Džemper u šolji kafe – značenje i interpretacija

Ako ste u ostacima kafe u šolji videli džemper to može da bude znak da vam predstoje ugodni trenuci ili da ćete doživeti veći uspeh na profesionalnom planu. Međutim, mnogo je detalja koji utiču na značenje figure u šolji.

Na interpretaciju, pre svega utiče položaj u šolji na kome se džemper pojavio. Različito se tumači kada oblik vidite u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Do odgovora na pitanje šta neka figura u šolji predstavlja može da se dođe i preko njene boje. Više o ovoj metodi moći ćete da saznate u delu teksta pod naslovom „Alternativno tumačenje džempera u šolji“.

Posebnu pažnju ćemo posvetiti i tumačenju oblika u otisku prsta u šolji. Kako se želja pravilno utiskuje u šolju, te šta znači kada se u tom otisku pojavi džemper potražite u članku.

Detaljno tumačenje džempera u šolji kafe

Kako biste dobili što preciznije objašnjenje šta znači kada se džemper pojavi u talogu kafe, potrebno je da odredite njegov položaj u šolji. Ukoliko ste džemper videli u prvoj trećini šolje, njegova simbolika je povezana sa prošlošću. Ako ste džemper uočili u sredini šolje, značenje se odnosi na sadašnjost. Kada se ovaj predmet pojavi u trećoj trećini šolje, on može da predstavlja nagoveštaj nekih budućih dešavanja.

Ne može se sa sigurnošću govoriti o koliko bliskoj ili dalekoj prošlost tj. budućnosti je reč zato što je to uslovljeno emocijama i iskustvima osobe kojoj se gleda u šolju.

Drugi kriterijum za pravilno čitanje oblika u šolji kafe podrazumeva mesto pijenja. Ako ste džemper primetili levo od pozicije gde su usne doticale šolju, značenje je uglavnom negativno. Kada se džemper pojavi desno od mesta pijenja, njegova simbolika je manje-više pozitivna.

Ako ste u šolji videli muški oblik u džemperu to implicira da uživate zaštitu snažne osobe. Ženski oblik u džemperu u šolji ukazuje na to da ste voljeni. Pocepan džemper najavljuje finansijsku krizu, tj. ozbiljnu besparicu. Ukoliko ste u šolji videli džemper koji visi na štriku to implicira da je vreme za odmor.

Džemper bliže dnu šolje

Ako se džemper pojavio u prvoj trećini šolje i to levo od mesta gde su usne doticale šolju to može da bude znak da ste se pokajali što nekome niste otkrili svoje simpatije. Moguće je da ste se plašili da mu/joj priznate kako se osećate i zbog toga ste ga/je izgubili.

Ukoliko ste džemper videli pri dnu šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ste nekoga preboleli. Verovatno vam je dugo trebalo da iza sebe ostavite jedan period života koji je bio usko vezan za neku osobu. Sve vas je podsećalo na njega tj. nju, ali ste nedavno primetili da su se stvari potpuno promenile.

Džemper u sredini šolje

Kada džemper vidite u drugoj trećini šolje i levo od pozicije pijenja to implicira da vam fali pažnje, nežnosti i ljubavi. Možda ste dugo sami ili ste u vezi ili braku koji ne funkcioniše. U svakom slučaju, ovo je znak da nešto mora da se menja.

Ukoliko se džemper ukazao u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale to znači da ste napokon očvrsnuli i shvatili da ste sposobni da se nosite sa raznim izazovima i problemima. Snažniji ste nego pre, još samo treba da shvatite šta želite od života i da krenete da se borite za to.

Džemper bliže vrhu šolje

Ako ste džemper videli u trećoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to najavljuje novčane probleme. Nije isključeno da ćete u bliskoj budućnosti imati dosta troškova i da će vam biti teško da ih servisirate. Verovatno ćete morati da se obratite za pomoć bliskim ljudima.

Džemper u gornjoj trećini šolje i desno od pozicije pijenja ukazuje na to da bi vam se u bližoj budućnosti moglo dogoditi nešto lepo u privatnom ili profesionalnom životu. Doživećete sreću, ponos i radost nakon dužeg perioda nekih ružnih dešavanja.

Džemper u otisku prsta za želju

Određeni oblik može da nam nešto poruči i kada se nađe u otisku prsta. Naši preci su verovali da se iz otiska u šolji može saznati da li će se ostvariti neke želje. U nastavku teksta vam donosimo instrukcije kako se želje pravilno utiskuju u šolju, te šta znači kada se u tom otisku pojavi džemper.

  • Palac se u šolju utiskuje kada se želja tiče kuće, porodice, dece ili rodbine. Ukoliko ste u otisku palca videli džemper to predviđa ostvarenje želje u skorijoj budućnosti.
  • Ako ste poželeli nešto što se tiče profesionalnog života u šolji treba da ostavite otisak kažiprsta. Džemper u otisku kažiprsta ukazuje na to da će vaša želja uskoro da postane stvarnost.
  • Srednjim prstom se u šolju utiskuju želje vezane za seksualni život. Ukoliko ste u tom otisku videli džemper to, na žalost, znači da postoje vrlo male šanse da vam se želja ispuni.
  • Za želje koje se tiču ljubavi u šolji se ostavlja otisak prstenjaka. Džemper u otisku prstenjaka je odličan znak. On najavljuje ostvarenje želje i pre nego što biste mogli da zamislite.
  • Otisak malog prsta se u šolji ostavlja kada poželite nešto što se odnosi na vaše ili zdravlje drage osobe. Ako ste u otisku malog prsta videli džemper to implicira da bi vam se želja mogla obistiniti samo pod uslovom da poštujete instrukcije koje ste dobili od stručnjaka.

Alternativno tumačenje džempera u šolji

Drugi način da saznate šta se krije iza nekog oblika u šoljici kafe jeste da se fokusirate na njegovu boju. Figure u šolji mogu da budu crne (ispunjene) ili bele (prazne). Za tumačenje se uvek uzima boja koje ima više.

Značenje crnog džempera

Crni džemper u šolji kafe može da najavi neki stresan trenutak u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Verovatno će vas nešto šokirati i trebaće neko vreme pre nego što „dođete sebi“.

Značenje belog džempera

Beli džemper u ostacima kafe u šolji ukazuje na to da bi vas uskoro neko mogao obradovati. Moguće je da ćete čuti dobre vesti kada je profesionalni segment života u pitanju ili da će vas usrećiti nešto vezano za dragu osobu.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts