Hrast u šolji kafe – skrivena simbolika i značenje

Drvo hrasta u šolji kafe može da simbolizuje blagostanje i dug život. Međutim, da bi tumačenje bilo ispravno, trebalo bi da se obrati pažnja na nekoliko bitnih detalja. Da li će se interpretacija odnositi na prošlost, sadašnjost ili budućnost, te da li će simbolika biti negativna ili pozitivna zavisi od položaja u šolji gde se ovaj oblik pojavio.

Postoji još jedan način da se sazna simbolika hrasta u ostacima kafe u šolji. Ova alternativna metoda zasniva se na tome da li je oblik u šolji bio crn tj. ispunjen ili beo tj. prazan. Više o ovom načinu interpretacije možete da saznate u delu članka pod naslovom „Šta simbolizuje crni, a šta beli hrast u šolji kafe?“

Veruje se da se iz otiska prsta u šolji kafe može naslutiti da li će se neke želje obistiniti. Uputstvo kako se pravilno utiskuje želja u šolju, te šta znači kada se u tom otisku pojavi hrast pronaći ćete u podnaslovu „Hrast u otisku prsta za želju“.

Detaljno objašnjenje hrasta u šolji

Da biste dobili što preciznije tumačenje hrasta u ostacima kafe u šoljici bitno je da pravilno odredite poziciju na kojoj se ovaj oblik našao. Ako je hrast bio blizu dna šolje tada se njegova simbolika povezuje sa prošlošću. Ukoliko ste hrast videli u sredini šolje, tj. u njenoj drugoj trećini značenje se odnosi na sadašnjost. Hrast pri vrhu šolje najavljuje nešto što bi se moglo dogoditi u budućnosti. Od ličnih osećanja i iskustava osobe kojoj se gleda u šolju zavisi o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti je tačno reč.

Osim toga, na tumačenje utiče i mesto pijenja. Ako ste hrast uočili levo od mesta gde su usne dodirivale šolju, značenje je manje-više negativno. Ukoliko se hrast pojavio desno od pozicije pijenja, simbolika je najčešće pozitivna.

Kada se u šolji pojavi mladi, olistao hrast to je dobar znak. Ovakav simbol obično najavljuje poboljšanje materijalne situacije. Suvi hrast ili hrast bez lišća u šoljici kafe može da bude znak da je pred vama loš period, barem kada je posao u pitanju. Kada u šolji, osim hrasta vidite još neki oblik to implicira da ne treba da brinete za svoju budućnost zato što ćete uz podršku bliskih osoba uspeti da ostvarite svoje ciljeve.

Hrast bliže dnu šolje

Kada hrast vidite u prvoj trećini šolje i levo od pozicije gde su je usne doticale to implicira da žalite zbog narušenih odnosa sa bliskom osobom. Možda vam je krivo što ste se sa nekim ružno rastali. Hteli biste nešto da promenite, a nemate dovoljno hrabrosti za to.

Ukoliko se hrast pojavio pri dnu šolje i desno od mesta pijenja to znači da ste prevazišli neku veću traumu iz prošlosti. Više vas ne muče sumnje i ne razmišljate o negativnim iskustvima koje ste doživeli.

Hrast u sredini šolje

Ako ste hrast videli u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to implicira da ste uplašeni. Verovatno treba da donesete neku bitnu odluku ili mislite da niste dorasli izazovu pred kojim ste se našli. Previše sumnjate u sebe.

Hrast u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale ukazuje na to da ste dovoljno motivisani da napokon rešite neke probleme koje dugo gurate pod tepih. Ako budete istrajni rezultati sigurno neće izostati.

Hrast bliže vrhu šolje

Ukoliko se hrast pojavio pri vrhu šolje i levo od pozicije gde su je usne dodirivale to može da najavi neki težak period u vašem životu. Verovatno ćete se suočiti sa finansijskom krizom ili ćete biti zabrinuti za posao.

Ako ste hrast videli bliže vrhu šolje i desno do mesta pijenja to najavljuje poboljšanje finansijske situacije. Napokon će neke stvari da počnu da „sedaju na svoje mesto“. Moći ćete da odahnete i da se opustite, te da malo više uživate u životu.

Hrast u otisku prsta za želju

Otisak prsta se u šolji ostavlja kada želite da saznate da li će neka vaša želja da postane stvarnost. Da biste dobili jasan odgovor na to pitanje, trebalo bi da ispoštujete osnovna pravila kako se želja utiskuje u šolju kafe. U nastavku teksta ćete dobiti instrukcije, te saznati šta znači kada se hrast pojavi u otisku prsta.

  • Za želje koje se tiču porodice u šolji se ostavlja otisak palca. Ako ste u otisku palca videli hrast to je znak da će vam se želja ispuniti ako pokažete više razumevanja za ljude koje volite.
  • Otisak kažiprsta se u šolju ostavlja kada se želje odnose na posao, tj. karijeru. Ukoliko se u otisku kažiprsta pojavio hrast to implicira da će se vaša želja ostvariti.
  • Ako se vaša želja tiče seksa, tj. intimnog života, u šolji treba da ostavite otisak srednjeg prsta. Hrast u otisku srednjeg prsta, na žalost, ne predviđa ostvarenje želje.
  • Prstenjakom se u šolju utiskuju želje vezane za ljubav. Ako se u tom otisku pojavio hrast želja će postati stvarnost, ali ne tako brzo kao što biste želeli.
  • Ukoliko ste poželeli nešto što se tiče zdravlja, u šolji ostavljate otisak malog prsta. Kada se u tom otisku pojavi hrast to implicira da će vam se želja ispuniti.

Šta simbolizuje crni, a šta beli hrast u šolji kafe?

Figure u šoljici kafe možete tumačiti i po njihovoj boji. One mogu da budu ispunjene tj. crne ili prazne tj. bele. Ako hrast koji ste vi u šolji uočili nije bio ni sasvim crn, a ni potpuno beo, tumači se boja koje ima više.

Značenje crnog hrasta

Crni hrast u talogu kafe u šolji može da bude znak da ulazite u mnogo bolju fazu svog života. Mnogo toga ste pretrpeli i preživeli i sada je red da počnete malo više da se odmarate i da se radujete. Crni hrast najavljuje bolje dane.

Značenje belog hrasta

Beli hrast u šoljici kafe ukazuje na to da biste u narednom periodu trebali da „otvorite četvore oči“ kako ne biste propustili životnu šansu. Moguće je da ćete dobiti priliku da u potpunosti promenite svoj život, važno je da je na vreme uočite i „zgrabite“.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts