Teleskop u šolji kafe – simbolika i tumačenje

Figura teleskopa u ostacima kafe u šolji ponekad simbolizuje sreću i dobitak, mada u određenim situacijama ukazuje na nesreću, iskušenje, brige ili bes.

Da bi tumačenje bilo precizno u obzir treba da se uzme položaj u šolji gde se ovaj oblik našao. Ne tumači se isto kada teleskop vidite pri dnu, u sredini ili pri vrhu šolje, tj. desno ili levo od mesta gde su usne doticale šoljicu.

Do objašnjenja možete da dođete i ukoliko pažnju usmerite na boju oblika. Figure u šolji mogu da budu ispunjene (crne) ili prazne (bele).

O ovom načinu interpretacije više možete da se informišete u delu teksta po naslovom „Alternativno tumačenje teleskopa u šolji“.

Po usmenom predanju u otisku prsta u talogu kafe može da se razazna odgovor na pitanje da li će se neke želje ostvariti.

U podnaslovu “ Teleskop u otisku prsta za želju“ pronaći ćete detaljno uputstvo kako se ostavlja otisak u šolji, te šta znači kada se u njemu pojavi figura teleskopa.

Detaljno tumačenje teleskopa u šolji kafe

Za precizno objašnjenje šta znači kada se u talogu kafe pojavi teleskop potrebno je da se pravilno odredi položaj ovog oblika u šoljici.

Ako ste teleskop videli u prvoj trećini šolje, simbolika se odnosi na prošlosti. Ukoliko se teleskop pojavio u drugoj trećini šolje, značenje se tiče sadašnjosti, a kada ga uočite u trećoj trećini šolje, dakle bliže njenom vrhu, to može da najavi buduće događaje.

Nezahvalno bi bilo govoriti o tome o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti se radi jer to zavisi od emocija i sećanja osobe kojoj se gleda u šolju.

Osim toga, za interpretaciju je važno i mesto pijenja. Ako se teleskop pojavio levo od pozicije gde su usne dodirivale šolju, značenje je manje-više negativno. Ukoliko ste teleskop videli desno od mesta pijenja, simbolika je uglavnom pozitivna.

Kada u šolji vidite teleskop uperen visoko to implicira da biste se zbog nekih nepromišljenih poteza mogli naći u nevolji.

Teleskop uperen pravo u talogu kafe najavljuje interesantan susret. Ako ste u šolji primetili teleskop koji je uperen na dole, moguće je da ćete dobiti priliku da steknete nova korisna znanja.

Dve ukazane figure teleskopa mogu da budu znak da vam neko tajno „podmeće klipove pod točkove“.

Teleskop bliže vrhu šolje

Ako ste figuru teleskopa uočili u prvoj trećini šolje i levo od pozicije pijenja to implicira da se plašite da bi vaša tajna mogla da ugleda svetlo dana.

Sigurni ste da bi to ugrozilo odnos sa ljudima do kojih vam je stalo, pa je bolje da istinu čuju od vas, a ne od nekog drugog.

Teleskop pri vrhu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale ukazuje na to da ste na vreme prepoznali da neko pokušava da vas izmanipuliše i da ste se distancirali od te osobe.

Niste dozvolili da drugi upravljaju vašim životom, navikama i odlukama i zato ste odlučili da žrtvujete to prijateljstvo, tj. vezu.

Teleskop u sredini šolje

Kada se figura teleskopa pojavi u drugoj trećini šolje i levo od pozicije gde su je usne doticale to simboliše nemir.

Moguće je da ste pod stresom jer se neka situacija ne odvija onako kako biste želeli. Nemojte da donosite nagle odluke, zato što imate dovoljno vremena da razmislite o poziciji u kojoj se nalazite.

Ako ste figuru teleskopa videli u sredini šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ne želite da pristanete na neke kompromise koji vam se ne dopadaju.

Svesni ste da zbog toga snosite negativne posledice, ali vam je ipak više stalo do vašeg ugleda, časti i obraza nego do materijalne stabilnosti.

Teleskop pri vrhu šolje

Oblik teleskopa u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale najavljuje iskušenje, pa čak i patnju.

Ako ste u vezi ili braku moguće je da ćete poželeti da prevarite ili da ostavite partnera tj. partnerku zbog druge osobe. Razmislite dobro o svom narednom koraku, tj. da li će vam se takav rizik isplatiti.

Ako ste figuru teleskopa primetili bliže vrhu šolje i desno od pozicije pijenja to je znak da ćete uskoro doživeti veliku radost. Nešto će se lepo dogoditi u privatnom ili profesionalnom životu. Moguć je i manji finansijski dobitak.

Teleskop u otisku prsta za želju

Ako želite da saznate da li će neka želja da se ostvari, potrebno je da u šolji ostavite otisak odgovarajućeg prsta.

U nastavku članka vam donosimo instrukcije kako se želje utiskuju u šolju, te šta znači kada se u otisku pojavi figura teleskopa.

  • Ukoliko se vaša želja tiče doma, dece ili porodice tada ćete je u talog kafe utisnuti palcem. Figura teleskopa u otisku palca ukazuje na to da će vam se želja ispuniti ako budete pažljiviji prema voljenima.
  • Želje koje se odnose na posao tj. karijeru se u šolju utiskuju kažiprstom. Ako se u tom otisku pojavio teleskop to implicira da ćete morati da izađete iz svoje zona komfora da bi vam se želja ostvarila.
  • Kada se želje tiču intimnog, tj. seksualnog dela vašeg života tada ih u šolju utiskujete srednjim prstom. Ukoliko se u tom otisku pojavio teleskop to nagoveštava ispunjenje želje.
  • Prstenjakom se u šolju utiskuju želje vezane za ljubavne odnose. Ako se u otisku prstenjaka pojavio teleskop, moguće je da će vam se želja ostvariti ukoliko budete bili hrabri.
  • Ako ste poželeli nešto što se tiče vašeg zdravlja, ili zdravlja drage osobe tada u šolji ostavljate otisak malog prsta. Teleskop u otisku malog prsta može da bude znak da će se vaša želje ispuniti u bližoj budućnosti.

Alternativno tumačenje teleskopa u šolji kafe

Do objašnjenja simbolike koja se krije iza oblika u talogu kafe možete da dođete na još jedan način.

Ova metoda bazirana je na boji figure, koje mogu da budu crne (ispunjene) ili bele (prazne). Ako figura teleskopa nije bila ni sasvim bela, a ni potpuno crna, tumači se boja koja dominira.

Značenje crnog teleskopa

Crni teleskop u talogu kafe ukazuje na to da ćete biti povređeni ukoliko lošu osobu pustite u svoj život. Ne očekujte da ćete svoju sreću izgraditi na tuđoj patnji.

Značenje belog teleskopa

Beli teleskop u šolji znači da ćete dopustiti da vas neko zavede. Konačno ćete „otpustiti kočnicu“, jer ne želite više da budete usamljeni.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts