Cvrčak u šolji kafe – interpretacija i tumačenje

Figura cvrčka u ostacima kafe može da najavi neko lepo iznenađenje, dobre vesti, napredak i slično. Međutim, simbolika može da bude i drugačija kada se uzme u obzir položaj cvrčka u šolji kafe.

Ne interpretira se isto kada cvrčka primetite bliže dnu, sredini ili vrhu šolje, tj. levo ili desno od pozicije gde su usne doticale šolju.

Postoji još jedan način da se otkrije simbolika koja se krije iza oblika u talogu kafe. Alternativna metoda se zasniva na boji oblika.

Figura u šolji može da bude crna tj. ispunjena ili bela tj. prazna. Šta predstavlja crni, a šta beli cvrčak u talogu kafe potražite u nastavku teksta.

Veruje se da se iz otiska prsta u talogu kafe može naslutiti da li će neka želja da se ispuni ili ne. Važno je da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šolju da bi odgovor bio jasan. Više o ovome možete pronaći u članku.

Detaljno tumačenje cvrčka u šolji kafe

Oblik cvrčka u talogu kafe može da ima više značenja u zavisnosti od toga gde su u šolji ova figura pojavila. Ukoliko ste cvrčka videli pri dnu šolje tada se tumačenje odnosi na prošlost, a ako ste ga uočili u sredini šoljice, simbolika se vezuje za sadašnjost.

Cvrčak pri vrhu šolje, odnosno u njenoj trećoj trećini najavljuje buduće događaje. Koliko daleko u prošlost ili budućnost značenje može da ide, zavisi od osećanja osobe kojoj se gleda u šolju.

Na interpretaciju utiče i mesto pijenja. Ukoliko se cvrčak pojavio levo od mesta gde su usne doticale šolju simbolika je obično negativna. Ako ste ga videli desno od mesta pijenja značenje je uglavnom pozitivno.

Veličina cvrčka takođe može da utiče na tumačenje. Veći cvrčak najavljuje veće negativne ili pozitivne promene u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Ako ste u talogu videli dva cvrčka moguće je da će vaša sreća ili uspeh zavisiti od drugih. Cvrčak i mrav u šolji kafe su upozorenje na to da bi vas lenjost mogla sprečiti u ostvarenju ciljeva.

Cvrčak u donjoj trećini šolje

Kada cvrčka uočite bliže dnu šolje, u njenoj prvoj trećini i levo od mesta gde su usne doticale šolju to implicira da niste svesni grešaka koje ste pravili, nego mislite da su drugi krivi za određene neuspehe koje ste doživeli.

Ukoliko ste cvrčka videli bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja to je znak da je dobro što niste porušili neke mostove za sobom. Niste skloni da pravite radikalne rezove u odnosima sa drugim ljudima i to bi vam se u nekom trenutku u životu moglo isplatiti.

Cvrčak u drugoj trećini šolje

Ako se cvrčak pojavio u sredini šolje i levo od mesta pijenja to znači da ste zapali u „lenju fazu“ života. U poslednje vreme vas mrzi čak i da ustanete iz kreveta, a kamoli da se posvetite nekom poslu.

Možda vam je potreban odmor, ali morate da znate da bi vam se obaveze mogle nagomilati ako brzo ne počnete da radite na njihovom rešavanju.

Figura cvrčka u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale ukazuje na to da se dobro osećate. Imate dovoljno energije za sve, pa bi se moglo reći da uspešno završavate obaveze koje se tiču privatnog ili profesionalnog života.

Cvrčak u gornjoj trećini šolje

Kada se cvrčak pojavi bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to je znak bi vam se uskoro mogle dogoditi neke negativne stvari. Verovatno ne možete da uradite ništa na tome da ih sprečite, ali i u svakom slučaju treba da se pripremite za ono što dolazi.

Cvrčak u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale najavljuje dobre vesti.

Nešto što se tiče privatnog ili profesionalnog života će vas zaista usrećiti. Moguće su dobre vesti iz inostranstva.

Cvrčak u otisku prsta za želju

Otisak prsta se u šolji ostavlja kada želite da otkrijete da li će neka vaša želja da postane stvarnost ili ne. Pri tome je bitno da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju da biste dobili validan odgovor. Želje utisnute pogrešnim prstom ne mogu da daju jasan odgovor na vaše pitanje.

  • Ako se vaša želja tiče dece, porodice ili rodbine, u šolju je utiskujete palcem. Ukoliko se u otisku palca pojavio cvrčak moguće je da će vam se želja ispuniti vrlo brzo.
  • Kada poželite nešto što se odnosi na profesionalni život, tj. karijeru tada ćete svoju želju u šoljicu da utisnete kažiprstom. Cvrčak u otisku kažiprsta ukazuje na ostvarenje želje.
  • Želje vezane za erotski, tj. seksualni život se u šolju utiskuju srednjim prstom. Ako ste u otisku srednjeg prsta videli cvrčka to implicira da će vam se želja ostvariti, ali ne s osobom koja vam je trenutno na umu.
  • Ukoliko se vaše želje odnose na ljubav tada ćete u šoljici ostaviti otisak prstenjaka. Cvrčak u otisku prstenjaka je znak da će se vaša želja ispuniti u bližoj budućnosti.
  • Otisak malog prsta se u šolji ostavlja za želje povezane sa zdravljem. Ako ste u tom otisku videli cvrčka to je znak da nema razloga za brigu jer će vaša želja sigurno postati stvarnost.

Alternativno tumačenje cvrčka u otisku prsta

Drugi način čitanja simbola u talogu kafe bazirano je na boji figure koju ste u šolji videli. Oblici mogu da budu crni tj. ispunjeni ili beli tj. prazni.

Ako cvrčak u vašoj šoljici nije bio ni skroz crn, a ni potpuno beo, za tumačenje se uzima boja koja preovladava.

Značenje crnog cvrčka

Crni cvrčak u šolji kafe ukazuje na to da ćete morati da uložite mnogo truda, rada i energije u nešto da bi rezultati bili dobri. Nećete moći da se pouzdate u druge ljude, nego samo u sebe i svoje sposobnosti, snagu i znanje.

Značenje belog cvrčka

Beli cvrčak u talogu kafe u šolji znači da biste mogli biti prevareni. Verovatno će vam obećati nešto veliko, međutim, neće biti u stanju da ispuni dato obećanje.

Pokušaće da vas iskoristi kako bi ostvario/la svoje interese i ciljeve, a vi ćete ostati „kratkih rukava“.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika ovde navedena ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts