Maska u šolji kafe – kompletno značenje

Ako ste u talogu kafe u šolji videli masku moguće je da nečije namere prema vama nisu potpuno iskrene. Ipak, mnogo je detalja koji utiču na značenje oblika u talogu kafe.

Na tumačenje prvenstveno utiče položaj maske u šolji. Zato je bitno da znate da maska u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju, nema isto značenje.

Alternativna metoda otkrivanja simbolike koja se krije iza figura u talogu kafe zasniva se na njihovoj boji. Ispunjeni i prazni oblici uglavnom nemaju isto značenje, a o tome više možete da pričitate u nastavku teksta.

Veruje se da se iz otiska prsta u šolji kafe može naslutiti da li će se neke želje ostvariti. O pravilima koja pri tome treba ispoštovati čitaćete u podnaslovu koji je posvećen ovoj temi.

Detaljno tumačenje maske u šolji

Da bi tumačenje figure maske u talogu kafe bilo precizno, potrebno je, pre svega, da odredite njen položaj u šolji. Ako se maska pojavila pri dnu, tj. u prvoj trećini šolje tada je značenje povezano sa prošlošću. Ukoliko se maska našla u sredini, tj. u drugoj trećini šolje simbolika ukazuje na sadašnjost, a kada se pojavi pri vrhu šolje značenje se odnosi na budućnost.

Drugi kriterijum za ispravnu interpretaciju odnosi se na to da li ste masku videli levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Najčešće je leva strana povezana sa negativnim, a desna sa pozitivnim prošlim, sadašnjim ili budućim događajima.

Veličina maske ne igra značajnu ulogu, a ukoliko ste u šolji videli dve ili više maski moguće je da ste u neiskrenom ljubavnom ili prijateljskom odnosu. Gas maska u šolji kafe najavljuje oštre rasprave u bližoj budućnosti. Medicinska maska može da bude znak predstojećih zdravstvenih problema.

Maska u donjoj trećini šolje

Ako se maska pojavila bliže dnu šolje i to sa leve strane od mesta gde su usne dodirivale šolju to implicira da žalite što u prošlosti niste bili iskreni prema nekome. Verovatno vas grize savest što ste povredili dobru osobu, a niste ni pokušali da mu/joj se izvinete.

Ukoliko ste masku videli pri dnu šolje i desno od mesta pijenja to znači da ste na vreme prepoznali manipulatora i tu osobu sasvim opravdano izbacili iz svog života je niste želeli da neko drugi drži vašu sudbinu u svojim rukama.

Maska u sredini šolje

Kada motiv maske vidite u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to simboliše strah. Plašite se da bi greške koje ste napravili mogle da vam dođu na naplatu. Jedino što je bitno u svemu tome jeste da polako izvlačite pouku iz pogrešnih postupaka.

Ukoliko se maska pojavila u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da se pretvarate da ne primećujete nečije provokacije i da ga/je samim tim pobeđujete. Vaš osmeh mu/joj smeta zato što postaje svestan/a da nije uspeo/la u svojim namerama.

Maska pri vrhu šolje

Ako ste masku videli bliže vrhu šolje, tj. u njenoj gornjoj trećini i levo od mesta pijenja to može da bude znak da ćete sa u budućnosti morati da sarađujete s osobom koja vam neće ulivati poverenje.

Maska u gornjoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale može da najavi rešenje problema. Napokon ćete uspeti da skinete veliki teret sa leđa nakon što pronađete način da prevaziđete određeni izazov.

Maska u otisku prsta za želju

Otisak prsta ostavljate u talogu kafe kada hoćete da saznate da li će vam se obistiniti neka želja. Napominjemo da je vrlo važno da želju utisnete u šolju pravim prstom. Tumačenje neće biti validno i jasno ako ne ispoštujete određena pravila.

  • Palac se u šolju utiskuje kada se želja tiče porodice, dece ili roditelja. Ukoliko ste u otisku palca videli masku to, na žalost, ne predviđa ostvarenje želje u skorijoj budućnosti.
  • Ako ste zaželeli nešto što se tiče posla, tj. karijere u šolji treba da ostavite otisak kažiprsta. Maska u otisku kažiprsta ukazuje na to da će vaša želja uskoro da postane stvarnost.
  • Srednjim prstom se u šolju utiskuju želje vezane za intimni tj. erotski život. Ukoliko ste u tom otisku videli masku to implicira da bi vam se želja mogla ostvariti, ali ne s osobom koja vam je trenutno na umu.
  • Za želje koje se tiču ljubavi, tj. emocija u šolji se ostavlja otisak prstenjaka. Maska u otisku prstenjaka nije dobar znak. Moguće je da se ova želja nikad neće ostvariti.
  • Otisak malog prsta se u šolji ostavlja kada želite nešto što se odnosi na vaše ili zdravlje drage osobe. Ako ste u otisku malog prsta videli masku vaša želja će se ispuniti, ali morate da budete vrlo strpljivi.

Tumačenje po boji maske u šolji

Alternativna metoda tumačenja figura u talogu kafe bazirana je na njihovoj boji. Motivi u šoljici mogu da budu ispunjeni tj. crni ili prazni tj. beli. Za tumačenje se uvek uzima boja koja dominira.

Značenje crne maske u šolji

Crna maska u šolji kafe vam poručuje da „ne sudite knjizi po koricama“. Nemojte nikoga da idealizujete, a još manje da nipodaštavate, ukoliko tu osobu uopšte ne poznajete. Dajte mu/joj priliku da vam pokaže kakav/a je zapravo.

Značenje bele maske u šolji

Bela maska u šolji kafe ukazuje na to da situaciju u kojoj se nalazite niste realno sagledali. Obratite se za savet nekome ko je potpuno objektivan. Tek tada ćete znati šta treba da uradite.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts