Uslovi korištenja

Sajt Gledanjeusolju.com vam omogućuje besplatno čitanje raznih tumačenja figura u šolji kafe. Korištenjem ovog sajta ili bilo kog njegovog dela automatski podrazumeva da se slažete sa ovim uslovima korištenja i polisom privatnosti našeg sajta.

Sajt i tumačenja sati koristite na vlastitu odgovornost, a sama tumačenja simbola u šolji na ovom sajtu nemaju nikakvu naučnu pozadinu, čisto su sujevjerjere. Kolekcija tumačenja sati na ovom sajtu su kombinacija nedokazanih psiholoških tumačenja kao i narodnih verovanja.

Odgovornost

Ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu nastalu vjerovanjem u sujevjerja navedena na ovom sajtu. Sva tumačenja koristite i preuzimate na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

Gledanjeusolju.com polaže autorska prava na sve tekstualne sadržaje i vizuelni identitet na našem sajtu. Neovlašćeno kopiranje i preuzimanje sadržaja bez naše dozvole smatraće se kršenjem autorskih prava te će biti pravno sankcionisano.

Ne polažemo autorska prava na fotografije upotrebljene za ilustraciju sati. Date fotografije su preuzete sa sajta Pixabay.com i vlasništvo su trećih lica. Naš sajt ima dozvolu za objavu istih.

Linkovi na treće stranice

Naš sajt pored vlastitih sadržaja može sadržavati i linkove ka sajtovima trećih lica. Mi nemamo kontrolu nad datim sajtovima i stranicama. Pristup istim je na vlastitu odgovornost.

Oglasi i baneri

Naš sajt prikazuje oglase trećih lica. Oglasi su vidno istaketi i naznačeni tekstom „advertisement“ ili „reklama“. Gledanjeusolju.com nema kontrolu nad datim oglasima i ne odgovara za sadržaj istih.

Ograničenja za korisnike

Pristupom našem sajtu obavezujete se na sledeće:

  • da nećete objavljivati ili slati sadržaj koji krši zakone Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.
  • da nećete objavljivati uvredljiv, rasistički ili šovinistički ili bilo kakav uvredljiv sadržaj
  • da nećete objavljivati lažne ili netačne informacije
  • da se nećete lažno predstavljati u komentarima ili kontaktima
  • svesno objavljivati ili slati sadržaj koji sadrži viruse ili slične kompjuterske datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
  • prikupljati i čuvati lične podatke naših posetilaca
  • pristupati sajtu sa ciljem skrepovanja naših podataka

Izmene uslova korištenja

Gledanjeusolju.com može izmeniti uslove korištenja bilo kada bez prethodne najave.