|

Cipela u šolji kafe – značenje pojave

Cipela u talogu od kafe u šolji

Narodno predanje kaže da cipela u talogu kafe simbolizuje pozitivne promene, nove početke, tj. da najavljuje interesantno putovanje ili susret sa osobom koju dugo niste videli. Međutim, simbolika može da se razlikuje u zavisnosti od položaja cipele u šolji kafe. Oblik bliže dnu, sredini ili vrhu šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju ne mora uvek isto da se tumači.

Drugi način da se otkrije simbolika figure u šolji jeste po njenoj boji. O tome šta znači crna, a šta bela cipela u šolji kafe moći ćete više da saznate u nastavku teksta.

Veruje se da se u otisku prsta krije odgovor na pitanje da li će neka želja da se ostvari ili ne. Da biste to saznali morate da ispoštujete određena pravila, tj. da na pravi način utisnete svoju želju u šolju.

Značenje i simbolika cipele u šolji kafe

Za precizno tumačenje cipele u talogu kafe morate da obratite pažnju na njen položaj u šolji. Ako ste cipelu videli pri dnu šolje tada je njena simbolika povezana sa prošlim događajima. Ukoliko se cipela pojavila u sredini šolje njeno značenje se veže sa sadašnjošću. Cipela bliže vrhu šolje najavljuje buduća dešavanja u životu osobe kojoj se gleda u šolju.

Da bi gledanje u šolju iznedrilo tačno tumačenje bitno je i da li se figura našla levo ili desno od mesta pijenja. Leva strana šolje obično nosi neka manje-više negativna značenje, dok se za desnu stranu vezuju pozitivna.

Na početku teksta smo nabrojali šta sve može da simboliše cipela u talogu kafe. Pored navedenog, bitno je da znate da muška cipela najavljuje putovanje, a ženska dolazak dragih gostiju ili povratak nekoga u vaš život. Pocepana cipela u šolji kafe može da bude znak da će vam se izjaloviti neki plan ili da će vas neko ili nešto razočarati.

Cipela u prvoj trećini šolje

Ako ste cipelu uočili bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da još uvek osećate gorak ukus zbog nekog susreta iz prošlosti. Moguće je da vas je neko uvredio ili vam naneo štetu, pa vam ne loše svaki put kad se toga setite.

Oblik cipele u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da ćete obnoviti kontakt s osobom koja vam je nekad bila vrlo važna, ali je u određenom momentu nestala iz vašeg života. Zbližiće vas evociranje lepih uspomena.

Cipela u drugoj trećini šolje

Kada se cipela pojavi u sredini šolje i levo od mesta pijenja to znači da niste sigurni da će neki plan da urodi plodom. Verovatno i sami znate da postoji mogućnost da ono čime se trenutno bavite neće doneti dobre rezultate, ali se uzdate u to da ćete ovog puta imati sreće.

Ukoliko ste cipelu videli u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da ste dobro raspoloženi. Moguće je da su do vas stigle informacije koje možete da iskoristite kako biste napredovali u onome čime se bavite.

Cipela u trećoj trećini šolje

Figura cipele pri vrhu šolje i levo od mesta gde su je usne doticale može da bude znak da ćete morati da odložite putovanje kome se dugo radujete. Verovatno će vas objektivne okolnosti sprečiti u tome da konačno spakujete kofere.

Ako ste cipelu videli u trećoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to najavljuje novi početak. Moguće je da ćete napokon skupiti hrabrost da se borite za ono što želite. Ukoliko ostanete motivisani, vredni i strpljivi sigurno ćete dobiti ono što zaslužujete.

Cipela u otisku prsta za želju

Iz otiska prsta u talogu kafe se može iščitati da li će se neka želja ispuniti ili ne. Pri tome je bitno da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šolju. Ukoliko je utisnete pogrešnim prstom nećete dobiti validno tumačenje.

  • Ako se vaša želja odnosi na porodicu tada u šolji kafe ostavljate otisak palca. Cipela u otisku palca, na žalost, znači da vam se želja neće ubrzo ostvariti.
  • Želje koje se tiču posla ili karijere se u šolju utiskuju kažiprstom. Ukoliko ste u otisku kažiprsta videli cipelu to implicira da će vaša želja da postane stvarnost samo ako se budete mnogo potrudili.
  • Otisak srednjeg prsta se u šolji ostavlja za želje koje se odnose na seksualni, tj. erotski život. Cipela u takvom otisku ne naslućuje ostvarenje želje.
  • Kada se želja tiče emocija, tj. ljubavi tada je u šolju utiskujete prstenjakom. Ako ste u otisku prstenjaka videli cipelu to implicira da morate da budete vrlo strpljivi da bi vam se želja ispunila.
  • Malim prstom se u talogu kafe ostavljaju želje vezane za zdravlje. Ukoliko se u tom otisku pojavila cipela to je znak da će ono što želite postati stvarnost.

Alternativno tumačenje cipele u šolji kafe

Postoji još jedan način da se otkrije simbolika figura u šolji kafe, a on je baziran na boji oblika koji ste u šolji videli. Cipela u šolji može da bude crna ili bela. Ukoliko nije ni potpuno crna, a ni potpuno bela, tumačiće se boja koje ima više.

Značenje crne cipele

Crna cipela u šolji kafe može da nagovesti profesionalni uspeh. Moguće je da ćete na putovanju upoznati osobu koja će vam pomoći da promenite zanimanje, posao, a možda i dalji tok svog života.

Značenje bele cipele

Bela cipela u šolji naslućuje dobre vesti kada je u pitanju emotivni život. Predstoji vam vrlo interesantan susret.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts