Broj 9 u šolji kafe – kompletno tumačenje

Veruje se da broj 9 u talogu kafe nagoveštava ostvarenje želja osobi kojoj se gleda u šolju. Ima i neka druga značenja, a sve zavisi od položaja u šolji gde se ovaj broj našao. Ne tumači se isto kada devetku vidite pri dnu šolje, u njenoj sredini ili na vrhu. Na interpretaciju utiče i to da li ste ovaj broj videli levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Drugi način da se dođe do skrivenog značenja broja 9 u šolji jeste po njegovog boji. Oblici mogu da budu crni tj. ispunjeni ili beli tj. prazni, ali o tome će više biti reči kasnije.

Iz otiska prsta u šolji kafe može da se nasluti da li će se neke želje ostvariti. Ipak, da biste dobili odgovor morate da ispoštujete određena pravila koja ćete pronaći u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje broja 9 u šolji

Devetka u talogu kafe može da simbolizuje mnogo toga. Često se povezuje sa ispunjenjem nekih ciljeva ili čak sa ostvarenjem snova. Ipak, za tumačenje je bitno da odredite položaj figure u šolji.

Ako ste broj 9 videli u prvoj trećini šolje, značenje se tiče prošlosti, a ako se ova cifra pojavila u drugoj trećini šolje, tada se njena simbolika tiče sadašnjosti. Ukoliko se devetka ukazala bliže vrhu šolje, značenje se odnosi na ono što će tek da usledi u životu osobe kojoj se gleda u šolju.

Koliko daleko u prošlost ili budućnost može da sežu poruke iz šolje zavisi od emocija osobe kojoj se gleda u šolju, iskustava ili okolnosti u kojima se ta osoba nalazi.

Ako ste u šolji videli više devetki to implicira da ćete neke stvari postići u paru sa nekim. To može da bude poslovni ili emotivni partner, član porodice i slično. Ukoliko ste u šolji pored broja 9 videli još neku cifru to je znak da treba da naučite da prihvatate kritike i savete.

Broj 9 u prvoj trećini šolje

Ukoliko ste devetku videli u prvoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to je znak da ste prerano odustali od neke ideje koju ste imali u prošlosti. Šanse za uspeh nisu bile male, ali ste vi digli ruke od toga zato što niste bili spremni na veće žrtve.

Devetka u prvoj trećini šolje i desno od mesta gde su usne dodirivale šolju ukazuje na to da će vam iskustva koja ste ranije doživeli pomoći da se bolje snađete u određenim trenucima u budućnosti.

Broj 9 u drugoj trećini šolje

Ako ste devetku videli u sredini šolje i levo od mesta gde su usne doticale šolju to implicira da ste uplašeni. Nešto se ne odvija prema planu i vi ne možete realno da sagledate situaciju u kojoj se nalazite. Ne libite se da pitate za savet nekoga kome verujete.

Devetka u drugoj trećini šolje i desno od mesta pijenja je znak da treba da krenete u realizaciju ideje koja vam je trenutno na umu. Idite korak po korak, pa ćete videti da će stvari postati bolje nego što možete da zamislite.

Broj 9 u trećoj trećini šolje

Ukoliko ste broj 9 uočili pri vrhu šolje i levo od mesta pijenja to je znak da bi vas brzopletost mogla dovesti u nezavidan položaj. Velike odluke ne treba da „lomite preko kolena“.

Devetka u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale ukazuje na to da će se ostvariti ono što želite. Verovatno ćete uspeti da rešite neki problem ili ostvarite svoj cilj. Snovi bi uskoro mogli da postanu stvarnost.

Broj 9 u otisku prsta za želju

Veruje se da se iz otiska prsta u talogu kafe može otkriti odgovor na pitanje da li će ono što želite da postane stvarnost. Važno je da pravim prstom utisnete želju u šoljicu, kako bi značenje bilo validno, a odgovor jasan.

  • Ako se vaša želja tiče porodičnih odnosa u šolju ostavljate otisak palca. Broj 9 u otisku palca, na žalost, u većini slučajeva znači da se želja neće ostvariti ili barem da vi nećete biti srećni i ako se ostvari.
  • Za želje koje se tiču profesionalnog života u šolji se ostavlja otisak kažiprsta. Ako ste u otisku kažiprsta uočili broj 9 moguće je da će se želja ispuniti ako budete bili spremni na određene žrtve.
  • Ukoliko se vaša želja odnosi na intimni život, tj. seks u šolju je utiskujete srednjim prstom. Devetka u otisku srednjeg prsta najavljuje ispunjenje želje u vrlo bliskoj budućnosti.
  • Prstenjakom se u šolju utiskuju želje vezane za ljubav. Ako ste u otisku prstenjaka videli broj 9 to znači da će vam se želja ostvariti ukoliko na vreme prepoznate osobe koje vas opstruišu jer su ljubomorne na vas.
  • Malim prstom se u šolji ostavlja otisak kada se želja odnosi na zdravlje. Ukoliko se devetka pojavila u otisku malog prsta moguće je da će vaša želja postati stvarnost.

Alternativno tumačenje broj 9 u šolji

Druga metoda za otkrivanje skrivenog značenja oblika u talogu kafe podrazumeva tumačenje po boji. Figure u šolji mogu da budu crne, tj. ispunjene ili bele tj. prazne. Ako devetka u vašoj šolji nije ni skroz crna, a ni skroz bela, tumačenje se odnosi na boju koje ima više.

Značenje crne devetke u šolji

Crni broj 9 u talogu kafe ukazuje na to da nikad ne treba da prestanete da sanjate. Ono što želite će se ostvariti samo ukoliko se vi potrudite. Ne očekujete tuđu pomoć, nego se oslonite na sebe i svoje sposobnosti da biste dobili ono o čemu maštate.

Značenje bele devetke u šolji

Beli broj 9 u šolji kafe znači da biste mogli pogrešno protumačiti nečije reči ili postupke. Nije svaka sugestija kritika, niti se ljubaznost treba doživeti kao flert. Povedite računa o tome kako reagujete na neke stvari u komunikaciji sa ljudima.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts