Usne u šolji kafe – šta predstavljaju?

Usne u talogu od kafe u šolji

Usne u talogu kafe uglavnom simbolizuju ljubav, poverenje i veru u nekoga. Mogu da najave ljubavni sastanak, a ponekad i brak ili prinovu. Ipak, na interpretaciju utiče položaj u šolji gde ste uočili usne. Ne tumači se isto kada se usne pojave u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno desno ili levo od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Druga metoda gledanja u šolju bazirana je na boji oblika. Figure mogu da budu ispunjene tj. crne ili prazne, tj. bele, a šta tačno znači kada vidite crne ili bele usne u šoljici moći ćete pročitati u nastavku teksta.

Otisak prsta se u šolji ostavlja kada želite da saznate da li će neke želje da se ostvare ili ne. O tome kako da pravilno ostavite otisak i šta znači kada se u njemu pojave usne saznaćete kasnije.

Detaljno tumačenje usana u šolji kafe

Iz prethodno navedenog može da se zaključi da usne u talogu kafe predstavljaju dobar, tj. pozitivan znak. Ipak, na simboliku presudno utiče mesto u šolji na kome ste ih videli.

Ako su se usne pojavile u prvoj trećini šolje, njihovo značenje se odnosi na događaje iz prošlosti. Kada usne uočite u drugoj trećini šolje, simbolika se tiče sadašnjosti. Usne u trećoj trećini šolje najavljuju buduća dešavanja.

Koliko daleko u prošlost ili budućnost tumačenje ide zavisi od subjektivnog osećaja osobe kojoj se gleda u šolju.

Za interpretaciju je bitno i to da li ste usne uočili levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Leva strana uglavnom nosi neka negativna, dok desna ukazuje na pozitivna značenja.

Usne u šolji kafe mogu da simbolizuju lep susret, tj. ljubavni sastanak i sreću na emotivnom planu. Ako ste u šolji videli tanke usne moguće je da sumnjate u nečije emocije. Pune, debele usne simbolišu dobro samopouzdanje. Ukoliko ste u šolji uočili krvave usne to je znak da patite, a ako ste između usana videli jezik moguće je da lako nasedate na provokacije.

Usne pri dnu šolje

Kada usne uočite u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da se kajete što ste nekoga u prošlosti odbili. Moguće je da mu/joj niste dali priliku da vam pokaže kakav tj. kakva je, tj. kakve su mu/joj namere.

Oblik usana bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da se rado sećate neke kratke romanse iz prošlosti. Među vama je postojala strast, ali ne i više od toga, pa ste se složili da je najbolje da se raziđete. Ipak, ne žalite što je u nekom trenutku ta osoba bila deo vašeg života i srećni ste kada ga/je vidite.

Usne u sredini šolje

Ako ste usne videli u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja moguće je da sumnjate u voljenu osobu. Počeo/la je da se ponaša drugačije, pa vam je to dalo povod da mislite da nije iskren/a prema vama. Ne sudite mu/joj bez ikakvih dokaza.

Ukoliko su se usne pojavile u sredini šolje i desno od mesta gde su usne dodirivale šolju to implicira da ste uzbuđeni zbog nekog predstojećeg susreta. Verovatno ćete biti u prilici da neko vreme provedete s osobom koja vam se dopada. Nadate se da i on tj. ona gaji slične simpatije prema vama.

Usne pri vrhu šolje

Kada usne uočite u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to može biti znak da će vas neko ili nešto rastužiti. Moguće je da ćete se razočarati u osobu kojoj ste verovali i kojoj ste se dugo divili.

Oblik usana bliže vrhu šolje i desno od mesta pijenja najavljuje novu ljubav osobama koje su duže vreme same. Verovatno ćete vam se neko iznenada „uvući pod kožu“. Za one koji su u braku ovaj položaj usana znači da veruju partneru i da je njihov odnos dobar.

Usne u otisku prsta za želju

Ukoliko ste odlučili da iz otiska prsta u šolji kafe saznate da li će vam se neka želja ostvariti ili ne, potrebno je da obratite pažnju na to kojim prstom je utiskujete u šolju. Ako ostavite otisak pogrešnog prsta tumačenje neće biti verodostojno.

  • Otisak palca se u šolji ostavlja za želje koje se tiču porodice. Usne u otisku palca su znak da će vam se želja ispuniti vrlo brzo.
  • Kada se želja odnosi na posao, tj. karijeru u šolju se utiskuje kažiprstom. Ako ste u otisku kažiprsta videli usne to je znak da ćete morati da sačekate neko vreme da bi ono što želite postalo stvarnost.
  • Za želje koje se tiču seksualnog života u šolji se ostavlja otisak srednjeg prsta. Usne u otisku srednjeg prsta mogu da najave ostvarenje želje.
  • Prstenjakom se u šolju utiskuju želje koje se tiču emocija, tj. ljubavi. Ukoliko ste u tom otisku videli usne, želja će se ispuniti.
  • Ako se vaša želja odnosi na zdravlje tada je u šolju utiskujete malim prstom. Kada se u otisku malog prsta pojave usne to implicira da će vaša želja postati stvarnost u bliskoj budućnosti.

Alternativno tumačenje usana u šolji kafe

Simbolika figura u šolji kafe može da se tumači i na temelju njihove boje. Različito se interpretira kada u šolji vidite crne tj. ispunjene i bele tj. prazne oblike. Ukoliko usne koje su se u vašoj šolji pojavile nisu ni sasvim crne, a ni skroz bele tumačiće se boja koja prevladava.

Značenje crnih usana

Crne usne u šolji kafe simbolizuju strast. To ne mora nužno da se odnosi na konkretnu osobu, nego može da simboliše strast prema poslu ili hobiju kojim se bavite.

Značenje belih usana

Bele usne u šolji kafe mogu da predstavljaju sumnju u nekoga ili nešto.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts