Žaba u šolji kafe – značenje i tumačenje

Žaba u talogu od kafe u šolji

Simboli u talogu kafe mogu da imaju različita značenja, pa je važno da se ispoštuju pravila njihovog tumačenja. Za značenje je, pre svega, važna pozicija oblika koji ste u šolji videli. Različito se tumači ukoliko se žaba pojavi u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šoljice, odnosno levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Ponekad se za tumačenje uzima boja figure koju ste u šoljici videli, ali će ta metoda biti detaljno objašnjena u nastavku teksta.

Mnogi veruju da se iz otiska prsta u šolji kafe može dobiti odgovor na pitanje da li će se neka želja ostvariti ili ne. Detaljnu proceduru čitanja iz otiska prsta u talogu možete pronaći dalje u tekstu.

Detaljno tumačenje žabe u šolji kafe

Za detaljno tumačenje figure žabe u talogu kafe važno da je da se pravilno odredi njena pozicija u šoljici. Ukoliko se oblik našao bliže dnu šolje, tada je njegovo tumačenje vezano za prošlo vreme, a ako ste žabu videli u sredini šoljice onda se simbolika odnosi na sadašnjost. Kada žabu vidite bliže vrhu šolje, dakle u njenoj trećoj trećini, tada se značenje vezuje za budućnost. O koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti govorimo zavisi od osobe kojoj se gleda u šolju.

Osim toga, bitno je i da li ste žabu videli levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Leva strana najčešće ima negativno, dok se za desnu stranu vezuju pozitivna značenja.

Veličina i vrsta žabe ne igraju značajnu ulogu. Ipak, ako ste u snu videli dve ili više žaba to implicira da bi trebalo da se čuvate tračeva. Ukoliko ste u šoljici uočili žabu u skoku to znači da ste previše pasivni i da je vreme za promene.

Žaba u prvoj trećini šolje

Ako ste oblik žabe uočili pri dnu šolje kafe i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da žalite što u prošlosti nekome niste priznali svoja osećanja. Verovatno ste ih se i sami uplašili, a sada ste svesni da je kasno da se bilo šta promeni.

Kada se žaba pojavi bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja tada obično znači da ste ranije doneli dobru odluku. Možda još uvek ne vidite njene benefite, međutim, uverićete se da ste bili dovoljno mudri i da niste pogrešili.

Žaba u drugoj trećini šolje

Ukoliko ste videli žabu u sredini šolje za kafu i levo od mesta pijenja to simbolizuje nemir. Moguće je da ste svesni da vam je potrebna promena, ali mislite da niste dovoljno hrabri i snažni da biste je pokrenuli.

Žaba u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale obično znači da ste ponosni na sebe zbog nečega. Možda ste tek sada postali svesni koliko ste s godinama napredovali u svakom smislu te reči. Visok nivo samopouzdanja može samo da vam donese pozitivne promene u životu.

Žaba u trećoj trećini šolje kafe

Ako ste žabu videli bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to može da bude znak da će se odluke koje ste nedavno doneli u budućnosti ispostaviti pogrešnim. Nije isključeno da ćete se pokajati zbog nečega.

Žaba pri vrhu šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da ćete putovati. Moguće je da ćete napokon uspeti da posetite zemlju o kojoj oduvek maštate. Bićete u prijatnom društvu.

Žaba u otisku prsta za želju

Prema nekim verovanjima iz otiska prsta u šolji kafe može da se nasluti da li će vam se želja ostvariti. Bitno je da znate kojim prstom utiskujete svoju želju kako bi tumačenje bilo što verodostojnije.

  • Palcem se u šolji kafe utiskuju želje vezane za porodicu. Ako ste u tom otisku videli žabu, moguće je da se vaša želja neće ispuniti.
  • Otisak kažiprsta se u šolji kafe ostavlja za želje koje se tiču profesionalnog života. Ukoliko ste u otisku kažiprsta videli žabu to implicira da će se želja ostvariti kada se najmanje budete nadali.
  • Ako su vaše želje vezane uz intimni, erotski život tada ih u šolju utiskujete srednjim prstom. Ukoliko se u tom otisku pojavi žaba to znači da su šanse da se ostvari ono što sanjate prilično male.
  • Kada se želje tiču ljubavi i emocija tada ćete ih u šolju utisnuti prstenjakom. Ako ste u otisku prstenjaka videli žabu to implicira da bi vam bilo bolje kada se vaša želja ne bi ostvarila.
  • Ukoliko ste zaželeli nešto što se odnosi na vaše zdravlje ili zdravlje bliske osobe, tada ćete u šolji ostaviti otisak malog prsta. Ukoliko se žaba pojavila u tom otisku to može da bude znak da će se vaša želja ispuniti.

Alternativno tumačenje žabe u šolji kafe

Drugi način da se protumače simboli u talogu kafe jeste po njihovoj boji. Figura može da bude ispunjena tj. crna ili prazna tj. bela. Ukoliko žaba koju ste u šolji uočili nije ni sasvim crna niti sasvim bela, tumačiće se boja koje ima više.

Značenje crne žabe

Crna žaba u šolji kafe simbolizuje veće promene na ljubavnom ili profesionalnom planu. Moguća je promena mesta stanovanja, zanimanja tj. posla ili, pak, emotivnog partnera.

Značenje bele žabe

Bela žaba u talogu kafe najčešće nosi poruku da se smirite, tj. da počnete racionalno da razmišljate kako biste doneli prave odluke.

Napomena: Tumačenja su stvar sujeverja, narodnih verovanja, te nisu bazirana na naučnim istraživanjima i analizama. Svemu što ste pročitali verujete na ličnu odgovornost.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika ovde navedena ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts