koji ste u šolji videli. Pri tome je bitno da se obrati pažnja na to da li je figura u šolji bila crna, tj. obojena ili bela, tj. prazna. O ovoj alternativnoj metodi tumačenja će više biti reči kasnije.

Veruje se da se u otisku prsta u šolji kafe može iščitati da li će se neka želja ostvariti. Premda je reč o usmenom predanju, postoje pravila kojim prstom se želja utiskuje u šolju, a tome ćemo se više posvetiti u nastavku teksta.

Simbolika lica u šolji kafe

Za precizno tumačenje lica u talogu kafe potrebno je da odredite njegov položaj u šolji. Ukoliko ste lice videli pri dnu šolje, simbolika se odnosi na prošlost. Kada se lice pojavi u sredini šolje njegovo značenje je povezano sa sadašnjošću. Lice bliže vrhu šolje nagoveštava buduće događaje. Od osećanja osobe kojoj se gleda u šolju zavisi o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti, tj. budućnosti se radi.

Na značenje utiče i to da li ste lice videli levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Leva strana češće nosi negativna, a desna pozitivna značenja.

Ako ste u šolji prepoznali muško lice moguće je da ćete uskoro upoznati osobu koja će vam pomoći da rešite problem koji vas duže vreme muči. Žensko lice u šolji kafe može da bude znak da ste voljeni ili da imate nečiju zaštitu. Lice deteta u ostacima kafe u šolji ukazuje na to da bi trebalo na život da gledate sa vedrije strane.

Lice u prvoj trećini šolje

Kada se lice pojavi pri dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da niste preboleli nekoga sa kime više ne komunicirate. To može da bude bivši partner tj. partnerka ili prijatelj tj. prijateljica sa kojim ste prekinuli kontakt. Morate sebi da priznate da vam nedostaje.

Ukoliko ste lice uočili bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja to znači da ste u prošlosti imali sreću da upoznate osobu na koju u svakom trenutku možete da se oslonite. Potrudite se da što duže ostane deo vašeg života.

Lice u drugoj trećini šolje

Ako ste lice videli u sredini šolje i levo od mesta pijenja to može da bude znak da ste zbunjeni situacijom u kojoj ste se našli. Moguće je da se prvi put suočavate sa nekim stvarima i da vam treba vremena da shvatite šta treba, tj. šta želite da uradite.

Lice u sredini šolje i desno od mesta gde su usne doticale šolju ukazuje na to da ste ponosni na sebe. Verovatno u poslednje vreme imate dosta obaveza i suočavate se sa raznim izazovima, međutim, nemate problem sa time zato što ste shvatili da dobro „plivate i u mutnim i nemirnim vodama“.

Lice u trećoj trećini šolje

Oblik lica pri vrhu šolje i levo od mesta pijenja najavljuje probleme u komunikaciji s osobama sa kojima provodite mnogo vremena. Moguće je da ćete se posvađati sa članom porodice ili nekim od prijatelja, tj. kolega. Pazite šta pričate kako se kasnije ne biste kajali.

Ako se lice pojavilo bliže vrhu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da će vam naredni period doneti neke vrlo pozitivne promene. Ukoliko niste zadovoljni poslom, moguće je da će vam se pružiti prilika da pređete na drugi. Osobe koje su duže vreme same bi mogle započeti emotivnu vezu.

Lice u otisku prsta za želju

Iz otiska prsta u šolji se, prema narodnom verovanju može naslutiti da li će neka želja da postane stvarnost ili ne. Pri tome je bitno da znate kojim prstom da utisnete svoju želju u šolju. Ako se želja utisne pogrešnim prstom tumačenje neće biti verodostojno.

  • Kada se želje tiču porodice ili dece, u šolju se utiskuju palcem. Lice u otisku palca može da bude znak da će se želja ispuniti u daljoj budućnosti.
  • Za želje koje se odnose na posao ili karijeru u šolji se ostavlja otisak kažiprsta. Ukoliko ste u tom otisku videli lice to implicira da će se vaša želja brzo ostvariti.
  • Srednjim prstom se u šolju utiskuju želje koje se tiču erotskog, tj. seksualnog života. Lice u otisku srednjeg prsta ne nagoveštava ispunjenje želje.
  • Ako su želje vezane za emocije, konkretnije, za ljubav tada se u šolji ostavlja otisak prstenjaka. Ukoliko ste u otisku prstenjaka videli lice to je znak da će vaša želja postati stvarnost.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje koje se odnose na zdravlje. Ako ste u otisku malog prsta videli lice to nagoveštava ostvarenje želje, ali pod uslovom da budete istrajni i strpljivi.

Alternativno tumačenje lica u šolji kafe

Drugi način da saznate simboliku oblika koji ste u šolji kafe videli jeste po njegovoj boji. Figure u šolji mogu da budu crne tj. ispunjene ili bele tj. prazne. Ukoliko lice koje se u vašoj šolji pojavilo nije ni potpuno crno, a ni potpuno belo tumači se boja koje ima više.

Značenje crnog lica

Crno lice u talogu kafe može da bude znak da ste nekoga ili nešto pogrešno procenili. Vredniji/a/e je nego što pretpostavljate.

Značenje belog lica

Belo lice u šolji kafe ukazuje na to da ćete ostvariti ono što želite ako budete bili odlučniji i uporniji.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts