Eukaliptus u šolji kafe – tumačenje i simbolika

U ovom tekstu ćete saznati šta znači kada u ostacima kafe u šoljici uočite drvo ili stabljiku eukaliptusa. Pri tome se posebna pažnja mora obratiti na položaj u šolji na kome se ovaj oblik pojavio. Tumačenje se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste eukaliptus videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno da li se ova biljka ukazala levo ili desno od pozicije gde su usne dodirivale šolju.

Do objašnjenja šta neki oblik u šolji simbolizuje možete da dođete na još jedan način. O ovoj alternativnoj metodi će više biti reči u podnaslovu „Šta znači crni, a šta beli eukaliptus u šolji?“.

Pored navedenog, u članku možete da pronađete i detaljno uputstvo kako se u talogu kafe pronalazi odgovor na pitanje da li će neka želja da se ostvari ili ne. Više o ovoj temi možete da saznate u delu teksta pod naslovom „Eukaliptus u otisku prsta za želju“.

Klasično tumačenje eukaliptusa u šolji kafe

Kako biste dobili što detaljniju interpretaciju ove biljke u šoljici kafe, potrebno je da pravilno utvrdite njen položaj u šolji. Ukoliko se eukaliptus ukazao pri dnu šolje, odnosno u njenoj prvoj trećini, njegovo značenje je povezano sa prošlošću. Kada eukaliptus uočite u sredini šolje, tj. u njenoj drugoj trećini, interpretacija se tiče sadašnjosti. Eukaliptus pri vrhu šolje može da predstavlja najavu budućih dešavanja.

Nezahvalno je govoriti o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti se radi jer to zavisi od sećanja i emocija osobe kojoj se gleda u šolju.

U opštem smislu, eukaliptus u ostacima kafe ukazuje na potrebu za odmorom i mirom. Ako ste u šolji videli pandu kako jede eukaliptus to može da bude znak da vam nedostaje kreativnosti i inspiracije da biste rešili neki problem. Kada se u šoljici kafe pored eukaliptusa pojavi još neka figura to ukazuje na činjenicu da niste preboleli neki težak događaj i da vam je potrebno još vremena da rane zacele.

Eukaliptus u donjoj trećini šolje

Ako se drvo ili stabljika eukaliptusa pojavi pri dnu šolje i levo od pozicije pijenja to znači da i dalje vučete traumu iz prošlosti. Nešto vas je „izbacilo iz koloseka“ i još uvek ne možete da se vratite na pravi put. Ne bi bilo loše kada biste o tome razgovarali sa nekim kome verujete.

Ukoliko ste eukaliptus uočili u prvoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da ste nedavno shvatili šta želite. Moguće je da vam je trebalo dugo vremena da pronađete svoj put i da ste napokon u tome uspeli.

Eukaliptus u drugoj trećini šolje

Kada se drvo ili stabljika eukaliptusa pojavi u sredini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to može da ukazuje na nemir. Moguće je da vam nedostaje sloboda jer ste u vezi sa posesivnom osobom ili se bavite poslom koji ne volite. U svakom slučaju, ovo je znak da nešto mora da se menja.

Drvo ili stabljika eukaliptusa u sredini šolje i desno od pozicije pijenja znači da ste prilično sigurni u sebe, ne nedostaje vam ni samopouzdanja, niti motivacije da ostvarite sve svoje zamisli. Jedino što bi trebalo da uradite jeste da se povežete sa pravim ljudima.

Eukaliptus u gornjoj trećini šolje

Ako ste eukaliptus uočili bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to implicira da biste u narednom periodu mogli imati problem u komunikaciji s osobom sa kojom provodite mnogo vremena. Moguće je da ćete se posvađati zbog banalnosti, ali da će to pokrenuti lavinu međusobnih optužbi. Poruka ovog oblika na ovoj poziciji u šolji jeste da pazite šta govorite u afektu.

Eukaliptus bliže vrhu šolje i desno od mesta pijenja može da bude znak da ćete skinuti veliki teret sa svojih leđa i napokon početi da „dišete punim plućima“. Uspećete da se rešite nedoumica, sumnji ili kompleksa koji su vas dugo vukli nazad i nisu vam davali mnogo šanse da napredujete.

Eukaliptus u otisku prsta za želju

Naši preci su verovali da se iz otiska prsta u ostacima kafe u šolji može saznati da li će neke želje da se obistine ili ne. Jako je važno da znate koji prst treba da utisnete u šolju za koju vrstu želja. Interpretacija neće biti jasna niti tačna ako je želja utisnuta pogrešnim prstom u šolju.

  • Ukoliko su vaše želje vezane za kuću, decu ili porodicu u šolji treba da ostavite otisak palca. Ako se u otisku palca pojavio eukaliptus to je znak da bi ono što ste poželeli moglo da postane stvarnost.
  • Kada se želja tiče posla, tj. profesionalnog života, u šoljicu se utiskuje kažiprstom. Eukaliptus u otisku kažiprsta najavljuje ostvarenje želje u skorijoj budućnosti.
  • Ako ste poželeli nešto što se odnosi na seksualni život tada u šolju ostavljate otisak srednjeg prsta. Ukoliko se u tom otisku pojavilo drvo ili stabljika eukaliptusa to najavljuje ispunjenje želje, ali ne tako brzo kao što biste želeli.
  • Otisak prstenjaka se u šolji ostavlja za želje koje se tiču ljubavi. Eukaliptus u otisku prstenjaka može da bude znak da će vam se želja brzo obistiniti.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje vezane za zdravlje. Ako ste u otisku malog prsta videli eukaliptus to implicira da postoje velike šanse da vam se želja ostvari.

Šta znači crni, a šta beli eukaliptus u šolji?

Figure u ostacima kafe mogu da budu ispunjene tj. crne ili prazne, tj. bele, a alternativna metoda čitanja simbolike zasniva se upravo na boji oblika koji se u šoljici pojavio. Ako eukaliptus koji ste vi videli u šolji nije sasvim crn, a ni potpuno beo, tumači se boja koje ima više.

Značenje crnog eukaliptusa

Crni eukaliptus u ostacima kafe u šolji može da bude znak da više pažnje posvetite svom zdravlju. Verovatno su vas brojne obaveze iscrpele i potreban vam je odmor i oporavak. Neće svet stati ukoliko vi dva dana ne budete ništa radili.

Značenje belog eukaliptusa

Beli eukaliptus u talogu kafe u šolji ukazuje na to da ne treba da dajete obećanja koje ne možete da ispunite. Nema potrebe da nudite više nego što ste zapravo u stanju da date. Time samo rušite vlastiti kredibilitet i pravite vrlo lošu reklamu sami sebi.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts