Čarapa u šolji kafe – kompletno tumačenje

Ako ste u talogu kafe videli čarapu to može da ima mnogo različitih tumačenja uslovljenih položajem tog oblika u šolji kafe.

Čarapa bliže dnu, sredini ili vrhu šolje ne interpretira se na isti način. Osim toga, i mesto pijenja igra značajnu ulogu u otkrivanju simbolike figura u šolji. Različito se tumači ukoliko se čarapa pojavila levo, odnosno desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Značenje oblika u ostacima kafe u šolji može da se odredi i prema njihovoj boji. U tom slučaju će različito biti tumačena bela (prazna) i crna (ispunjena) čarapa. Više o ovom alternativnom načinu interpretacije možete da pronađete dalje u tekstu.

Narodno verovanje kaže da se iz otiska prsta u šoljici kafe može saznati da li će se neka želja ispuniti. Iako je reč o usmenom predanju, postoje određena pravila kako se želja pravilno utiskuje u šolju. U nastavku članka ćemo objasniti kako da dobijete odgovor na pitanje da li će vaša želja da postane stvarnost.

Simbolika čarape u šolji kafe

Da bi tumačenje simbolike figura u talogu kafe bilo precizno, najpre je potrebno da odredite njihov položaj u šolji. Ako ste čarapu videli pri dnu šoljice, tumačenje se odnosi na prošlost. Kada se čarapa pojavi u sredini šolje njeno značenje je povezano sa sadašnjošću. Čarapa bliže vrhu šolje nagoveštava buduće događaje.

Od emocija i iskustava osobe kojoj se gleda u šoljicu zavisi o koliko bliskoj, tj. dalekoj prošlosti ili budućnosti se radi.

Na interpretaciju utiče i to da li ste čarapu uočili levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Leva strana uglavnom nosi negativna, dok desna nosi pozitivna značenja.

Mala čarapa u šolji kafe može da bude znak da će vas obradovati mlađa osoba. Ako ste u šolji videli par čarapa, pred vama su neke veće promene.

Ukoliko je čarapa u vašoj šolji bila pocepana, moguće je da ćete imati finansijskih problema. Kada se u šolji čarapa pojavi zajedno sa nekom drugom figurom to može da bude znak da imate neprijatelja.

Čarapa u prvoj trećini šolje

Kada se čarapa pojavi pri dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da će vam prošlost „zakucati na vrata“. Moguće je da ćete uskoro osetiti negativne posledice nekih loših odluka ili da će vam se neka pakost obiti o glavu. Ako ništa drugo, barem ćete naučiti bitnu lekciju.

Ukoliko ste čarapu uočili bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja to je znak da bi vam se neko dobro delo uskoro moglo vratiti. Verovatno ste nekome pomogli i sada ćete za to biti višestruko nagrađeni. Druga mogućnost jeste da će ono u šta ste uložili mnogo vremena i truda početi da donosi rezultate.

Čarapa u drugoj trećini šolje

Ako ste čarapu videli u sredini šolje i levo od mesta pijenja to implicira da ste pod stresom. Možda vam se ne dopada u kom smeru ide vaša veza ili imate problem na poslu koji vam se u ovom trenutku čini nerešivim.

Trebalo bi da sa vedrije strane sagledate situaciju u kojoj se nalazite. Ne libite se da potražite pomoć, sugestiju ili savet.

Čarapa u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale znači da ste voljeni.

Pored sebe imate ljude koji brinu za vas i koji će učiniti sve kako bi vas zaštitili i kako biste vi bili srećni i uspešni. Potrudite se da i vi njima pokažete koliko vam znače.

Čarapa u trećoj trećini šolje

Oblik čarape pri vrhu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale, na žalost, nagoveštava finansijske probleme. Nije isključeno da ćete shvatiti da ono u šta ste uložili mnogo vremena i energije ne može da donese željene rezultate, niti očekivanu zaradu.

Ako se čarapa pojavila bliže vrhu šolje i desno od mesta pijenja to implicira da će vas nešto obradovati. Moguće je da ćete dobiti priliku da otputujete ili da ćete ostvariti uspeh u onome čime se trenutno bavite. Nije isključeno da ćete organizovati ili biti pozvani na slavlje na kome ćete se odlično provesti.

Šta znači kada se čarapa pojavi u otisku prsta?

Iz otiska prsta, tj. figure koja se u tom otisku pojavila se, prema narodnom verovanju, može nagovestiti ostvarenje neke želje. Bitno je da znate kojim prstom da utisnete svoju želju u šolju. Ukoliko se želja utisne pogrešnim prstom,  tumačenje neće biti verodostojno.

  • Kada se želje tiču dece, porodice ili ukućana, u šolju se utiskuju palcem. Čarapa u otisku palca može da najavi ostvarenje želje u bližoj budućnosti.
  • Za želje vezane za karijeru ili posao u šolji se ostavlja otisak kažiprsta. Ukoliko ste u otisku kažiprsta videli čarapu moguće je da će vam se želja uskoro ispuniti.
  • Srednjim prstom se u šolju utiskuju želje koje se tiču seksa, tj. intimnog života. Čarapa u otisku srednjeg prsta, na žalost, ne nagoveštava ostvarenje želje.
  • Ako su vaše želje vezane za ljubav tada ih u šolju utiskujete prstenjakom. Ukoliko ste u otisku prstenjaka videli čarapu moguće je da vaša želja, na žalost, nikad neće postati stvarnost.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje koje se odnose na zdravlje. Ako ste u otisku malog prsta videli čarapu to naslućuje ostvarenje želje, ali samo ukoliko budete strpljivi i ako budete slušali savete stručnjaka.

Tumačenje čarape u šolji po njenoj boji

Alternativno tumačenje oblika u talogu kafe uslovljeno je bojom oblika u šolji. Figure u šoljici mogu da budu ispunjene tj. crne ili prazne tj. bele.

Ako čarapa koju ste u šolji uočili nije bila ni potpuno crna, a ni potpuno bela, tumači se boja koje ima više.

Značenje crne čarape

Crna čarapa u ostacima kafe u šolji može da bude znak da morate ozbiljnije da pristupite nekom poslu ili problemu.

Verovatno ste potcenili izazov sa kojim ste suočeni, a to nije dobro za vašu budućnost.

Značenje bele čarape

Bela čarapa u šolji kafe ukazuje na to da je vreme za promene. Ne smete da dozvolite da vas strah ponovo spreči da uradite ono što će vaš život učiniti lepšim, boljim i kvalitetnijim.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts