|

Divlja svinja u šolji kafe – kompletno značenje

Divlja svinja u talogu od kafe u šolji

Figura divlje svinje u talogu kafe može da ima više različitih tumačenja u zavisnosti od toga da li ste životinju videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, tj. levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Interpretacija može da se bazira i na boji oblika koji ste u šolji videli. U tom slučaju, divlja svinja može da bude crna ili bela, ali ćemo se ovom alternativnom načinu tumačenja posvetiti nešto kasnije.

U narodu se veruje da se iz otiska prsta u talogu kafe može saznati da li će neke želje da se ispune ili ne. Kako se pravilno utiskuje želja u šolju, te da li će vaše želje da postanu stvarnost, moći ćete da pročitate u nastavku teksta.

Simbolika divlje svinje u šolji kafe

Divlja svinja u ostatku kafe u šoljici može da simbolizuje opasnog neprijatelja. Ponekad nagoveštava veće izazove, međutim, na tumačenje ove figure bitno utiče položaj u šolji gde ste je uočili.

Kada se divlja svinja pojavi bliže dnu šolje, interpretacija se odnosi na neke prošle događaje. Divlja svinja u sredini šolje obično se vezuje sa sadašnjošću, a ukoliko ste je videli bliže vrhu šolje tada može da nagovesti buduća dešavanja. O koliko bliskoj tj. dalekoj prošlosti, odnosno budućnosti se radi zavisi od subjektivnog osećaja onoga kome se gleda u šolju.

Pored toga, mesto pijenja može da igra značajnu ulogu u interpretaciji znakova u šolji. Ako ste divlju svinju videli levo od mesta gde su usne doticale šolju to obično nosi negativnu simboliku. Pozitivno značenje se veže za desnu stranu šoljice.

Veličina divlje svinje ne utiče bitno na tumačenje, ali ukoliko ste u šolji videli dve divlje svinje to je znak da ne treba da se upuštate u veće rizike. Ako se u šolji pojavila divlja svinja sa nekom drugom životinjom to implicira da ne treba da brinete zato što uživate podršku i zaštitu moćne osobe.

Divlja svinja pri dnu šolje

Kada se divlja svinja pojavi u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to može da znači da se još uvek bavite ispravljanjem grešaka koje su drugi napravili u prošlosti. Taj posao vas iscrpljuje, međutim, prekasno je da dignete ruke od svega. Potrudite se da sačuvate strpljenje i živce.

Ukoliko ste divlju svinju videli bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja to implicira da se rado sećate nekog trenutka iz prošlosti kada ste pokazali odlučnost i snagu. Moguće je da se ta osoba nikad pre ni posle nije pojavila u vama, međutim, u pravom trenutku je uradila ono što je bilo neophodno.

Divlja svinja u sredini šolje

Ako ste divlju svinju uočili u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to znači da ste zbunjeni situacijom u kojoj se trenutno nalazite. Verovatno vam se u kratkom periodu mnogo toga dogodilo i još uvek niste stigli sve da procesuirate. Nemojte ni da žurite s odlukama i potezima kako vam se ne bi obili o glavu.

Oblik divlje svinje u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale ukazuje na dobru motivaciju. Imate dosta energije i usmerili ste je na prave stvari. Ukoliko tako nastavite uspećete da rešite neke veće probleme, ali i da napravite realne planove za budućnost.

Divlja svinja pri vrhu šolje

Kada se divlja svinja pojavi u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to implicira da bi vas mogla razočarati osoba koju ste dugo idealizovali. Shvatićete da on tj. ona ima mnogo više mana, nego vrlina, pa ćete se potpuno distancirati od njega tj. nje.

Ukoliko ste divlju svinju uočili bliže vrhu šolje i desno od mesta pijenja to simboliše finansijski dobitak. Moguće je da ćete uskoro napokon izaći iz krize u kojoj se dugo nalazite. Osobe koje su same bi mogle pronaći partnera tj. partnerku pored koga/koje će se osećati dobro.

Divlja svinja u otisku prsta za želju

Figura koja se pojavi u otisku prsta u šolji kafe može da bude znak da li će vam se neka želja ostvariti ili ne. Ipak, bitno je da znate kako pravilno da utisnete prst u šolju kako bi odgovor bio tačan. Ako želju utisnete pogrešnim prstom nećete dobiti kredibilno tumačenje.

  • Želje koje se tiču porodice ili dece se u šolju utiskuju palcem. Divlja svinja u otisku palca ne predviđa ostvarenje želje.
  • Ukoliko se vaša želja odnosi na posao ili karijeru tada ćete je u šolju utisnuti kažiprstom. Ako se u otisku kažiprsta pojavi divlja svinja to je znak da će vaša želja postati stvarnost.
  • Otisak srednjeg prsta se u šolji ostavlja za želje vezane za seksualni život. Divlja svinja u otisku srednjeg prsta ukazuje na to da bi vam se želja mogla brzo ispuniti.
  • Prstenjakom se u šolju utiskuju želje koje se tiču ljubavi. Ukoliko ste u tom otisku videli divlju svinju vaša želja će se sigurno ostvariti, ali ćete morati da budete vrlo strpljivi.
  • Ako se vaša želja odnosi na vaše ili zdravlje bliske osobe tada u šolji ostavljate otisak malog prsta. Kada se u otisku malog prsta pojavi divlja svinja to je, na žalost, jasan signal da se želja neće ostvariti.

Alternativno tumačenje divlje svinje

Simbolika oblika u šolji kafe se može tumačiti i po njihovoj boji. Figure su obično ispunjene tj. crne ili prazne tj. bele. Ukoliko divlja svinja koju ste u šolji uočili nije ni skroz crna, a ni sasvim bela, tumači se boja koje ima više.

Značenje crne divlje svinje

Crna divlja svinja može da bude znak pogrešne procene. Ponovo preispitajte neke svoje stavove ili odluke kako se kasnije ne biste kajali.

Značenje bele divlje svinje

Bela divlja svinja u šolji ukazuje na veći novčani dobitak u bliskoj budućnosti.

Gledanje u šolju nije stvar nauke, nego sujeverja. Zato je važno da znate da svemu što ste u tekstu pročitali verujete na sopstvenu odgovornost.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts