|

Munja u šolji kafe – šta predstavlja i znači?

Munja u talogu od kafe u šolji

Oblik munje u šolji kafe može da ima i pozitivna i negativna značenja, u zavisnosti od toga da li ste ga videli bliže dnu, sredini ili vrhu šolje, odnosno, levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Simbolika može da se tumači i prema boji munje. Crni tj. ispunjeni oblici ne moraju da znače isto što i beli tj. prazni oblici. O ovom načinu gledanja u šolju i interpretaciji figura će više biti reči u nastavku teksta.

Narodno verovanje kaže da se iz otiska prsta može saznati da li će neke želje da postanu stvarnost. Odgovore na ta pitanja dobićete ukoliko ispoštujete osnovna pravila koja možete pronaći dalje u tekstu.

Detaljno tumačenje munje u šolji kafe

Za preciznu interpretaciju munje u talogu kafe bitno je da se odredi njen položaj u šolji. Kada munju vidite u pri dnu šolje, simbolika je povezana sa prošlim događajima ili nekim starim emocijama. Ukoliko se munja pojavila u sredini šolje, njeno značenje se veže za sadašnjost. Munja pri vrhu šolje obično najavljuje buduća dešavanja.

O koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti je reč zavisi isključivo od subjektivnog osećaja osobe kojoj se gleda u šolju.

Mesto pijenja takođe ima svoju ulogu. Ako se munja pojavi levo od mesta gde su usne doticale šolju, njeno značenje je uglavnom negativno. Kada munju vidite desno od mesta pijenja, simbolika je obično pozitivna.

Ukoliko ste pored munje u šolji videli i oblake to implicira da treba da verujete intuiciji. Ako se munja pojavila iznad krova kuće ili zgrade to najavljuje probleme u komunikaciji sa voljenima.

Munja u prvoj trećini šolje

Oblik munje pri dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale ukazuje na to da ste još uvek pod utiskom nečije izdaje. Moguće je da vas je u prošlosti razočarala osoba kojoj ste bezrezervno verovali i da ne maštate o osveti, ali često o tome razmišljate.

Kada se munja pojavi bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ste u prošlosti umeli da prepoznate opasnost u nečemu što se činilo potpuno bezazlenim i da se niste upuštali u rizik. Pokazalo se da je vaša odluka bila sasvim ispravna.

Munja u drugoj trećini šolje

Ako ste munju videli bliže sredini šolje i levo od mesta pijenja to implicira da ste ljuti, ali da to pokušavate da sakrijete. Verovatno je pitanje trenutka kada ćete „eksplodirati“. Vodite računa da se ne „istresete“ na nekoga ko to ničim nije zaslužio.

Figura munje u sredini šolje i desno od mesta gde su usne dodirivale šolju obično ukazuje na to da ste pronašli način da se rešite negativne energije i stresa pod kojim se konstantno nalazite. Možda ste spas našli u hobiju, treningu ili nekoj drugoj aktivnosti i time ste sačuvali, ne samo svoje mentalno, nego i fizičko zdravlje.

Munja u trećoj trećini šolje

Ukoliko ste munju uočili pri vrhu šolje i levo od mesta pijenja to najavljuje ozbiljnije probleme i izazove u budućnosti. Moguć je raskid veze ili razvod braka, gubitak posla ili veće sume novca. Bilo kako bilo, trebaće vam dosta snage da to prevaziđete.

Munja bliže vrhu šolje i desno od mesta gde su usne doticale šolju obično znači da ćete pronaći način da se izvučete iz nekog problema. Verovatno vas i sada to isto muči, ali će budućnost doneti rešenje koje će se pokazati vrlo dobrim.

Munja u otisku prsta za želju

Kada se munja pojavi u otisku prsta to može da nasluti ostvarenje želje. Ipak, bitno je da znate kojim prstom da utisnete svoju želju u šolju. Ako želja nije utisnuta pravim prstom, ni tumačenje neće biti validno.

  • Ukoliko se vaša želja odnosi na decu, porodicu ili rodbinu, u šolji ostavljate otisak palca. Munja u otisku palca ne predviđa ostvarenje želje u bliskoj budućnosti.
  • Za želje koje se tiču profesionalnog života, tj. karijere u šolji se ostavlja otisak kažiprsta. Ako ste u otisku kažiprsta videli munju to implicira da će vam se želja ispuniti za vrlo kratko vreme.
  • Kada se želje odnose na strast, erotiku, tj. seksualni život, u šolju se utiskuju srednjim prstom. Munja u otisku srednjeg prsta može da bude znak da će se vaša želja ostvariti.
  • Prstenjakom se u šolju utiskuju želje koje se tiču ljubavi. Ako ste u tom otisku videli munju, moguće je da će vam se želja ispuniti ukoliko budete delovali proaktivno.
  • Želje koje se odnose na zdravlje se u šolju utiskuju malim prstom. Munja u otisku malog prsta može da znači da će vaša želja postati stvarnost.

Alternativno tumačenje munje u šolji kafe

Simbolika figura u šolji može da se tumači i na bazi njihove boje. Pri tome treba da se fokusirate na to da li je munja u vašoj šolji bila ispunjena tj. crna ili prazna tj. bela. Ukoliko munja koju ste uočili nije bila ni sasvim crna, a ni sasvim bela, tumači se boja koja prevladava.

Značenje crne munje

Crnja munja u šolji kafe može da simbolizuje neke dobre vesti. Moguće je da će se ishod koga ste se plašili doneti neka ugodna iznenađenja.

Značenje bele munje

Bela munja u šolji kafe ukazuje na to da treba da povedete računa o tome kako reagujete na kritike, pa i sugestije tj. savete.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts