Zastava u šolji kafe – skrivena simbolika

Ako ste zastavu uočili u šolji kafe to može da bude znak opasnosti i nevolje sa jedne, tj. počasti i priznanja sa druge strane. Interpretacija je uslovljena položajem ovog oblika u ostacima kafe u šolji. Različito se tumači kada se zastava pojavi u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, tj. levo ili desno od pozicije gde su usne dodirivale šolju.

Alternativna metoda interpretacije zasniva se na boji figure koja se u talogu pojavila. U podnaslovu „Šta simboliše crna, a šta bela zastava u šolji?“ moći ćete više da saznate o ovom načinu gledanja u šolju.

Prema usmenom predanju iz otiska prsta u šolji kafe možete da odgonetnete da li će neka želja da postane stvarnost. Ovoj temi ćemo se više posvetiti kasnije u članku.

Detaljna simbolika zastave u šolji kafe

U uvodnom delu članka smo pomenuli opšte značenje zastave u talogu kafe u šolji, a sada ćemo vam ukazati na ono na šta treba da obratite pažnju kada gledate u šolju. Položaj na kome se figura našla igra vrlo važnu ulogu prilikom tumačenja. Ako ste zastavu videli u prvoj trećini šolje, simbolika je vezana za prošlost. Kada se zastava pojavi u drugoj trećini šolje, interpretacija se odnosi na sadašnjost. Ukoliko ste zastavu uočili u trećoj trećini šolje tada najavljuje ono što bi se moglo desiti u budućnosti. Ne može se sa preciznošću kazati o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti se radi jer je to uslovljeno sećanjima i emocijama osobe kojoj se gleda u šolju.

Osim toga, na simboliku utiče i mesto pijenja. Ako se zastava pojavila levo od pozicije gde su usne doticale šolju, značenje je manje-više negativno. Kada zastavu vidite desno od pozicije pijenja, simbolika je često pozitivna.

Ukoliko ste videli zastavu na jarbolu to implicira da biste mogli dobiti neko priznanje ili nagradu. Zastava u ruci ukazuje na to da bi vam neko mogao pružiti ruku pomirenja, ali i „proglasiti rat“. Ako je zastava bila pocepana to implicira da treba da vodite računa o tome šta radite danas jer će se to odraziti na vašu budućnost. Kada u šolji vidite zastavu koja gori to najavljuje prekid emotivne veze ili prijateljstva, odnosno prekid poslovne saradnje.

Zastava bliže dnu šolje

Oblik zastave u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale ukazuje na to da bi trebalo da razmislite o pomirenju sa nekim. Stekli ste neprijatelja zbog gluposti, a to nikako nije dobro za ostvarenje planova koji su vam u glavi.

Ukoliko ste zastavu videli pri dnu šolje i desno od mesta pijenja to implicira da biste znanje stečeno u prošlosti uskoro mogli dobro da naplatite. Ispostaviće se da vaš trud nije bio uzaludan.

Zastava u sredini šolje

Kada se zastava pojavi u drugoj trećini šolje i levo od pozicije pijenja to znači da niste sigurni u svoja osećanja ili u to kako želite da vaš život izgleda. Znate samo da niste srećni i zadovoljni, a ovaj znak na ovom mestu vam poručuje da je vreme za promene.

Zastava u drugoj trećini šolje i desno od pozicije gde su je usne dodirivale može da ukazuje na to da ste u povoljnoj životnoj fazi. Imate dosta energije i trebalo bi da pronađete način da je kanališete tako da od toga imate neku korist. Razmislite o tome šta želite i kako da toga dođete, te krenite u akciju.

Zastava bliže vrhu šolje

Ako ste zastavu uočili u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to može da bude znak da ćete se naći u opasnosti. Ne preduzimajte rizične poteze jer bi vas to moglo dovesti u velike nevolje.

Zastava pri vrhu šolje i desno od pozicije pijenja ukazuje na to da ćete dobiti nagradu ili priznanje za nešto što ste dobro uradili. Možda se nećete zbog toga obogatiti, ali će vam odlična reputacija pomoći da ostvarite neke veće ciljeve.

Zastava u otisku prsta za želju

Naši preci su verovali da se iz otiska prsta u talogu kafe može iščitati da li će neka želja da se obistini ili ne. Bitno je da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šolju da biste dobili jasan odgovor.

  • Ukoliko su vaše želje vezane za decu ili porodicu tada u šolji ostavljate otisak palca. Ako se u otisku palca pojavila zastava to znači da će vam se želja ispuniti ako budete blaži prema onima koje volite.
  • Otisak kažiprsta se u šolji ostavlja kada se želje odnose na posao tj. karijeru. Zastava u tom otisku, na žalost, može da bude znak da se vaša želja neće ostvariti tako brzo kao što biste voleli.
  • Kada se želja tiče seksualnog života tada je u šolju utiskujete srednjim prstom. Ako ste u otisku srednjeg prsta videli zastavu to najavljuje ostvarenje želje u skorijoj budućnosti, ali ne s osobom koja vam je u ovom momentu na umu.
  • Želje koje se tiču ljubavi se u šolju utiskuju prstenjakom. Ukoliko ste u otisku prstenjaka videli zastavu to može da bude znak da će vam se želja ispuniti.
  • Otisak malog prsta se u šolji ostavlja za želje povezane sa zdravljem. Zastava u otisku malog prsta je znak da će se vaša želja ispuniti u daljoj budućnosti.

Šta simboliše crna, a šta bela zastava u šolji?

Alternativno tumačenje oblika u šolji kafe fokus stavlja na njihovu boju. Figure u šolji mogu da budu crne tj. ispunjene ili prazne tj. bele. Obratite pažnju na to koja boja preovladava u tom obliku kako biste saznali skrivenu simboliku zastave u šolji.

Značenje crne zastave

Ako ste u šolji videli zastavu na kojoj preovladavaju tamni tonovi to implicira da previše negativno gledate na svoj život. Ostvarili ste brojne uspehe, ali niste zadovoljni. Umesto što kukate nad svojom sudbinom trebalo bi više da radite kako biste dobili ono što vam u ovom momentu nedostaje.

Značenje bele zastave

Ukoliko ste u talogu kafe videli zastavu na kojoj dominiraju svetli tonovi to znači da ćete, ukoliko budete mudri uspeti da izbegnete neku nevolju. Pazite kome se poveravate i čijim obećanjima verujete.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts