|

Paun u šolji kafe – interpretacija i šta znači

Paun u talogu od kafe u šolji

Paun u talogu kafe može da simbolizuje dobitak i sreću u ljubavi. Ipak, tumačenje ovog oblika u šolji kafe razlikuje se u zavisnosti od pozicije u šolji na kojoj se paun našao. Figura može da se pojavi pri dnu, u sredini ili bliže vrhu šolje, te levo ili desno od mesta gde su je usne doticale. To utiče i na interpretaciju figure u šoljici kafe.

Druga metoda podrazumeva čitanje znakove na temelju njihove boje. Različito se tumače beli tj. prazni i crni tj. ispunjeni oblici u šolji. O ovome će više biti reči u nastavku teksta.

Veruje se da se iz otiska prsta u šoljici kafe može otkriti da li će se ostvariti neka želja. Pri tome je bitno da se ispune određeni kriterijumi na koje ćemo se osvrnuti kasnije kasnije.

Detaljno tumačenje pauna u šolji kafe

Da bismo dobili što preciznije tumačenje oblika u talogu kafe moramo da posvetimo više pažnje poziciji na kojoj se on našao. Ako ste pauna videli bliže dnu šoljice tada je njegovo značenje povezano sa prošlošću. Ukoliko se paun pojavio na sredini šolje tada se simbolika veže za sadašnjost. Kada pauna vidite blizu vrha šolje tada se njegovo značenje tiče budućnosti.

Važno je i da li ste pauna videli levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Leva strana obično ukazuje na nešto loše, a desna na dobro.

Veličina pauna u talogu kafe nije značajan faktor prilikom određivanja simbolike. Sa druge strane, paun raširenog repa uglavnom ima pozitivnu simboliku. Ako ste u šolji videli više pauna to može da najavi sreću u privatnom i profesionalnom životu.

Paun u prvoj trećini šolje

Kada figuru pauna uočite bliže dnu šolje, u njenoj prvoj trećini i levo od mesta gde su usne dodirivale šolju to znači da sebi ne možete da oprostite grešku koju ste u prošlosti napravili. Umesto da izvučete pouku, maštate o tome da možete da vratite vreme i postupite drugačije.

Ako ste pauna videli u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ste ranije doneli neke ispravne odluke. Možda to sada ne vidite, međutim, vreme će pokazati da niste pogrešili.

Paun u drugoj trećini šolje

Ukoliko se paun pojavio u sredini šolje i levo od mesta pijenja to znači da ste uplašeni. Moguće je da se suočavate s izazovima kakve do sada niste imali. Ne sumnjajte u sebe i sve će biti u redu.

Paun u sredini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale ukazuje na to da ste u vrlo povoljnoj fazi života. Mnogo toga vam polazi za rukom i trebalo bi da ovaj period iskoristite na najbolji mogući način.

Paun u trećoj trećini šolje

Kada se figura pauna pojavi bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to može da nagovesti finansijske izazove u bližoj budućnosti. Verovatno će rashodi da premaše prihode, pa ćete se naći u nezavidnom položaju.

Paun pri vrhu šolje i desno od mesta gde su usne dodirivale šolju najavljuje dobitak. Moguće je da ćete se napokon izvući iz krize u kojoj se duže vreme nalazite. Uplatite loto!

Paun u otisku prsta za želju

Otisak prsta u talogu kafe bi mogao da otkrije da li će vam se ostvariti neka želja. Pri tome treba da vodite računa kojim prstom utiskujete želju u šolju. Ako je utisnete pogrešnim prstom moguće je da nećete dobiti validan odgovor na pitanja koja vas zanimaju.

  • Ukoliko se vaše želje tiču ukućana, porodice ili rodbine tada ih u talog kafe utiskujete palcem. Ako se u otisku palca pojavi paun to može da bude znak da će vam se želja ostvariti, ali da ćete morati da budete strpljivi.
  • Kada se želja odnosi na rad, posao, tj. karijeru tada bi u šolji trebalo da ostavite otisak kažiprsta. Ako ste u otisku kažiprsta videli pauna to implicira da će se želja ispuniti ukoliko vas motivacija ne napusti.
  • Otisak srednjeg prsta se u talog ostavlja kada su u pitanju želje vezane za erotski život. Ukoliko ste u tom otisku videli pauna to može da znači da vaša želja neće postati stvarnost ako ostanete sa trenutnim partnerom tj. partnerkom.
  • Ako se vaša želja tiče ljubavi tada u talogu kafe treba da ostavite otisak prstenjaka. Paun u otisku prstenjaka nagoveštava ostvarenje želje.
  • Malim prstom se u šolji ostavlja otisak kada je želja vezana za zdravlje. Ukoliko se u otisku malog prsta pojavio paun to, na žalost, znači da vam se želja neće ispuniti.

Alternativno tumačenje pauna u šolji kafe

Simbole u talogu kafe možete čitati i na drugi način. To podrazumeva tumačenja bazirana na boji oblika koji ste u šolji videli. Razlikuju se crne tj. ispunjene i bele tj. prazne figure. Ako paun u šolji nije ni potpuno crn niti sasvim beo, fokusirajte se na boju koja prevladava.

Značenje crnog pauna

Crni paun u šolji kafe znači da vaš trud neće proći nezapaženo. Moguće je da ćete ostvariti cilj na kome dugo i predano radite.

Značenje belog pauna

Beli paun u snovima može da bude znak da ćete uskoro biti pozvani na venčanje, krštenje ili neku drugu proslavu. Nemojte da odbijete poziv, jer ćete se sigurno dobro zabaviti.

Napomena: Obrazloženja navedena u tekstu nisu utemeljena na naučnim istraživanjima, nego na narodnim verovanjima. Svemu što ste pročitali verujete na sopstvenu odgovornost.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts