Broj 4 u šolji kafe – simbolika i značenje

Numerolozi za broj 4 vezuju odlučnost, pravdoljubivost, poštenje i iskrenost, a poveznicu sa ovim osobinama možemo naći i u situaciji kada se ova cifra nađe u ostacima kafe u šolji.

Međutim, na značenje broj 4 u talogu kafe utiče nekoliko faktora. Pre svega, položaj oblika. Ne tumači se isto ukoliko ste četvorku videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šoljice, odnosno levo ili desno od mesta gde su je usne doticale.

Druga, alternativna metoda čitanja oblika u šolji kafe jeste po njihovoj boji. Figura, u ovom slučaju broj 4, može da bude crna ili bela, a u nastavku teksta ćemo se detaljno posvetiti ovom načinu tumačenja simbola u šolji.

Iz otiska prsta u talogu kafe može da se pročita odgovor na pitanje da li će neke želje da postanu stvarnost ili ne. Ipak, tu moraju da se ispoštuju određena pravila koja možete da pronađete dalje u tekstu.

Detaljno tumačenje broj 4 u šolji

Za što precizniju interpretaciju broj 4 u talogu kafe važno je da se obrati pažnja na to da li se ova cifra pojavila u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje. Ako ste četvorku videli bliže dnu šolje tumačenje se odnosi na prošlost. Broj 4 u sredini šolje tiče se sadašnjosti, a ako je ovaj broj bio bliže vrhu šolje, tada se njegova simbolika vezuje za buduće događaje.

Od emotivnog stanja osobe kojoj se gleda u šolju zavisi o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti, tj. budućnosti se radi.

Osim navedenog, bitno je i to da li se broj 5 pojavio levo od mesta pijenja ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Leva strana obično nosi neke loše stvari, dok se za desnu stranu veže ono pozitivno u životu osobe kojoj se gleda u šolju.

Ako ste u šolji, na primer  videli dve četvorke to najavljuje stabilan period u životu onoga kome se gleda u šolju. Ukoliko se u šolji pored broja 4 pojavio i neki drugi broj to je znak da će u vašem, ili životu osobe kojoj gledate u šolju uslediti neke veće promene.

Broj 4 u prvoj trećini šolje

Kada se broj 4 pojavi bliže dnu šolje i levo od mesta pijenja to može da bude znak da će vam prošlost zakucati na vrata. Neko ko vas je duboko povredio će pokušati da za tražiti vaš oproštaj.

Broj 4 pri dnu šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da ste u pravim trenucima života pokazali odlučnost, snagu i strpljenje i da će vam se to sigurno isplatiti. Žrtva nije bila uzaludna!

Broj 4 u drugoj trećini šolje

Ukoliko ste broj 4 uočili u sredini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da vam nešto „klizi iz ruku“. Osećate da gubite kontrolu nad određenim stvarima u životu i to vam se uopšte ne dopada.

Broj 4 u sredini šolje i desno od mesta pijenja može da znači da ste srećni zbog osobe koja se nedavno pojavila u vašem životu. Reč je o nekome ko ceni iste vrednosti kao i vi i zato se jako dobro slažete.

Broj 4 u trećoj trećini šolje

Ako ste četvorku primetili bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to nagoveštava težak period u vašem životu. Neko će vas izdati ili razočarati. Možda ćete doživeti veliku nepravdu.

Broj 4 pri vrhu šolje i desno od mesta gde su je usne doticale ukazuje na profesionalni uspeh. Uskoro će neke kockice početi da se slažu onako kako vama odgovara.

Četvorka u otisku prsta za želju

Da li će se nešto obistiniti ili ne možete da otkrijete tako što ćete svoju želju da utisnete u ostatke kafe u šolji. Pri tome je bitno da znate kako se to pravilno radi, tj. kojim prstom se koje vrste želja utiskuju u šolju. Ako pogrešnim prstom utisnete želju, nećete dobiti validan odgovor.

  • Ukoliko su vaše želje vezane za porodicu ili decu u šolju ćete ostaviti otisak palca. Ako se u tom otisku pojavi broj 4 možete da budete mirni jer će se vaša želja uskoro ispuniti.
  • Želje vezane za posao se u šolju utiskuju kažiprstom. Broj 4 u otisku kažiprsta ukazuje na ostvarenje želje u skorijoj budućnosti.
  • Kada se želje odnose na seks, tj. intimni život, one se u šolju utiskuju srednjim prstom. Ako ste u otisku srednjeg prsta videli broj 4 vaša želja neće postati stvarnost, ma koliko se trudili.
  • Prstenjakom se u šolju utiskuju želje koje se tiču ljubavi, tj. emotivnih odnosa sa partnerom tj. partnerkom, prijateljem, simpatijom i slično. Broj 4 u otisku prstenjaka najavljuje ostvarenje želje u daljoj budućnosti.
  • Ukoliko se vaša želja odnosi na zdravlje, u šolji ostavljate otisak malog prsta. Ako ste u tom otisku videli broj 4 vaša želja će se ostvariti.

Alternativno tumačenje broja 4 u šolji

Postoji još jedan način da otkrijete poruke koje se kriju iza oblika u talogu kafe. Druga metoda je bazirana na boji figure koja se našla u šolji. Ne tumači se isto ukoliko je broj 4 u šoljici bio crn tj. ispunjen ili beo tj. prazan.

Značenje crnog broja 4

Crni broj 4 može da ukazuje na to da će vas zaboleti nečije ponašanje. Verovatno ćete previše lično doživeti određenu situaciju. Bićete razočarani sve dok ne shvatite šta se krije iza svega toga.

Značenje belog broja 4

Beli broj 4 u talogu kafe znači da bi trebalo da pružite šansu osobi koja želi da postane deo vašeg života.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika ovde navedena ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts