|

Ključ u šolji kafe – tumačenje i simbol figure

Ključ u talogu od kafe u šolji

Oblik ključa u talogu kafe može da znači da ćete rešiti porodični problem, da je pred vama stresan period, da biste mogli neočekivano dobiti novac ili pomoć i slično. Ipak, tumačenje se razlikuje u zavisnosti od položaja u šolji gde ste videli ključ. Figura pri vrhu, u sredini ili pri dnu šolje nema isto značenje, baš kao ni kada se nađe levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Interpretacija znakova u talogu kafe može da bude zasnovana na njihovoj boji. O tome šta znači crni ili beli jež u šolji više će biti reči u nastavku teksta.

Mnogi veruju da se iz otiska prsta u šolji može naslutiti da li će neka želja da postane stvarnost. Kako da dobijete odgovore na pitanja koja vas muče saznaćete nešto kasnije.

Detaljno tumačenje ključa u šolji kafe

Ključ u talogu kafe može da ima mnogo različitih značenja. Ako ste ga videli u prvoj trećini šolje to implicira da se njegova simbolika odnosi na prošlost. Kada se ključ ukaže u drugoj trećini šolje tada se tumačenje odnosi na sadašnjost, a ukoliko ste ga uočili bliže vrhu šolje tada može da nagovesti buduće događaje u vašem životu, tj. u životu osobe kojoj se gleda u šolju.

Za detaljnu analizu figure u šolji kafe bitno je i da li ste je videli levo ili desno od mesta gde su je usne doticale. Ako se ključ pojavio levo od mesta pijenja to obično ima negativan predznak. Ukoliko ste ključ videli desno od mesta gde su usne dodirivale šolju tumačenje je pozitivno.

Par ključeva u talogu kafe obično ukazuje na to da imate suparnika tj. suparnicu ili oštru konkurenciju na poslovnom planu. Svežanj ključeva najavljuje dobitak.

Ključ bliže dnu šolje

Ukoliko ste ključ videli u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale moguće je da se plašite da će neka tajna uskoro da ugleda svetlo dana. Svesni ste da bi istina mogla da povredi one koje volite. Zato bi bilo bolje da je saznaju od vas, a ne od nekog drugog.

Ključ pri dnu šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da niste napravili pogrešnu procenu i da će dobri potezi koje ste učinili u prošlosti, vrlo brzo iznedriti neke odlične stvari za vašu budućnost.

Ključ u sredini šolje

Ako ste ključ uočili bliže sredini šolje i levo od mesta pijenja to implicira da ste pod stresom. Moguće je da vam se u vrlo kratkom vremenskom periodu dogodilo mnogo toga i mislite da niste dorasli svim izazovima. Malo više vere u sebe i vlastite sposobnosti bi vam dosta značilo u ovom trenutku.

Kada se ključ pojavi u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to može da bude znak da ste zadovoljni kako se nosite sa nekom situacijom. Ako ste i na sekund posumnjali u sebe, niste izgubili nadu da ste sasvim sposobni da prevaziđete krizu u kojoj se u ovom momentu nalazite.

Ključ bliže vrhu šolje

Ukoliko ste ključ videli u trećoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to implicira da ćete se uskoro naći na prekretnici i moraćete da odaberete put kojim ćete da krenete. Verovatno ćete biti prisiljeni da donesete radikalne i prilično teške odluke.

Ključ pri vrhu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale nagoveštava finansijski dobitak. Ponekad ključ na ovoj poziciji u šolji najavljuje interesantno poznanstvo ili putovanje.

Ključ u otisku prsta za želju

Figura koja se pojavi u otisku prsta u šolji kafe može da nagovesti da li će vam se neka želja ispuniti ili ne. Pri tome je najvažnije da znate koji prst se u šolju utiskuje za koju vrstu želja. Kada želju utisnete pogrešnim prstom, nećete dobiti validno tumačenje.

  • Ukoliko se vaše želje tiču porodice tada ćete ih u šolju utisnuti palcem. Ako se u otisku palca pojavio jež to implicira da će vam se želja ostvariti u bliskoj budućnosti.
  • Kada se želje odnose na posao tj. karijeru tada ih u šolju utiskujete kažiprstom. Jež u otisku kažiprsta može da ukazuje na to da ćete morati da sačekate neko vreme na ispunjenje ove želje.
  • Otisak srednjeg prsta se u šolji ostavlja kada se želje tiču seksualnog života. Ako ste u otisku srednjeg prsta videli ježa moguće je da vam se želja neće još dugo ostvariti.
  • Iz otiska kažiprsta se iščitava da li će se ispuniti želje vezane za ljubav. Ukoliko se u tom otisku ukazao jež to implicira da će se vaša želja ostvariti ukoliko se više potrudite.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje vezane za zdravlje. Jež u otisku malog prsta je znak da se želja, na žalost, neće ispuniti u kratkom vremenskom periodu.

Alternativno tumačenje ključa u šolji kafe

Postoji još jedan način da se otkrije simbolika oblika u ostacima kafe. Ova alternativna metoda bazirana je na boji figure koju ste u šolji videli. Jež u šolji može da bude crn tj. ispunjen ili beo tj. prazan. Ako nije ni potpuno ispunjen, a ni potpuno prazan, bazirajte se na boju koje ima više.

Crni ključ u šolji

Ako ste u šolji videli crni ključ moguće je da će vam neko saopštiti veliku tajnu. Potrudite se da je nikome ne otkrijete.

Beli ključ u šolji

Kada u šolji vidite beli ključ to može da bude znak da ćete se uskoro izvući iz teške finansijske situacije.

Tumačenje je stvar sujeverja, tj. narodnog verovanja i nije zasnovano na naučnim istraživanjima. Značenjima koja ste pročitali u tekstu verujete na vlastitu odgovornost.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts