Vrana u šolji kafe – tumačenje i simbolika

Premda je uvreženo mišljenje da vrane donose loše vesti, lošu sreću, bolest, pa čak i smrt, ako ste ovu pticu videli u talogu kafe njeno značenje uopšte ne mora da bude tako negativno.

Na interpretaciju presudno utiče položaj u šolji na kome se vrana našla. Ne tumači se isto kada se ova ptica pojavi bliže dnu, sredini ili vrhu šolje. Pored toga, na interpretaciju utiče i to da li ste je videli levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Simbolika vrane u talogu kafe može da se otkrije i po njenoj boji. Različito se interpretira kada je oblik u šolji crn tj. ispunjen ili beo tj. prazan. Šta znači crna, a šta bela vrana potražite u nastavku teksta.

Ako želite da saznate da li će vam se neka želja ostvariti u šolji treba da ostavite otisak prsta. Svaki prst predstavlja određenu oblast na koju se figura u šolji odnosi, a da li vrana podrazumeva ispunjenje želje ili ne otkrićemo nešto kasnije u tekstu.

Detaljno tumačenje vrane u šolji

Za interpretaciju oblika u ostatku kafe u šolji najvažnije je da se pravilno odredi njegov položaj u šolji. Ukoliko ste vranu uočili pri dnu šolje značenje se odnosi na događaje iz prošlosti. Vrana u sredini šolje uglavnom se tiče onoga što se dešava u sadašnjosti, a ako ste je videli pri vrhu šolje, njeno značenje se tiče onoga što će se tek događati.

O koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti se radi, ne može se utvrditi sa sigurnošću jer to zavisi od subjektivnih osećanja osobe kojoj se gleda u šolju.

Osim navedenog, važno je i to da li se vrana pojavila levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Vrana levo od mesta pijenja češće donosi negativno, a desno od mesta pijenja pozitivno značenje.

Veličina vrane ne igra važnu ulogu, ali ukoliko su se u vašoj šolji pojavile dve vrane, to na žalost, nije dobar znak. Ovo predviđa neke negativne pojave u životu onoga kome se gleda u šolju. Vrana raširenih krila u talogu kafe može da najavi prekid komunikacije sa nekim, dok vrana u kavezu ukazuje na nespokoj koji oseća osoba kojoj se gleda u šolju.

Vrana u prvoj trećini šolje

Kada se vrana pojavi pri dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to može da bude znak da će grehovi iz prošlosti uskoro da dođu na naplatu. Napravili ste glupost i spremite se da snosite posledice takvih odluka i poteza.

Oblik vrane bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja znači da ste napravili dobru stvar kada ste se udaljili od nekoga. Ta osoba nije pozitivno uticala na vas i zato je bolje što više ne provodite vreme zajedno.

Vrana u drugoj trećini šolje

Ako ste vranu uočili u sredini šolje i levo od mesta pijenja to ukazuje na nemir. Trenutno vas muče neke crne slutnje. Na sve oko sebe gledate negativno i gubite nadu da će ono u šta se uložili trud i vreme doneti dobre rezultate.

Vrana u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale znači da ste shvatili na koji način ćete doći do svog cilja i da su vaše metode ispravne. Ako istrajete u tome, uspeh neće izostati.

Vrana u trećoj trećini šolje

Ukoliko ste vranu uočili bliže vrhu šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to je, na žalost, loš znak. Ovakve figure na ovoj poziciju najavljuju gubitak, u emocionalnom ili materijalnom smislu.

Vrana pri vrhu šolje i desno od mesta pijenja najavljuje blagostanje posle teškog perioda. Možda trenutno ne možete da vidite kako će vam život biti lep u budućnosti, ali ipak treba da verujete da će se kockice složiti onako kako vama odgovara.

Šta poručuje vrana u otisku prsta?

Narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u talogu kafe može iščitati odgovor na pitanje da li će neke želje da postanu stvarnost ili ne. Glavno pravilo koje mora da se ispoštuje jeste da pravim prstom utisnete svoju želju u šolju.

  • Za želje koje se tiču porodičnih odnosa u šolji se ostavlja otisak palca. Vrana u otisku palca, na žalost, ne predviđa ispunjenje želje u skorijoj budućnosti.
  • Ako se vaša želja odnosi na posao, tj. karijeru u šolju je utiskujete kažiprstom. Ukoliko ste u otisku kažiprsta videli vranu, moguće je da će vaša želja brzo da se ostvari.
  • Srednjim prstom se u šolji ostavlja otisak za želje vezane za erotski život, privlačnost i slično. Vrana u otisku srednjeg prsta najavljuje brzo ispunjenje želje.
  • Želje koje se tiču emocija, tačnije ljubavnog života se u šolju utiskuju prstenjakom. Ako ste u otisku prstenjaka videli vranu male su šanse da će ono što ste poželeli da postane stvarnost.
  • Ukoliko ste zaželeli nešto što se odnosi na vaše zdravlje ili zdravlje osobe koju volite, svoju želju u šolju utiskujete malim prstom. Vrana u otisku malog prsta znači da vam se želja neće ispuniti.

Tumačenje po boji oblika u šolji kafe

Alternativna metoda otkrivanja skrivenih simbola u talogu kafe bazirana je na boji oblika koji su se u šolji pojavili. Figure u šolji su crne tj. ispunjene ili bele tj. prazne. Ukoliko vrana koju ste uočili u šolji nije bila ni skroz crna, a ni potpuno bela za tumačenje se uzima boja koje ima više.

Značenje crne vrane

Uprkos ustaljenom verovanju, crna vrana u talogu kafe ne donosi nesreću. Ona vam poručuje da ćete prevazići izazov i iz neke teške situacije izaći kao pobednik.

Značenje bele vrane

Ako ste u šolji videli belu vranu to implicira da ne treba da slušate svačije savete. Za mišljenje pitajte samo ljude koji su postigli ono što vi želite.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts