Stopalo u šolji kafe – šta znači i kako se tumači?

Oblik stopala u šolji kafe je obično najava putovanja u bližoj budućnosti, međutim, tumačenje figura u talogu kafe je mnogo kompleksnije od toga i na njega utiču razni faktori. Pre svega, bitno je da odredite poziciju u šolji na kojoj se ova figura našla. Ne tumači se isto ako stopalo vidite pri dnu, u sredini ili pri vrhu šoljice, odnosno, levo ili desno od mesta gde su je usne doticale.

Do simbolike stopala u šoljici kafe može da se dođe i na drugi način. Alternativna metoda je zasnovana na boji oblika, pa tumačenje zavisi od toga da li ste videli belu tj. praznu ili crnu tj. ispunjenu figuru u šoljici.

Veruje se da se iz otiska prsta u ostacima kafe u šolji može naslutiti ispunjenje nekih želja. U nastavku teksta moći ćete da saznate kako da dobijete odgovor na pitanje da li će se ostvariti ono što želite.

Detaljno tumačenje stopala u šolji kafe

Stopalo u ostacima kafe u šolji može da ima više značenja, u zavisnosti od toga na kom mestu u šolji se ova figura našla. Ako ste stopalo videli u prvoj trećini šolje, dakle pri njenom dnu značenje se odnosi na prošlost. Kada se stopalo pojavi u drugoj trećini šolje simbolika je vezana za sadašnjost, a stopalo bliže vrhu šolje može da bude najava nekih budućih dešavanja u životu osobe kojoj se gleda u šolju.

Ne može se sa sigurnošću odrediti o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti je reč zato što to zavisi od osećanja onoga kome se gleda u šolju.

Drugi bitan faktor je mesto pijenja. Ukoliko se figura pojavila levo od mesta gde su usne doticale šolju značenje je uglavnom negativno. Ukoliko ste, pak, stopalo uočili desno od mesta pijenja, simbolika je često pozitivna.

Veličina stopala u šolji može da varira. Malo stopalo predstavlja nagoveštaj prinove u okruženju. Moguće je da će vam neko blizak saopštiti da čeka dete. Ako ste u talogu kafe videli dva stopala verovatno ćete u bliskoj budućnosti pakovati kofere. Pred vama je službeno putovanje ili izlet u drugi grad ili zemlju.

Stopalo bliže dnu šolje

Ako ste stopalo videli u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to može da bude znak da ste se pokajali zbog odluke koju ste u prošlosti napravili. Nema smisla da se grizete zbog toga zato što ne možete da vratite vreme.

Oblik stopala pri dnu šolje i desno od mesta pijenja znači da će se u vaš život vratiti osoba koju ste davno upoznali. Moguće je da ste potpuno zaboravili na njega tj. nju, međutim, sudbina će vas ponovo spojiti.

Stopalo u sredini šolje

Kada se stopalo pojavi u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to ukazuje na anksioznost. Potrebna vam je promena i to u što kraćem roku. Nemojte da čekate da se neke stvari pokrenu same od sebe, jer se to neće dogoditi. Ne treba da menjate ceo svet, nego samo sebe, navike, način razmišljanja i slično.

Stopalo u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale znači da ste zaista srećni što su neke osobe deo vašeg života. Uživate mnogo ljubavi i podrške, a to je od neprocenjivog značaja.

Stopalo bliže vrhu šolje

Ako ste stopalo primetili u trećoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to može da bude najava svađe. Imaćete konflikt sa osobom sa kojom skoro svakodnevno komunicirate.

Oblik stopala pri vrhu šolje i desno od mesta gde su je usne doticale simboliše dobre vesti. Nešto će vas vrlo brzo obradovati. To može da se odnosi na privatni ili profesionalni segment vašeg života.

Stopalo u otisku prsta za želju

Iz otiska prsta u talogu kafe može da se nasluti da li će se neke želje ostvariti ili ne. Ukoliko ste odlučili da na ovaj način saznate ono što vas interesuje, pobrinite se da svoju želju na pravi način utisnete u šolju kako biste dobili jasan odgovor.

  • Želje koje se tiču porodice, roditelja ili dece u šolju se utiskuju palcem. Stopalo u otisku palca u šolji na žalost, ne predviđa ispunjenje želje.
  • Kažiprstom se u šolju utiskuju želje povezane sa profesionalnim životom. Kada se u otisku kažiprsta pojavi stopalo to implicira da bi vaša želja u bliskoj budućnosti mogla postati stvarnost.
  • Ukoliko se vaša želja odnosi na seksualni život, u šolju treba da je utisnete srednjim prstom. Kada u otisku srednjeg prsta vidite stopalo to može da bude znak da će vaša želja postati stvarnost, ali da ćete se razočarati kad dobijete ono što ste poželeli.
  • Za želje koje se tiču ljubavi u šolji se ostavlja otisak prstenjaka. Stopalo u otisku prstenjaka predviđa ispunjenje želje brže nego što očekujete.
  • Malim prstom se u šolji ostavlja otisak kada su u pitanju želje vezane za zdravlje. Stopalo u otisku malog prsta može da bude znak ispunjenja želje.

Tumačenje oblika stopala u šolji kafe po njegovoj boji

Simbolika koja se krije u ostatku kafe u šolji može da se otkrije i na temelju boje oblika koji se u njoj pojavio. Figure u šolji su crne tj. ispunjene ili bele tj. prazne. Ako stopalo koje ste u šolji videli nije ni sasvim crno, a ni potpuno belo, za tumačenje se uzima boja koje ima više.

Značenje crnog stopala

Crno stopalo u šolji kafe ukazuje na to da ćete dobiti neočekivanu pomoć. Verovatno ćete neki problem rešiti preko osobe koju uopšte ne poznajete.

Značenje belog stopala

Kada u šolji vidite belo stopalo to implicira da treba da prihvatite poziv na piće, kafu ili druženje koji ste nedavno dobili. Tako ćete spojiti ugodno sa korisnim.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts