|

Gušter u šolji kafe – šta znači

Gušter u talogu od kafe u šolji

Oblik guštera u talogu kafe najčešće simbolizuje neprijatnosti, nevolje ili neočekivane događaje. Međutim, tumačenje se razlikuje zavisno do toga na kojoj se poziciji u šolji ova figura pojavila. Različito se interpretira ako ste guštera videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, tj. levo ili desno od mesta gde su je usne dodirivale.

Tumačiti se može i na osnovu boje guštera u talogu kafe. Pri tome različitu simboliku nose crni i beli gušter u šolji.

Iz otiska prsta u šolji kafe možete da naslutite da li će vam se ostvariti neke želje. Uputstvo kako se pravilno utiskuje želja u šolju i tumačenje možete pročitati u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje guštera u šolji kafe

Za precizno tumačenje figure guštera u talogu kafe važno je prvo da odredite poziciju gde se taj oblik našao u šolji. Ukoliko ste guštera videli bliže dnu šolje tada se njegovo značenje vezuje za prošlost. Ako se gušter pojavio u sredini šolje to implicira da se značenje tiče sadašnjosti, a ukoliko se gušter ukazao bliže vrhu šolje tada nagoveštava buduće događaje.

Pored toga, razlike postoje i kada se posmatra mesto gde su usne doticale šolju. Ako se dinosaurus pojavio levo od mesta pijenja tada je njegovo značenje uglavnom loše. Kada guštera vidite desno od mesta gde su usne dodirivale šolju tada je simbolika pozitivna.

Na početku smo istakli da se motiv guštera vezuje za neprilike i iznenadne događaje. Mali gušter simboliše male probleme, dok veći gušter ukazuje na neke ozbiljnije nevolje. Gušter bez repa može da bude znak da će vas izneveriti osoba kojoj ste bezrezervno verovali.

Gušter bliže dnu šolje

Ako ste guštera videli u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to može da bude znak da vas muče greške iz prošlosti. Možda ste povukli neki nepromišljen potez i sada se plašite da će vam to doći na naplatu. Ako ništa drugo, naučićete važnu lekciju!

Gušter u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da ste u prošlosti pukom srećom izbegli neku nevolju. Niste postupili promišljeno, ali vam je boginja Fortuna bila naklonjena.

Gušter u sredini šolje

Ukoliko se figura guštera ukazala u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to implicira da ste u nekoj vrsti problema. Možda ste napravili grešku na poslu i ne znate kako da je ispravite, a da drugi za to ne saznaju. Problem može da se odnosi i na finansije, ali i na emotivni život, tj. odnos sa partnerom tj. partnerkom.

Kada guštera vidite u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to znači da imate nečiju podršku i zaštitu. Verovatno ste sada u vrlo burnoj fazi života, ali je dobro to što imate na koga da se oslonite i od koga da zatražite savet ili sugestiju.

Gušter pri vrhu šolje

Ako ste guštera videli u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to najavljuje mnogo stresa u narednom periodu. Krize su moguće, kako u privatnom, tako i u profesionalnom životu. Ishitreni potezi će vas sigurno dovesti u opasnost.

Gušter u trećoj trećini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da će vam laknuti kada neke istine izađu na videlo. Verovatno dugo krijete nešto od voljenih osoba, a kada im to naposletku i saopštite skinućete veliki teret sa svojih leđa.

Gušter u otisku prsta za želju

Otisak prsta ostavljate u šolji kada želite da saznate da li će vam se ostvariti neka želja. Važno je da znate kojim prstom utiskujete koje vrste želja kako biste dobili jasne odgovore na svoja pitanja. Ako je želja utisnuta pogrešnim prstom, tumačenje će biti nejasno.

  • Ukoliko ste zaželeli nešto što se odnosi na vašu porodicu tada ćete u šolji ostaviti otisak palca. Ako ste u otisku palca videli šutera to je, na žalost, znak da se vaša želja neće ispuniti.
  • Kada se vaša želja tiče profesionalnog života, tj. karijere onda u šolji ostavljate otisak kažiprsta. Ukoliko se u otisku kažiprsta pojavi gušter to implicira da će vaša želja postati stvarnost, ali ćete morati da budete vrlo strpljivi.
  • Otisak srednjeg prsta u šolji ostavljate kada je želja vezana za seksualni, tj. erotski život. Kada u tom otisku vidite guštera to je znak da ćete prvo morati da raščistite sami sa sobom kako bi vam se želja ispunila. Želja će se ostvariti tek kada vi sami sebi odgovorite na neka pitanja.
  • Prstenjakom se u šolju utiskuju želje koje se tiču ljubavi. Ukoliko ste u otisku prstenjaka videli guštera to implicira da će vam se želja ispuniti.
  • Ako se vaša želja odnosi na zdravlje tada u šolji ostavljate otisak malog prsta. Gušter u otisku malog prsta može da bude znak da se vaše želje, na žalost, još neće ostvariti.

Alternativno tumačenje guštera u šolji kafe

Drugi način da odredite simboliku iz taloga kafe jeste da pažnju posvetite boji oblika koji ste u šolji videli. Figure mogu da budu crne tj. ispunjene ili prazne tj. bele. Ukoliko nisu ni sasvim ispunjene, ni sasvim prazne, tumači se ona boja koje ima više.

Značenje crnog guštera

Crni gušter u talogu kafe simbolizuje neizvesnost i brige. Nešto vas muči i plašite se da nećete dugo moći da to rešite.

Značenje belog guštera

Beli gušter u talogu kafe ukazuje na to da biste uskoro mogli doživeti neku neprijatnost. Možda ćete se obrukati u većem društvu.

Na kraju je važno da napomenemo da su tumačenja znakova u šolji kafe stvar narodnog verovanja, te da svemu što ste pročitali verujete na sopstvenu odgovornost.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts