Vrabac u šolji kafe – interpretacija i značenje

Vrabac u talogu kafe u šolji može da najavi dobre vesti i uspeh u profesionalnom životu. Ipak, simbolika ovog oblika u šolji kafe različita je kada se uzme u obzir pozicija u šolji na kojoj se vrabac našao. Obris vrapca može da se pojavi pri dnu, u sredini ili bliže vrhu šolje, a na interpretaciju utiče i to da li ste ga videli levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Druga metoda čitanja simbolike figura u talogu kafe podrazumeva interpretaciju značenja po njihovoj boji. Različito se tumače ispunjeni tj. crni i prazni tj. beli oblici u šolji kafe. O ovome će više biti reći nešto kasnije u tekstu.

Veruje se da se iz otiska prsta u šolji kafe može saznati da li će neka želja da postane stvarnost ili ne. Pri tome je važno da se ispune određeni uslovi na koje ćemo se takođe osvrnuti u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje vrapca u šolji kafe

Kako bismo dobili što preciznije tumačenje figura u talogu kafe trebalo bi posebnu pažnju da posvetimo poziciji u šolji na kojoj se ona našla. Ako ste vrapca videli bliže dnu šoljice tada je njegovo značenje povezano sa prošlošću. Kada se vrabac ukaže na sredini šolje simbolika je vezana za sadašnjost. Ukoliko ste, pak, vrapca uočili bliže vrhu šolje njegova simbolika se tiče budućnosti.

O koliko dalekoj prošlosti ili budućnosti se radi zavisi od ličnih iskustava i osećaja osobe kojoj se gleda u šolju.

Pored navedenog, bitno je i da se utvrdi da li se vrabac pojavio levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Leva strana najčešće ukazuje na nešto loše, a desna na dobro.

Veličina vrapca u ostacima kafe u šolji ne igra značajnu ulogu prilikom određivanja simbolike. Ipak, vrabac u letu uglavnom nosi pozitivno značenje. Može da najavi kraće putovanje. Ukoliko se u šolji pojavilo više vrabaca to je znak da ćete provesti ugodne trenutke sa ljudima koje volite.

Vrabac u prvoj trećini šolje

Ako ste oblik vrapca uočili bliže dnu šolje, u njenoj prvoj trećini i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da ste nostalgični prema nekom prošlom vremenu. U zabludi ste ako mislite da vam je tada bilo mnogo lepše nego sada. Trebalo bi da budete realni, ali i zahvalni za ono što imate.

Vrabac u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da biste mogli dobiti priliku da ispravite grešku koju ste u prošlosti napravili. Nemojte da je propustite.

Vrabac u drugoj trećini šolje

Ukoliko se vrabac pojavio u sredini šolje i levo od mesta pijenja to simbolizuje strah. Verovatno ste se našli pred nekim većim izazovom i niste sigurni koji je pravi način da to prevaziđete. Kad počnete da verujete sebi sve će biti lakše.

Vrabac u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale uglavnom znači da se osoba kojoj se gleda u šolju oseća dobro. Moguće je da vas je nedavno nešto obradovalo i da ste još uvek po utiskom toga.

Vrabac u trećoj trećini šolje

Kada se figura vrapca pojavi bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to je upozorenje da u budućnosti odluke donosite mudro. Do sada ste se mnogo puta opekli zato što ste dosta toga rekli pred ljudima koji su to zloupotrebili. Setite se lekcije koju ste iz takvih situacija naučili.

Vrabac u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to najavljuje dobre vesti. Moguće je da će vas nešto veoma usrećiti. Druga mogućnost jeste da ćete ostvariti uspeh u profesionalnom životu.

Vrabac u otisku prsta za želju

Otisak prsta u ostacima kafe mogao bi da otkrije odgovor na pitanje da li će se neke želje ostvariti ili ne. Ako i vi tražite taj odgovor, bitno je da vodite računa kojim prstom utiskujete svoju želju u šolju. Ukoliko je želja utisnuta pogrešnim prstom, ni odgovor neće biti jasan i verodostojan.

  • Ako se vaše želje tiču porodice, rodbine ili ukućana tada ih u šoljicu utiskujete palcem. Vrabac u otisku palca uglavnom je znak da će se vaša želja ostvariti, ali ne u bliskoj budućnosti.
  • Kada se želja odnosi na karijeru, tj. profesionalni život u šolju bi trebalo da je utisnete kažiprstom. Vrabac u otisku kažiprsta najavljuje ispunjenje želje u vrlo kratkom roku. Ubrzo ćete moći da se opustite.
  • Otisak srednjeg prsta u talogu kafe se ostavlja za želje koje se tiču erotskog života. Ukoliko ste u otisku srednjeg prsta videli vrapca to može da bude znak da će vam se želja ispuniti, ali ne sa osobom sa kojom to možda očekujete.
  • Ako se vaša želja odnosi na ljubav, tj. emotivne odnose tada u talogu kafe treba da ostavite otisak prstenjaka. Vrabac u otisku prstenjaka predstavlja nagoveštaj ostvarenja želje.
  • Malim prstom se u šolji ostavlja otisak kada je želja vezana za vaše zdravlje ili zdravlje voljene osobe. Ako se u tom otisku pojavio vrabac to je jasan znak da vaša želja neće postati stvarnost.

Alternativno tumačenje vrapca u šolji kafe

Postoji još jedan način da se iščitaju simboli u talogu kafe. Ova alternativna metoda je zasnovana na boji oblika koji se u šolji pojavio. Figure mogu da budu crne tj. ispunjene i bele tj. prazne. Ukoliko vrabac u vašoj šolji nije bio ni potpuno crn, a ni sasvim beo, fokusirajte se na boju koje ima više.

Značenje crnog vrapca

Crni vrabac u talogu kafe najavljuje poboljšanje materijalne situacije kroz posao kojim se bavite. Možete očekivati veće profesionalne uspehe u bliskoj budućnosti.

Značenje belog vrapca

Beli vrabac u šolji kafe znači da biste mogli čuti dobre vesti od člana porodice, nekog od rođaka ili prijatelja. Nije isključeno da ćete saznati za nečiju veridbu, venčanje ili dolazak prinove u porodicu.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts