Delfin u šolji kafe – kako se tumači

Delfin u talogu od kafe u šolji

Mnogo je detalja koji utiču na značenje figure delfina u talogu kafe. Na tumačenje utiču razni detalji, od položaja delfina u šoljici, do toga da li se on nalazio levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Motiv delfina u šolji može da se i tumači u zavisnosti od toga da li je crn ili beo, a iz njegovog obrisa u otisku prsta u šolji može da se sazna da li će vam se neka želja ostvariti.

Delfin uglavnom ima pozitivno značenje. On najčešće ukazuje na uspeh na polovnom ili emotivnom planu. Često se taj uspeh odnosi na blisku osobu.

Ako ste u šolji videli dva delfina to najavljuje dobru saradnju ili lepu emotivnu vezu. Ukoliko je u šolji tri ili više delfina to implicira da ćete nešto slaviti sa dragim ljudima.

Detaljno tumačenje delfina u šolji kafe

Da bi tumačenje figure delfina u talogu kafe bilo precizno, potrebno je, pre svega da odredite njegov položaj. Ako se pojavio pri dnu, tj. na prvoj trećini šolje tada je značenje povezano sa prošlošću. Ukoliko se delfin našao u sredini, tj. na drugoj trećini šolje ukazuje na sadašnjost, a kada se pojavi pri vrhu šolje značenje se odnosi na budućnost.

Drugi kriterijum za tumačenje jeste u zavisnosti od toga da li ste delfina videli levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Najčešće je leva strana povezana sa negativnim, a desna sa pozitivnim prošlim, sadašnjim ili budućim događajima.

Veličina delfina ne igra veliku ulogu prilikom tumačenja.

Delfin u donjoj trećini šolje

Ako se delfin pojavio bliže dnu i to sa leve strane od mesta gde su usne dodirivale šolju to znači da se kajete zbog toga što ste se u prošlosti plašili da se borite za ono što želite. Ukoliko ste delfina videli desno od mesta pijenja to je znak da niste dozvolili da vas neuspesi ili padovi koje ste doživeli uspore na putu ka uspehu, u profesionalnom ili emocionalnom smislu.

Delfin u sredini šolje

Kada motiv delfina vidite na drugoj trećini šolje kafe i to levo od mesta pijenja to znači da previše brinete. Vaši problemi su nepostojeći. Mnogo toga biste lakše prevazišli kada biste razmišljali pozitivno, tj. kada biste bili optimista.

Ukoliko se delfin pojavio u sredini šolje kafe i desno od mesta gde su usne dodirivale šolju to implicira da ste voljeni. Pored sebe imate jednu ili više osoba koje bi učinile sve za vašu sreću. Potrudite se da znaju koliko ste im zahvalni na tome i „uzvratite istom merom“.

Delfin pri vrhu šolje

Ako ste delfina videli pri vrhu šolje, tj. na njenoj gornjoj trećini i levo od mesta pijenja to može da najavi manje turbulencije na poslu ili u odnosu sa partnerom tj. partnerkom. Nije isključeno da ćete se sa bliskom osobom posvađati zbog sitnice.

Delfin u gornjoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale simbolizuje profesionalni uspeh za onoga kome gledate u šolju ili njemu tj. njoj blisku osobu. Drugo značenje jeste sreća u ljubavnim, tj. porodičnim odnosima.

Delfin u otisku prsta za želju

Otisak prsta u talogu ostavljamo da bismo saznali da li će nam se ostvariti neka želja. Pri tome je jako važno da želju otisnete pravim prstom. Na primer, ako ste malim prstom ostavili otisak u šolji, a vaša želja se odnosi na porodicu, tumačenje neće biti validno.

  • Palac koristimo kada hoćemo da saznamo da li će nam se ostvariti želja vezana za porodicu. Ukoliko ste u tom otisku videli delfina to je dobar znak. Delfin u otisku palca ukazuje na to da će se uskoro dogoditi ono čemu se nadate.
  • Ako kažiprstom utisnete želju u talog kafe to implicira da je ona vezana za posao, tj. karijeru. Ukoliko se u tom otisku pojavio delfin to može da znači da vaša nadanja nisu uzaludna i da će neke stvari u budućnosti krenuti u boljem smeru.
  • Srednjim prstom utiskujemo želje vezane za seksualni, tj. intimni život. Ukoliko ste u otisku srednjeg prsta videli delfina to, na žalost, ukazuje na činjenicu da vam se želja neće ostvariti ukoliko ne uložite dodatne napore, strpljenje i trud, tj. ako ne pokažete razumevanje za partnera tj. partnerku.
  • Ukoliko ste želju utisnuli prstenjakom onda vaša želja treba da se odnosi na ljubav. Ako ste u tom otisku videli delfina to implicira da će se ona ostvariti.
  • Otisak malog prsta u šolji kafe se ostavlja kada se želja veže za zdravlje osobe kojoj se gleda u šolju ili nekoga njemu tj. njoj dragog. Ako ste u tom otisku videli delfina postoji realna mogućnost da će se želja ostvariti.

Tumačenje u zavisnosti od boje delfina u šolji

Alternativno tumačenje simbola u šolji kafe bazirano je na njihovoj boji. Tako motiv može da bude crn tj. ispunjen ili beo tj. prazan. Ako delfin u talogu kafe nije ni potpuno crn, a ni beo, tada se za tumačenje uzima boja koje ima više.

Značenje crnog delfina u šolji

Crni delfin u šolji kafe simbolizuje profesionalni rast ili emocionalni razvoj. Dostići ćete zrelost, u svakom smislu te reči.

Značenje belog delfina u šolji

Beli delfin u šolji kafe ukazuje na prepreke na putu do cilja. Ne smete da dozvolite da vas izazovi obeshrabre.

Napomena: Navedena tumačenja su stvar sujeverja, narodnog verovanja, te nisu zasnovana na naučnim istraživanjima. Svemu što ste pročitali u prethodnom tekstu verujete na ličnu odgovornost.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts