Polisa privatnosti

Mi poštujemo Vašu privatnost i posvećeni smo njenom čuvanju. Ova polisa privatnosti vam stavlja do znanja kako se vaši lični podaci obrađuju i koriste. Obećavamo da ćemo preduzimati korake ka korišćenju vaših ličnih podataka samo na način koji je kompatibilan sa ovom polisom privatnosti. Ova polisa ima efekta samo na web stranicu gledanjeusolju.com.

Prikupljanje informacija

Svaki računar priključen na Internet dobija IP adresu. Kada posetioc zatraži neku stranicu web sajta gledanjeusolju.com, naši web serveri automatski pokupe i sledeće podatke o vama: IP adresu, brzinu internet konekciju, verziju browsera, verziju operativnog sistema, dubinu boja ekrana, rezoluciju ekrana, web stranicu sa koje ste upućeni na našu stranicu i još desetak sličnih podataka. Ove informacije koristimo za prikupljane podataka o ukupnom prometu, za statistiku i da istražimo moguće zloupotrebe stranice gledanjeusolju.com. Ne prikupljamo i ne vrednujemo ove podatke za određene pojedince. Naši serveri ne bilježe automatski e-mail adrese naših posjetilaca.

Kolačići (Cookies)

Kolačić je deo podataka koji se šalju na vaš internet browser od strane naše stranice i koji se skladište na hard disk vašeg računara. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska vašeg računara ili pročitati druge kolačiće koji su stigli sa drugih web sajtova. Kolačići ne štete vašem sistemu. Mi koristimo kolačiće da bi identifikovali koje dijelove web sajta koristite i na koji način, tako da su prilikom sledeće posjete ove stranice brže dostupne. Možete izabrati da li da prihvatite kolačiće podešavanjem vašeg Internet pretraživača. Možete podesiti vaš pretraživač da odbije sve kolačiće, ili da vam pokaže kada vam šalju kolačiće. Ako izaberete da ne prihvatite kolačiće, naša stranica neće funkcionisati kako treba i neke mogućnosti neće biti dostupne.

Anti SPAM politika

Mi podržavamo poslovnu politiku bez SPAM-a, što znači da ne prodajemo, iznajmljujemo ili drugačije izdajemo vašu e-mail adresu trećim licima bez vašeg pristanka ili po odrednicama ove polise. Izuzev toga, gledanjeusolju.com vam neće slati e-mail koji ne želite da primite.

Otkrivanje prikupljenih podataka

Gledanje u šolju sajt će otkriti vaše lične podatke i/ili IP adresu ako to zahtjeva zakon ili u uvjerenju iz dobre volje da je takav postupak neophodan radi:

saradnje na istrazi o nezakonitim aktivnostima, po ukazu zakona, u slučaju vaše zloupotrebe ove stranice, zaštite i odbrane vlasničkih i autorskih prava gledanjeusolju.com, zaštite posjetilaca našeg sajta te njihove imovine i na kraju po želji ili naredbi korisnika.

Gledanjeusolju.com koristi razumne mere opreza da bi sačuvao vaše lične informacije i njihovu sigurnost. Gledanjeusolju.com zadržava pravo da prebaci sve ove informacije u slučaju zahtjeva nadležnih i nadređenih organa. Takođe, nismo odgovorni za narušavanje sigurnosti ili postupke trećih lica koja dobijaju informacije. Nismo odgovorni za polise privatnosti trećih lica ili o tome kako postupaju sa informacijama o njihovim korisnicima.

Informacije o sigurnosti na Internetu

Gledanjeusolju.com može da sadrži linkove ka spoljnim web sajtovima (web sajtovi trećih lica). Gledanje u šolju sajt takođe može da sadrži oglase (reklame) trećih lica i naš sajt nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaj njihovih web sajtova ili oglasa.

Gledanjeusolju.com ne dijeli individualne lične podatke koje mu dostavite sa trećim licima čiji linkovi se nalaze na našoj stranici, izuzev ako to nije drugačije određeno u ovoj polisi. Gledanjeusolju.com dijeli samo uopštene podatke sa trećim licima (npr. broj posetioca našeg web sajta).

Molimo vas da provjerite na linkovanim sajtovima kakva je njihova politika privatnosti.

Imajte na umu da uvijek kada dobrovoljno izložite vaše lične podatke preko Interneta – naprimer preko e-mail-a, foruma ili na neki drugi način – te informacije mogu biti prikupljene i korišćene od strane drugih. Ukratko, ako vaše informacije izložite preko Interneta one su dostupne javnosti, i možete primiti ne željene poruke od drugih lica.

Na kraju, vi ste lično odgovorni za održavanje tajnosti vaših ličnih informacija. Molimo vas budite pažljivi i odgovorni kada ste na Internetu.

Vaš pristanak na ovu polisu i pravila

Korišćenjem usluga gledanjeusolju.com, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane ovog sajta, kao što je iznijeto u ovoj polisi i pravilima korišćenja. Ako odlučimo da izmjenimo polisu privatnosti, unijećemo izmene u ovaj dokument tako da ste uvek svjesni o informacijama koje prikupljamo, kako ih koristimo, i pod kojim okolnostima ih otkrivamo.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja u vezi ove polise privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.