|

Most u šolji kafe – simbolika i značenje

Most u talogu od kafe u šolji

Oblik mosta u talogu kafe može da bude znak da ćete uspeti da savladate neku prepreku na putu ka svom cilju. Međutim, simbolika zavisi od toga da li ste most videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno da li se pojavio levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Drugi način tumačenja simbolike figura u šolji kafe jeste po njihovoj boji. Most u šolji može da bude crn tj. ispunjen ili beo, tj. prazan, ali o ovome će više biti reči u nastavku teksta.

Pored toga, veruje se da se u otisku prsta u šoljici kafe može prepoznati da li će se neke želje ostvariti ili ne. Postoje jasna pravila kako se utiskuju želje u šolju i kako se tumače oblici u tom otisku. Ovu temu ćemo obraditi nešto kasnije.

Detaljno tumačenje mosta u šolji kafe

Most u talogu kafe može da bude znak da će vam se na putu ka ostvarenju cilja pojaviti prepreke koje ćete moći da premostite. Ova figura može i da nosi poruku da ne brinete, zato što ćete uspeti da izbegnete neku neprijatnost, tj. da ćete uskoro uspeti da rešite problem koji vas muči.

Ipak, da bi tumačenje bilo što preciznije potrebno je da obratite pažnju na položaj u šolji gde ste videli most. Ako se most pojavio u prvoj trećini šolje, njegova simbolika se tiče prošlosti. Most u sredini šolje se odnosi na sadašnjost, dok most bliže vrhu šolje predstavlja najavu budućih dešavanja. Od emocija osobe kojoj se gleda u šolju zavisi o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti, tj. budućnosti se radi.

Za tumačenje je bitno i mesto pijenja. Ukoliko se most pojavio levo od mesta gde su usne dodirivale šolju njegova simbolika je negativna. Most desno od mesta pijenja obično nosi pozitivno značenje.

Porušen most u šolji kafe može da bude znak da se nećete pomiriti sa nekim.

Most pri dnu šolje

Kada most uočite u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to je znak da se kajete što nekome niste dali priliku da vam objasni svoje ponašanje ili postupke. Povredio/la vas je, a niste imali razumevanja za to. Tek sada ste shvatili da je trebalo da mu/joj date šansu.

Ako ste most videli bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ćete uskoro sresti osobu koju dugo niste videli, a koja je u prošlosti bila važan deo vašeg života. Uživaćete u njegovom tj. njenom društvu. Neko vreme ćete posvetiti evociranju zajedničkih dragih uspomena.

Most u sredini šolje

Ukoliko se most pojavio u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to je znak da ste pod stresom. Možda ste u nešto uložili mnogo energije i vremena, a rezultati nisu onakvi kakve ste očekivali. Trebalo bi da promenite ugao gledanja na problem sa kojim se borite.

Oblik mosta u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale ukazuje na to da ste u vrlo povoljnoj fazi svog života. Čak i ukoliko se borite sa nekim problemom, sigurni ste da ćete uspeti da ga savladate. Pozitivno razmišljanje će doprineti bržem ostvarenju ciljeva.

Most pri vrhu šolje

Kada se most pojavi bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to implicira da ćete se u narednom periodu suočiti sa većim izazovima. Moguće je da će se to negativno odraziti na vaše samopouzdanje i da ćete posumnjati u to da će ono što želite u nekom trenutku postati stvarnost.

Most u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale jasan je znak da ćete se uskoro uveriti da ste sposobniji i snažniji nego što ste mislili. Premda situacija u kojoj ćete se naći neće biti laka, imaćete snage da se premostite izazove da biste dobili ono što želite.

Most u otiska za želju

Ako vas interesuje da li će vam se neka želja ispuniti, trebalo bi da u šolji ostavite otisak odgovarajućeg prsta. Budite pažljivi i pratite uputstvo koje sledi kako biste dobili verodostojno tumačenje.

  • Želje koje se tiču rodbine, porodice ili dece se u šolju utiskuju palcem. Most u otisku palca najavljuje ostvarenje želje.
  • Ukoliko se želje odnose na posao, tj. profesionalni život, one se u šolju utiskuju kažiprstom. Ako ste u otisku kažiprsta videli most to implicira da samo od vaše volje i istrajnosti zavisi ispunjenje želje.
  • Otisak srednjeg prsta se u šolji ostavlja za želje koje se tiču seksualnog života. Most u otisku srednjeg prsta, na žalost, znači da vam se želja neće ostvariti u bližoj budućnosti.
  • Ako ste zaželeli nešto što se tiče emocija, konkretnije, ljubavi, u šolji ćete ostaviti otisak prstenjaka. Ukoliko se u otisku prstenjaka pojavio most moguće je da će vaša želja postati stvarnost.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje koje se odnose na zdravlje. Most u otisku malog prsta najavljuje brzo ostvarenje želje.

Alternativno tumačenje mosta u šolji kafe

Kada se značenje oblika u šolji kafe tumači po njihovoj boji to predstavlja alternativnu metodu gledanja u šolju. U šolji se mogu naći crne tj. obojene i bele tj. prazne figure. Ako most koji ste u šolji videli nije bio ni sasvim crn, a ni sasvim beo, tumačiće se boja koje ima više.

Značenje crnog mosta

Crni most u šolji kafe znači da ste pogrešno procenili neku situaciju i da biste mogli doneti pogrešnu odluku.

Značenje belog mosta

Beli most u šolji kafe ukazuje na to da ćete uz pomoć nepoznate osobe rešiti problem sa kojim se suočavate.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts