Kengur u šolji – šta znači?

Kengur je vrlo neobična životinja, pa i njegova simbolika kada se pojavi u talogu kafe u šolji može da bude vrlo interesantna. Značenje kengura u šolji zavisi od položaja na kome se pojavio i može da ukazuje na prošlost, sadašnjost ili budućnost. Pored toga, ovaj oblik može da ima pozitivnu i negativnu konotaciju, o čemu ćete imati priliku da detaljno čitate u nastavku teksta.

Simbolika kengura može da se otkrije i po njegovoj boji. Figure u šolji su uglavnom ispunjene (crne) ili prazne (bele), a šta to tačno znači kada se u šolji pojavi kengur pronađite dalje u članku.

Pored navedenog, kengura možete videti i u otisku prsta u šolji, a tada se njegova simbolika odnosi na želju koju ste tom prilikom zamislili.

Detaljno tumačenje kengura u šolji

Figura kengura u talogu kafe obično simboliše mir u kući. Ipak, da biste došli do precizne interpretacije potrebno je da obratite pažnju na mesto u šolji na kome se ova životinja našla. Ako ste kengura uočili u prvoj trećini šolje njegova simbolika je vezana za prošlost. Kengur u sredini šolje ukazuje na nešto iz sadašnjosti, a ukoliko ste ga videli u trećoj trećini šolje kengur najavljuje buduća dešavanja u životu osobe kojoj se gleda u šolju.

Od iskustava i emocija osobe kojoj se gleda u šolju zavisi o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti je tačno reč.

Osim toga, za interpretaciju je bitno i mesto pijenja. Ukoliko ste kengura videli levo od mesta gde su usne dodirivale šolju njegova simbolika je negativna. Ako se kengur pojavio desno od mesta pijenja značenje je uglavnom pozitivno.

Više kengura u talogu kafe može da najavi ugodno druženje sa ljudima koje volite. Kada u šolji vidite kengura sa mladunčetom to implicira da bi vas mogla obradovati prinova u porodici. Ako ste u talogu kafe prepoznali kengura u skoku to najavljuje uspeh u profesionalnom životu.

Kengur bliže dnu šolje

Figura kengura u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale može da znači da nekome niste oprostili izdaju. Razočarala vas je osoba kojoj ste verovali i ne možete da pređete preko toga, bez obzira na to što je ta situacija stvar prošlosti.

Ako ste kengura videli pri dnu šolje i desno od mesta pijenja to znači da ste preboleli što neko više nije deo vašeg života. Svesni ste da taj odnos nije dobar i ne žalite za njim tj. njom. To je dobro jer se otvara prostor za nove ljude koji bi vaš život mogli učiniti lepšim.

Kengur u sredini šolje

Ukoliko ste kengura uočili u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to znači da se osećate potišteno. Možda vam se čini da vam život servira samo teške izazove i niste sigurni da imate dovoljno snage da se sa njima nosite.

Kengur u sredini šolje i desno od mesta gde su usne doticale šolju može da bude znak da ste odlučni da nekome pokažete da je pogrešio kada ste vi u pitanju. Potrudićete se da mu/joj dokažete da vredite više nego što on tj. ona misli.

Kengur pri vrhu šolje

Kada kengura vidite u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to najavljuje emocionalnu borbu. Moguće je da ćete nastojati da sakrijete osećaje koje prema nekome gajite.

Ako se kengur pojavio bliže vrhu šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ćete ostvariti profesionalni uspeh. Napredovaćete u onome čime se bavite, a dobri rezultati dovešće i do poboljšanja materijalne situacije.

Kengur u otisku prsta za želju

Narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u šolji kafe može pronaći odgovor na pitanje da li će neke želje da se obistine ili ne. Ipak, budite pažljivi kada utiskujete svoju želju u šoljicu. Da bi tumačenje bilo jasno, želja mora da bude utisnuta odgovarajućim prstom u šolju.

  • Palcem se u šolju utiskuju želje vezane za porodicu, rodbinu ili decu. Ako ste u tom otisku videli kengura moguće je da će vam se želja vrlo brzo ostvariti.
  • Želje koje se tiču posla ili karijere se u šolju utiskuju kažiprstom. Kengur u otisku kažiprsta najavljuje ispunjenje želje mnogo brže nego što možete da zamislite. Sreća će vam se napokon osmehnuti.
  • Ukoliko se vaša želja odnosi na erotski život tada ćete je u šolju utisnuti srednjim prstom. Kada u otisku srednjeg prsta vidite kengure to, na žalost, ne predviđa ispunjenje želje u bliskoj budućnosti.
  • Otisak prstenjaka se u šolji ostavlja za želje koje se tiču ljubavnih, tj. emotivnih odnosa. Kengur u otisku prstenjaka znači da se vaša želja neće uskoro ostvariti.
  • Ako je vaša želja vezana za lično zdravlje ili zdravlje neke bliske osobe tada u šolji ostavljate otisak malog prsta. Ukoliko ste u otisku malog prsta videli kengura moguće je da će ono što ste zaželeli postati stvarnost.

Alternativno tumačenje kengura u šolji kafe

Značenje oblika u šolji kafe može da se otkrije i na osnovu njihove boje. Figure u šolji mogu da budu prazne tj. bele ili ispunjene tj. crne. Ukoliko kengur koji se u vašoj šolji pojavio nije bio ni sasvim crn, a ni potpuno beo, za tumačenje se uzima boja koja preovladava.

Značenje crnog kengura

Crni kengur u šolji kafe može da najavi interesantnu poslovnu ponudu. Moguće je da ćete dobiti priliku da zaradite veću sumu novca za relativno kratko vreme.

Značenje belog kengura

Ako ste u šolji uočili belog kengura to implicira da treba da se odazovete pozivu na kafu koji ste nedavno dobili i da toj osobi date šansu.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts