Gorila u šolji kafe – simbolika i značenje

Oblik gorile u talogu kafe može da simbolizuje strah. Ipak, tumačenje se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste gorilu videli bliže dnu, sredini ili vrhu šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Alternativna metoda tumačenje simbolike oblika koji se pojavljuju u šolji zasnovana je na njihovoj boji. Crna, tj. bela gorila nemaju isto značenje, a o ovome više možete da čitate dalje u tekstu.

Narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u šolji kafe može doći do odgovora na pitanje da li će se ispuniti neke želje. Ako želite da dobijete jasan odgovor, obratite pažnju na pravila koja morate da ispoštujete. Potražite u tekstu šta to tačno znači.

Detaljno tumačenje gorile u šolji kafe

Da biste došli do što preciznijeg značenja oblika gorile u šolji kafe važno je da pravilno odredite poziciju u šolji gde se ovaj oblik pojavio. Ukoliko ste gorilu videli bliže dnu šolje tada se njeno značenje odnosi na prošlost. Ukoliko ste je uočili u sredini šolje tada se simbolika tiče sadašnjeg vremena, a ukoliko je gorila bila bliže vrhu šolje tumačenje je vezano za neke buduće događaje.

O koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti ili budućnosti se radi zavisi od iskustva i osećanja onoga kome se gleda u šolju. Dakle, reč je o subjektivnom emocionalnom stanju osobe.

Osim toga, za određivanje simbolike je bitno da li ste gorilu videli levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Ako se gorila pojavila levo od mesta pijenja simbolika je obično negativna, a ukoliko ste je videli sa desne strane značenje je uglavnom pozitivno.

Gorila na drvetu u šolji kafe ukazuje na probleme u porodici. Ako ste u šolji videli dve gorile to može da najavi svađu sa voljenom osobom.

Gorila u prvoj trećini šolje

Ako ste oblik gorile uočili pri dnu šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to može da znači da su vas u prošlosti razni strahovi sprečavali da ostvarite uspeh na emotivnom ili profesionalnom planu. Grešite ako mislite da se nešto urotilo protiv vas, zato što ste sami sebi najveći neprijatelj.

Gorila blizu dna šolje i desno od mesta pijenja znači da ste u presudnom trenutku svog života umeli da donesete ispravnu odluku i da ne treba da se kajete zbog nje.

Gorila u drugoj trećini šolje

Ukoliko ste gorilu videli u sredini šolje i levo od mesta pijenja to je znak da ste pod stresom. Moguće je da ste u strahu od nečega, a to nije posledica realne opasnosti, nego vaše pogrešne percepcije situacije u kojoj se nalazite.

Gorila u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale ukazuje na to da zahvaljujući pravoj reakciji uspeli da postignete izvesnu stabilnost u svom životu. Malo šta vas sada može izbaciti iz koloseka.

Gorila u trećoj trećini šolje

Kada se oblik gorile pojavi bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to najavljuje veće izazove u budućnosti. Neke stvari vam neće ići na ruku ili će vas određeni događaj izbaciti iz koloseka. Ako budete bili mirni i staloženi, te ukoliko budete donosili mudre odluke, stvari će brzo da se okrenu u vašu korist.

Ako ste gorilu videli u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale to je znak da ćete savladati strah od promene. Nateraćete se da izađete iz svoje zone komfora i to će vam doneti mnogo uspeha i radosti. Budite strpljivi!

Gorila u otisku prsta za želju

Prema narodnom verovanju iz otiska prsta u ostacima kafe u šolji može da se nasluti da li će neke želje da se ispune ili ne. Pri tome je jako važno da pazite kojim prstom utiskujete svoju želju u šolju. Ako je želja utisnuta pogrešnim prstom ni odgovor neće biti jasan.

  • Otisak palca se u šolji ostavlja za želje koje se tiču dece, porodice, roditelja i slično. Ukoliko ste u otisku palca videli gorilu to je znak da će se vaša želja ostvariti samo ukoliko ljudi oko vas pokažu razumevanje i spremnost na kompromis.
  • Kada se želje odnose na profesionalni život tada se u šolju utiskuju kažiprstom. Ukoliko se u otisku kažiprsta pojavila gorila to, na žalost, znači da vaša želja neće postati stvarnost.
  • Iz otiska srednjeg prsta se tumači da li će se ostvariti želja koja se tiče erotskog života. Ako se u otisku srednjeg prsta pojavila gorila to je znak da postoje vrlo male šanse da vam se želja ispuni.
  • Ukoliko ste zaželeli nešto što se odnosi na ljubavne odnose i emocije tada ćete u šolji ostaviti otisak prstenjaka. Gorila u otisku prstenjaka ne predviđa ostvarenje želja i poručuje da se iz neiskrenih odnosa ne može razviti ništa pozitivno.
  • Za želje koje se tiču zdravlja u šolji se ostavlja otisak malog prsta. Ako ste u otisku malog prsta videli gorilu to može da nagovesti ostvarenje želje.

Alternativno tumačenje gorile u šolji kafe

Simbolika figura u šolji kafe može da se otkrije i po njihovoj boji. Figura u šolji je uglavnom ispunjena tj. crna ili prazna tj. bela. Ukoliko gorila koju ste u šolji videli nije ni potpuno crna, a ni bela za tumačenje se uzima boja koje ima više.

Značenje crne gorile

Crna gorila u talogu kafe simboliše bezrazložan strah. Moguće je da se plašite nečega što uopšte ne bi trebalo da vas brine. Poslušajte savet koji ste nedavno dobili od dobronamerne osobe.

Značenje bele gorile

Bela gorila u šolji kafe znači da bi vas neko mogao iznenaditi nekim gestom. Verovatno će osoba od koje to nikad ne biste mogli očekivati pokazati interesovanje za vas, u profesionalnom ili emocionalnom smislu.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts