|

Pile u šolji kafe – šta znači videti ga

Pile u talogu od kafe u šolji

Oblik pileta u talogu kafe obično najavljuje lep susret ili radosne vesti. Međutim, značenje može da bude različito u zavisnosti od toga na kojoj poziciji u šolji se pile pojavilo. Ne interpretira se isto ukoliko ste pile videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, tj. levo ili desno od mesta gde su je usne doticale.

Drugi način da se otkrije simbolika u šolji kafe jeste po boji figure koju ste videli. Različito se tumači ukoliko je pile u šolji bilo crno ili belo.

U otisku prsta u šoljici kafe može da se prepozna da li će neka želja postati stvarnost ili ne. Više o pravilima koja moraju da se ispoštuju kako biste dobili odgovore na pitanja koja vas interesuju možete pronaći u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje pileta u šolji

Da bismo dobili precizan odgovor šta znači kada se u talogu kafe pojavi figura pileta moramo da obratimo pažnju na nekoliko stvari, tj. da se pridržavamo određene procedure. Ako ste pile videli u prvoj trećini šolje tada je njegovo značenje uglavnom povezano sa prošlošću. Kada se pile ukaže u drugoj trećini šolje tada se odnosi na sadašnjost, a ukoliko ste pile videli bliže vrhu šolje tada se njegova simbolika odnosi na budućnost. Koliko daleko u prošlost ili budućnost tumačenje može da ide zavisi od osobe kojoj se gleda u kafu.

Pile bliže dnu šolje

Ukoliko ste pile uočili u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da ste u prošlosti zbog straha i nesigurnosti propustili neke odlične šanse. Ne možete da vratite vreme, ali možete da izvučete pouku i da promenite budući tok vašeg života.

Ako se pile pojavilo blizu dna šolje i desno od mesta pijenja to znači da ste nedavno ostavili snažan utisak na nekoga. Moglo bi se reći da vam se on tj. ona divi i da je poželeo/la da provede neko vreme sa vama.

Pile u sredini šolje

Kada se pile ukaže u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to je znak da vam nedostaje samopouzdanja da biste ostvarili svoje ciljeve. Često u prvi plan stavljate svoje mane, a u zapećak vrline. Ako biste poradili na samopouzdanju život bi vam se brzo promenio na bolje.

Pile u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale ukazuje na to da ste srećni uprkos nekim izazovima sa kojima se trenutno suočavate. Zahvalni ste što pored sebe imate ljude koji vas vole i koji vam mnogo znače, pa vam je to dovoljno da budete zadovoljni svojim životom.

Pile bliže vrhu šolje

Ukoliko ste pile uočili u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to implicira da vam se neće dopasti vesti koje ćete dobiti od nadređenih ili od rodbine koja ne živi u vašem gradu. Moguće je da će vas nešto razočarati.

Pile pri vrhu šoljice i desno od mesta pijenja je znak dobrih vesti ili lepih susreta. Nije isključeno da ćete biti pozvani na ljubavni sastanak ili da će vam neko ponuditi poslovnu saradnju.

Pile u otisku prsta za želju

Veruje se da se u otisku prsta u šoljici kafe može saznati da li će neka želja da postane stvarnost ili ne. Pri tome je bitno da znate kojim prstom treba da utisnete koju vrstu želje. Želja utisnuta pogrešnim prstom se možda nikad neće ostvariti.

  • Ako se vaše želje tiču porodice ili dece tada u šolji kafe ostavljate otisak palca. Ukoliko se u otisku palca pojavilo pile to implicira da će se vaša želja ispuniti kada se najmanje budete nadali.
  • Ukoliko ste zaželeli nešto što se odnosi na posao ili karijeru, tada u šoljici ostavljate otisak kažiprsta. Ako se u tom otisku pojavilo pile to implicira da će vam se želja ostvariti samo ukoliko pobedite svoje strahove.
  • Otisak srednjeg prsta se u šolji ostavlja kada su želje vezane za seksualni život osobe kojoj se gleda u šolju. Pile u otisku srednjeg prsta je znak da će se želja sigurno ispuniti.
  • Kada se želje tiču ljubavnog života tada se one u šolju utiskuju prstenjakom. Ako ste u otisku prstenjaka videli pile to implicira da se vaša želja neće ispuniti ako se ne počnete menjati.
  • Malim prstom se u šoljicu utiskuju želje vezane za zdravlje. Pile u otisku malog prsta može da bude znak ostvarenja želje.

Alternativno tumačenje pileta u šolji kafe

Postoji još jedan način da odredite značenje figura u talogu kafe. Ova metoda se zasniva na tumačenje po boji oblika koji ste u šolji videli. Pile može da bude crno tj. ispunjeno ili belo tj. prazno. Ako pile nije ni skroz crno, niti skroz belo tada se tumači boja koja prevladava.

Značenje crnog pileta

Crno pile u talogu kafe simbolizuje usamljenost. Ljudima koji su dugo bez emotivnog partnera sigurno nije potrebno dodatno objašnjenje. Ako ste u vezi ili braku ovaj znak nosi poruku da što pre razgovarate sa voljenom osobom o onome što vas muči.

Značenje belog pileta

Belo pile u šoljici kafe obično ukazuje na to da neko žudi za vašom nežnošću i pažnjom. Verovatno nekoj osobi mnogo nedostajete.

Bitno je da napomenemo da su navedena tumačenja stvar sujeverja, tj. narodnih običaja. Nisu utemeljena na naučnim istraživanjima, pa svemu što ste pročitali verujete na ličnu odgovornost.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts