|

Helikopter u šolji kafe – kako ga protumačiti?

Helikopter u talogu od kafe u šolji

Figura helikoptera nije tako često zastupljen motiv u talogu kafe. S obzirom na to da je reč o savremenom industrijskom proizvodu, značenje je izvedeno iz simbolike drugih oblika koje su naši stari poznavali i tumačili.

Na interpretaciju uglavnom utiče položaj figure u šolji, tako da helikopter pri vrhu, u sredini ili pri dnu šolje, odnosno desno ili levo od mesta gde su usne dodirivale šolju ne nosi istu simboliku.

Tumačenje može da bude bazirano i na boji helikoptera. U tom slučaju, crni tj. ispunjeni i beli tj. prazni oblik se ne interpretiraju na isti način.

Iz otiska prsta u šoljici kafe, prema narodnom verovanju, može da se nasluti da li će neke želje da postanu stvarnost ili ne. Pravilima po kojima se utiskuje prst u šolju i interpretaciji helikoptera u otisku prsta ćemo se posvetiti nešto kasnije.

Simbolika helikoptera u šolji kafe

Na početku smo kazali da simbolika helikoptera u talogu kafe nije tumačena sve dok se ovo prevozno sredstvo nije pojavilo. Zato su značenja izvedena iz interpretacija nekih oblika koji podsećaju na helikopter.

Da biste dobili što preciznije tumačenje helikoptera u ostacima kafe, potrebno je da obratite pažnju na to gde se ovaj oblik našao u šolji. Ako ste helikopter videli pri dnu šolje, njegova simbolika se vezuje za prošlost. Kada se helikopter pojavi u sredini šolje tada se njegovo značenje tiče budućnosti. Helikopter bliže vrhu šolje može da predvidi neke buduće događaje. Koliko daleko u prošlost ili budućnost interpretacija ide zavisi od emocija osobe kojoj se gleda u šolju.

Osim toga, za tumačenje je bitno i mesto pijenja. Ukoliko se helikopter pojavio levo od mesta gde su usne doticale šolju njegova simbolika je negativna. Helikopter desno od mesta pijenja uglavnom nosi pozitivno značenje.

Helikopter u šolji može da najavi interesantno putovanje. Ako ste u šolji videli polupan helikopter to je znak da ćete morati da korigujete neke planove.

Helikopter u prvoj trećini šolje

Ukoliko ste helikopter videli bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da maštate o osveti. Neko vas je u prošlosti uvredio, povredio ili vam naneo štetu i nećete se smiriti dok mu/joj ne „vratite milo za drago“. Budite sigurni da vam to neće doneti mir i zadovoljstvo o kome maštate.

Kada se helikopter pojavi u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ste se pomirili sa time da vam nešto nije pošlo za rukom. Možda ste ostavili prošlost iza sebe i sada ste mnogo opušteniji i smireniji.

Helikopter u drugoj trećini šolje

Ako ste helikopter uočili u sredini šolje i levo od mesta pijenja to znači da ste nervozni i da svoju frustraciju „lečite“ na osobama koje to ničim nisu zaslužile. Oteraćete od sebe ljude koji su vam dragi, ako se ne pozabavite unutrašnjim dilemama i „demonima“.

Helikopter u sredini šolje i desno od mesta pijenja je znak da se radujete putovanju u drugi grad ili zemlju. Moguće je da su se napokon stekli uslovi da posetite dragu osobu, a druga mogućnost jeste da ćete konačno otputovati na destinaciju o kojoj dugo maštate.

Helikopter u trećoj trećini šolje

Kada helikopter vidite bliže vrhu šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to implicira da ćete se morati nekome prilagoditi. Možda ćete svoje želje staviti u drugi plan zbog člana porodice ili partnera tj. partnerke.

Helikopter pri vrhu šolje i desno od mesta pijenja najavljuje zanimljivo putovanje. Moguće je da ćete tokom njega upoznati osobu koja može da vam pomogne da rešite neki problem, a možda ćete se i zaljubiti.

Helikopter u otisku prsta za želju

Veruje se da se iz otiska prsta u šoljici kafe može saznati odgovor na pitanje da li će se neke želje ostvariti. Bitno je da znate kojim prstom se želje utiskuju u šolju. Ako je želja utisnuta pogrešnim prstom, ni tumačenje neće biti kredibilno.

  • Kada se želje tiču porodice tada se u šolji ostavlja otisak palca. Helikopter u otisku palca najavljuje ostvarenje želje u skorijoj budućnosti.
  • Želje koje se odnose na posao se u šolju utiskuju kažiprstom. Ukoliko ste u otisku kažiprsta videli helikopter moguće je da će se vaša želja ispuniti brže nego što očekujete.
  • Ako ste zaželeli nešto što se tiče vašeg seksualnog života, tada ćete u šolji ostaviti otisak srednjeg prsta. Helikopter u tom otisku, na žalost, ne znači da će vam se želja ostvariti.
  • Prstenjakom se u šolju utiskuju želje koje se odnose na ljubav. Kada u otisku prstenjaka vidite helikopter to implicira da će vaša želja samo kratko biti stvarnost.
  • Ukoliko ste zaželeli nešto što se tiče zdravlja, tada u šolji ostavljate otisak malog prsta. Ako ste u tom otisku videli helikopter moguće je da će vam se želja ispuniti brzo.

Alternativno tumačenje helikoptera u šolji kafe

Narodno predanje kaže da se znakovi u šoljici mogu tumačiti i po njihovoj boji. Figure su obično crne tj. ispunjene ili bele tj. prazne, a ukoliko helikopter koga ste videli u svojoj šolji nije ni skroz crn, a ni potpuno beo, tumačiće se boja koje ima više.

Značenje crnog helikoptera

Crni helikopter u šolji kafe može da najavi veće promene u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Od vas zavisi da li će vam one doneti dobro ili loše.

Značenje belog helikoptera

Beli helikopter u šolji kafe ukazuje na to da će neke tajne vrlo brzo da ugledaju svetlo dana.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts