|

Nosorog u šolji kafe – simbolika i značenje

Nosorog u talogu od kafe u šolji

Premda oblik nosoroga u talogu kafe uglavnom povezujemo sa snagom, tj. energijom, tumačenje može da se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste ga videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, tj. levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Značenje može da se tumači i na osnovu boje oblika u šolji. Crni nosorog ne mora da ima istu simboliku kao beli nosorog u ostacima kafe u šoljici.

U nastavku teksta moći ćete da pročitate kako se iz otiska prsta u šolji kafe može odrediti da li će se neke želje ostvariti ili ne.

Detaljno tumačenje nosoroga u šolji kafe

Na početku smo pomenuli da nosorog u talogu kafe simboliše snagu. Ipak, položaj figure u šolji igra značajnu ulogu prilikom interpretacije. Ako ste nosoroga videli u prvoj trećini šolje njegovo značenje se vezuje za prošlost. Nosorog u drugoj trećini šolje najčešće je povezan sa sadašnjošću, a kada ga vidite bliže vrhu šolje tada može da najavi buduće događaje. O koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti je reč zavisi samo od osećanja osobe kojoj se gleda u šolju.

Jednako važan faktor za tumačenje je i to da li ste nosoroga videli levo ili desno od mesta pijenja. Ukoliko se nosorog pojavio levo od mesta gde su usne doticale šolju njegova simbolika je uglavnom negativna. Nosorog desno od mesta pijenja nosi pozitivna značenja.

Veličina nosoroga nije presudna za određivanje značenja oblika u šolji. Ako ste u šolji videli nosoroga u vodi to implicira da ćete se dobro snaći u stresnoj situaciji. Dva nosoroga u ostatku kafe u šolji znače da imate na koga da se oslonite u teškim trenucima. Više nosoroga simbolizuju verne prijatelje kojima ste okruženi.

Nosorog bliže dnu šolje

Ukoliko se nosorog pojavio u prvoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to implicira da vas muči to što ste burno reagovali na nečije provokacije. Verovatno je neko uspeo da vas izbaci iz takta omalovažavajući vaš trud, rad, znanje ili uspehe. Nemate nikakvu korist od toga što se sada grizete. Naučili ste lekciju i krenite dalje.

Figura nosoroga pri dnu šolje i desno od mesta gde su je usne doticale može da bude znak da vam je drago što ste nekoj osobi dali šansu da vam se pokaže u pravom svetlu. On tj. ona je dokaz da vredi nove ljude pustiti u svoj život.

Nosorog u sredini šolje

Kada nosoroga uočite u drugoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da sumnjate u sebe i svoju snagu. Možda je vaše samopouzdanje narušeno i morate da poradite na tome kako biste se vratili u pravi kolosek.

Ako ste noja videli u sredini šolje i desno od mesta pijenja to znači da ste okruženi pravim ljudima. Nemate mnogo prijatelja, ali pouzdano znate da na one koji su tu možete da računate u svakom trenutku.

Nosorog bliže vrhu šolje

Kada se nosorog pojavi u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su usne dodirivale šolju to može da najavi težak period u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Možda ćete se suočiti sa većim izazovima i trebaće vam dosta energije i strpljenja da biste ih prevazišli.

Nosorog u trećoj trećini šolje i desno od mesta pijenja obično ukazuje na to da ćete uz pomoć onih koji vas vole rešiti neki problem ili ostvariti svoj san. Važno je da nikad ne odustanete od onoga što zapravo želite.

Nosorog u otisku prsta za želju

Narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u šoljici kafe može naslutiti da li će se neke želje ostvariti ili ne. Ako ste odlučili da na ovaj način saznate šta vam sudbina nosi, obratite pažnju na to kojim prstom utiskujete svoju želju u šolju. Ukoliko utisnete želju pogrešnim prstom nećete dobiti validno značenje.

  • Za želje koje se tiču dece, porodice ili rodbine u šolji se ostavlja otisak palca. Nosorog u otisku palca najavljuje ostvarenje želje.
  • Kada se želje odnose na posao ili karijeru tada se u šolju utiskuju kažiprstom. Ako ste u otisku kažiprsta videli nosoroga to implicira da ćete se morati pomučiti da bi vaša želja postala stvarnost.
  • Otisak srednjeg prsta se u šolji ostavlja za želje koje se tiču seksualnog života. Nosorog u tom otisku je, na žalost, znak da se vaša želja neće ispuniti u skorije vreme.
  • Ukoliko se ono što ste zaželi odnosi na ljubav, tada ćete u šolji ostaviti otisak prstenjaka. Ako ste u tom otisku videli nosoroga to implicira da bi vam se želja mogla ostvariti.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje vezane za zdravlje. Kada u otisku malog prsta vidite nosoroga to je znak sigurnog ostvarenja želje.

Alternativno tumačenje nosoroga u šolji kafe

Boja oblika u šolji kafe takođe može da utiče na njegovu simboliku. Nosorog u šolji kafe može da bude crn tj. ispunjen ili beo tj. prazan. Ukoliko figura nije ni sasvim crna, ali ni potpuno bela, bazirajte se na boju koje ima više.

Značenje crnog nosoroga

Crni nosorog u talogu kafe ukazuje na to da nikad ne treba da posumnjate u sebe i svoje sposobnosti, znanje i kvalitete.

Značenje belog nosoroga

Beli nosorog u šolji kafe je najčešće znak da će vas neko ili nešto prijatno iznenaditi. Moguće je da ste o nekoj osobi imali sasvim pogrešno mišljenje.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts