|

Orao u šolji kafe – simbolika i značenje

Orao u talogu od kafe u šolji

Tumačenje oblika orla u talogu kafe može da bude raznoliko. Ono zavisi od pozicije u šolji gde se ta figura pojavila. Različito se tumači ukoliko ste orla videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, tj. levo ili desno od mesta gde su je usne dodirivale.

Drugi način da otkrijete simboliku orla u talogu kafe jeste po njegovoj boji. Značenje se razlikuje po tome da li je oblik bio ispunjen tj. crn ili prazan tj. beo.

Pored toga, iz otiska u talogu kafe možete da iščitate da li će neka želja da se ostvari ili ne.

Detaljno tumačenje orla u šolji kafe

Kako bismo precizno odredili šta znači obris orla u šolji kafe, moramo da uzmemo u obzir nekoliko detalja. Ukoliko se orao našao bliže dnu šolje, tada se njegovo značenje odnosi na prošlost. Ako ste orla videli u sredini šolje, tumačenje je vezano za sadašnjost, a kada se ova ptica pojavi bliže vrhu šolje tada se njegova simbolika tiče budućnosti.

Na tumačenje utiče i to da li ste orla videli levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Leva stana obično nosi negativnu, dok desna nosi pozitivnu konotaciju.

Ako ste u šolji videli orla raširenih krila to može da najavi skoriju selidbu. Ukoliko se u talogu kafe pojavilo dva ili više orlova to implicira da u narednom periodu ne bi trebalo da donosite ishitrene odluke. Orao sa plenom u kljunu simbolizuje napredak.

Orao pri dnu šolje

Ukoliko ste oblik orla videli u prvoj trećini šolje, dakle bliže njenom dnu i levo od mesta gde su je usne doticale to simboliše nostalgiju. Verovatno žalite za nekim prošlim vremenima kada mislite da ste bili mnogo srećniji i zadovoljniji nego danas.

Kada orla vidite blizu dna šolje i desno od mesta pijenja to znači da ste ponosni na uspeh koji ste do sada postigli. U pravom trenutku ste doneli ispravne odluke, a postoji mogućnost i za napredak u budućnosti.

Orao u sredini šolje

Ako se orao pojavio u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to je znak da ste u dilemi. Možda ste osetili da ste na prekretnici, a ne znate kojim putem da krenete. Posavetujete se o tome sa nekim kome verujete, ali odluku donesite sami.

Orao na sredini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale ukazuje na to da je u vašoj blizini osoba koja vam uliva poverenje. Na njega tj. nju možete da se oslonite u svakom trenutku. Potrudite se da još dugo ostane deo vašeg života.

Orao pri vrhu šolje

Kada motiv orla vidite u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to može da znači da ćete vrlo brzo ući u buran period svog života. Imaćete dosta obaveza, ali će vam nedostajati snage i motivacije da se njima bavite.

Ukoliko ste orla uočili bliže vrhu šoljice i desno od mesta pijenja to implicira da ćete zahvaljujući hrabrost i istrajnosti uspeti da se izborite sa izazovima u budućnosti. Verujte u sebe, pa će sve biti bolje nego što očekujete.

Orao u otisku prsta za želju

Iz otiska u šolji kafe se tumači da li će neka želja da se ostvari ili ne. Važno je da znate kojim prstom da utisnete koju želju, kako biste dobili validan odgovor na pitanje koje vas muči.

  • Ako su vaše želje vezane za porodicu, u šolji ćete ostaviti otisak palca. Ukoliko ste u otisku palca videli orla to je znak da će se vaša želja ostvariti.
  • Otisak kažiprsta ostavljate u šolji kafe kada se vaša želja odnosi na karijeru, tj. posao. Ako se u tom otisku pojavio orao to znači da će vam se želja ispuniti i to u skorijoj budućnosti.
  • Kada imate želju koja se tiče intimnog, erotskog života tada u šolju kafe ostavljate otisak srednjeg prsta. Ukoliko se u otisku srednjeg prsta pojavio orao to implicira da vam se želja neće ispuniti u potpunosti.
  • Ukoliko ste zaželeli nešto što se odnosi na emotivni, tj. ljubavni deo života tada svoju želju utiskujete prstenjakom. Ako ste u tom otisku videli orla to, na žalost, znači da se vaša želja neće ostvariti.
  • Malim prstom u šolju kafe utiskujete želje vezane za zdravlje. Kada u otisku malog prsta vidite orla to implicira da će se vaša želja tek delimično ispuniti.

Alternativno tumačenje orla u šolji kafe

Čitanje znakova iz šolje može da bude utemeljeno i na boji oblika koji se u njoj pojave. Figura može da bude crna tj. ispunjena ili bela tj. prazna. Ukoliko orao u vašoj šoljici nije bio ni sasvim crni, niti potpuno beo, tumačiće se ona boja koje ima više.

Značenje crnog orla

Crni orao u šolji kafe simbolizuje snagu i pozitivne životne promene. Ponekad ova ptica najavljuje promenu emocionalnog statusa, posla ili mesta stanovanja. Uglavnom je njena simbolika pozitivna.

Značenje belog orla

Beli orao u šoljici kafe vam poručuje da pazite kome verujete. Možda mislite da su baš svi oko vas dobronamerni, međutim, brzo ćete se uveriti da to nije baš tako.

Napomena: Tumačenje znakova u talogu kafe koja ste pročitali su stvar narodnog verovanja, te nisu bazirana na naučnim istraživanjima. Svemu navedenom verujete isključivo na ličnu odgovornost.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika ovde navedena ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts