|

Jednorog u šolji kafe i njegovo značenje

Jednorog u talogu od kafe u šolji

Figura jednoroga u talogu kafe može da simbolizuje bajkovite trenutke u budućnosti osobe kojoj se gleda u šolju. Pored toga, jednorog može da bude znak skrivenih emocija. Ipak, imajte u vidu da se tumačenje razlikuje u zavisnosti od toga da li ste ovaj oblik videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Simboliku oblika u šolji kafe možete tumačiti i po njihovoj boji. U tom slučaju, različito se interpretira kada se u šolji pojavi crni tj. obojeni jednorog i beli tj. prazni jednorog.

Iz otiska prsta u šoljici kafe iščitava se da li će se neke želje ispuniti ili ne. Postoje pravila kako se otisak ostavlja u šolji, ali o ovome će više biti reči u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje jednoroga u šolji kafe

Da biste dobili što preciznije tumačenje figure jednoroga u talogu kafe potrebno je da posebnu pažnju obratite na njen položaj u šolji. Ukoliko se jednorog ukazao u prvoj trećini šolje tada je njegovo značenje vezano za prošlost. Ako ste jednoroga videli u drugoj trećini šolje simbolika se tiče sadašnjosti. Budućnost se proriče ukoliko se jednorog pojavio bliže vrhu šolje, tj. u njenoj trećoj trećini.

Mesto pijenja takođe ima bitnu ulogu. Ukoliko ste jednoroga videli levo od mesta gde su usne dodirivale šolju simbolika je često negativna. Jednorog desno od mesta pijenja uglavnom nosi pozitivno značenje.

Veličina jednoroga u ostacima kafe ne igra značajnu ulogu. Ako ste u šolji videli dva jednoroga to implicira da ste na nekoga ostavili snažan utisak. Ukoliko je jednorog u šolji imao krila moguće su velike promene u životu osobe kojoj se gleda u šolju.

Jednorog pri dnu šolje

Figura jednoroga u prvoj trećini šolje i levo od mesta pijenja obično je znak da živite u prošlosti. Možda ste nostalgični prema povoljnom periodu svog života, fazi kada ste bili srećniji i uspešniji. Što ste duže zagledani u ono što je bilo, manje su šanse da ćete uspeti da prepoznate prilike koje dolaze.

Ukoliko se jednorog pojavio bliže dnu šolje i desno od mesta gde su je usne doticale to znači da vam je ipak drago što ste saznali neke istine. Moguće je da su vas određena saznanja u prošlosti povredila, ali ipak ne žalite što ste napokon otvorili oči.

Jednorog u sredini šolje

Ako ste jednoroga videli u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to implicira da ne živite u sadašnjosti. Vrlo ste kreativna osoba i skloni ste maštanju. U tome ne bi bilo ništa loše kada konstantno ne biste propuštali prilike da budete srećni i zadovoljni svakim segmentom svog života.

Jednorog u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale može da bude znak da uživate u samoći. Posle dugo vremena ste uspeli da ostvarite mir za kojim ste čeznuli. Premda ste prilično svesni da imate tajne obožavaoce, draže vam je da budete sami.

Jednorog pri vrhu šolje

Kada jednoroga uočite u trećoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to može da bude znak ljubavnog brodoloma ili profesionalnog neuspeha. Moguće je da ćete vrlo brzo ući u stresnu fazu svog života i da će se pred vama naći mnoštvo različitih izazova i prepreka.

Figura jednoroga bliže vrhu šolje i desno od mesta gde su je usne doticale znači da ćete u bližoj budućnosti doživeti vrlo lepe trenutke. U nekom momentu ćete pomisliti da sanjate i da se sve to u stvari događa nekom drugom. Ne brinite, dobićete samo ono što ste zaslužili.

Jednorog u otisku prsta za želju

Otisak prsta se u šolji ostavlja da bi se saznalo da li će neka želja da postane stvarnost ili ne. Da biste dobili validan odgovor, morate da vodite računa o tome kojim prstom utiskujete svoju želju u šolju. Ukoliko želju utisnete pogrešnim prstom nećete dobiti tačan odgovor.

  • Ako se vaša želja odnosi na rodbinu, porodicu ili decu tada je u šolju utiskujete palcem. Jednorog u otisku palca nagoveštava ispunjenje želje u bližoj budućnosti.
  • Želje koje se tiču posla ili karijere se u šolju utiskuju kažiprstom. Ukoliko se u otisku kažiprsta pojavio jednorog to implicira da vam nedostaje hrabrosti i samopouzdanja da bi vam se želja ostvarila.
  • Otisak srednjeg prsta se u šolji ostavlja za želje vezane za erotski, tj. seksualni deo života. Ako ste u otisku srednjeg prsta videli jednoroga trebalo bi da preispitate ono što želite.
  • Kada se želje tiču emocija, konkretno, ljubavi tada ih u šolju utiskujete prstenjakom. Jednorog u otisku prstenjaka ukazuje na to da će vam se želja ostvariti.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje vezane za zdravlje. Na žalost, jednorog u otisku ovog prsta ne nagoveštava ostvarenje želja.

Alternativno tumačenje jednoroga u šolji kafe

Simbolika figura u šolji kafe može da se tumači i na temelju njihove boje. Oblici u šolji su uglavnom ispunjeni tj. crni ili prazni tj. beli. Ukoliko jednorog koga ste u šolji videli nije ni skroz crn, a ni skroz beo, za tumačenje se uzima boja koje ima više.

Značenje crnog jednoroga

Crni jednorog u šoljici kafe ukazuje na to da bi trebalo da preispitate svoje stavove jer nije sve onako kako se vama čini.

Značenje belog jednoroga

Beli jednorog u šolji je znak da se nekome dopadate, ali se plaši da vam to prizna.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts