Trudnica u šolji kafe – tumačenje i šta znači

Trudnica u talogu od kafe u šolji

Premda figura trudnice u talogu kafe uglavnom ima pozitivno značenje, tumačenja mogu da se razlikuju od toga da li ste je videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Ovaj oblik možete tumačiti i po njegovoj boji. Simbolika nije ista ukoliko je trudnica u šolji bila crna ili bela. O ovoj alternativnoj metodi tumačenja figura u talogu kafe će više biti reči kasnije.

Smatra se da se iz otiska prsta u šoljici kafe može naslutiti odgovor na pitanje da li će se neke želje ostvariti ili ne. Postoje jasna pravila kako da tumačenje bude što tačnije.

Simbolika trudnice u šolji kafe

Trudnica u ostatku kafe u šolji može da ima više različitih tumačenja. Interpretacija zavisi od položaja figure u šolji kafe. Ako ste trudnicu videli u prvoj trećini šolje tada je značenje vezano za prošlost, a ukoliko se pojavila u drugoj trećini simbolika se tiče sadašnjosti. Budući događaji se mogu naslutiti kada trudnicu uočite u trećoj trećini šolje.

Osim toga, bitno je i da li ste ovaj oblik videli levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Leva strana obično nosi negativna, dok desna ima pozitivna značenja.

Ukoliko ste u šolji videli dve trudnice to najavljuje veliku radost u bližoj budućnosti. Više trudnica u talogu kafe simbolizuje uspeh nakon mnogo brige. Ako ste videli trudnicu kako leži to može da bude znak da vam je potreban odmor.

Trudnica pri dnu šolje

Figura trudnice u prvoj trećini šolje i levo od mesta pijenja obično znači da će prošlost vrlo brzo da „zakuca na vrata“. Moguće je da ćete početi da verujete u karmu i da će vas to iskustvo naučiti da budete obazriviji prema drugim ljudima.

Ako ste trudnicu videli bliže dnu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da se ne kajete zbog odluka koje ste u prošlosti doneli. Možda vam nije bilo uvek lako, međutim, s određene vremenske distance je sasvim jasno da ste povukli prave poteze.

Trudnica u sredini šolje

Ukoliko se trudnica pojavila u drugoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to je znak da ste preosetljivi. Burno reagujete čak i na savete, a kamoli na negativne komentare. Ako nastavite da frustraciju lečite na dragim ljudima sigurno ćete ih oterati od sebe.

Trudnica u drugoj trećini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da vas je nečiji gest obradovao i da ste još uvek pod utiskom svega toga. Verovatno ste shvatili da dobri ljudi nisu potpuno nestali sa lica zemlje.

Trudnica bliže vrhu šolje

Kada trudnicu vidite u trećoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to nagoveštava probleme u komunikaciji sa ljudima koji vas okružuju. Moguće je da nećete moći da nađete zajednički jezik s ukućanima, prijateljima ili radnim kolegama.

Ako ste trudnicu uočili pri vrhu šolje i desno od mesta gde su usne dodirivale šolju to implicira da će vas u bliskoj budućnosti nešto veoma obradovati. Možda ćete ostvariti profesionalni uspeh ili doživeti srećne trenutke s ljudima koje volite. Postoji mogućnost da će vas neko učiniti ponosnim.

Trudnica u otisku prsta za želju

Narodno verovanje kaže da se iz otiska prsta u šoljici kafe može prepoznati da li će neka želja da postane stvarnost ili ne. Ukoliko ste odlučili da saznate odgovore na pitanja koja vas interesuju, vodite računa o tome da želju utisnete pravim prstom u šolju. Ako je utisnete pogrešnim prstom nećete dobiti kredibilno tumačenje.

  • Kada se želje tiču dece, porodice ili rodbine tada ih u šolju utiskujete palcem. Trudnica u otisku prsta u šolji najavljuje ispunjenje želje.
  • Želje koje se odnose na karijeru, tj. profesionalni život se u šolju utiskuju kažiprstom. Ako ste u otisku kažiprsta videli trudnicu to implicira da će se želja ostvariti, ali ne tako brzo kao što možda mislite.
  • Ukoliko je vaša želja vezana za seksualni, tj. erotski segment života tada u šolji ostavljate otisak srednjeg prsta. Trudnica u otisku srednjeg prsta znači da postoji velika šansa da će vaša želja postati stvarnost.
  • Prstenjakom se u šolju utiskuju želje koje se tiču emocija, konkretno ljubavi. Ako ste u otisku prstenjaka videli trudnicu to je znak da će se vaša želja sigurno ostvariti.
  • Malim prstom u šolju utiskujete želje koje se odnose na zdravlje. Trudnica u otisku malog prsta može da sugeriše da će se želja ispuniti u daljoj budućnosti.

Alternativno tumačenje trudnice u šolji kafe

Značenje oblika u talogu kafe može da se interpretira i po njihovoj boji. Figure u šolji su uglavnom ispunjene tj. crne ili prazne tj. bele. Ukoliko trudnica u vašoj šolji nije ni potpuno crna, a ni sasvim bela, tumačiće se boja koja prevladava.

Značenje crne trudnice

Crna trudnica u šolji kafe znači da ste pogrešno shvatili nečije reči ili ponašanje. Razmislite još jednom da li je ta osoba zaista imala lošu nameru ili ne.

Značenje bele trudnice

Bela trudnica u šolji kafe simbolizuje nadolazeće promene u životu osobe kojoj se gleda u kafu. Lepa dešavanja su pred vama.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts